EUR: 309,49 Ft
CHF: 288,46 Ft
2017. március 30., csütörtök
Zalán

Egyéb XX.kerület

Ilyen lesz a pavilonsor

Ahogy lapunk is beszámolt róla, a pesterzsébeti önkormányzat szavazásra bocsátotta, hogy a Baross és Topánka utca sarkán tavaly lebontott pavilonok helyén milyen megosztásban és miként épüljenek fel az újak. A szavazást és a képviselő-testület ülését követően a képen látható megoldásra esett a választás.

A zöldfelületet előrehozzák, a pavilonok üzlettere így légiesebb és átláthatóbb. A Topánka utcai zöld sáv folytonossága nem szűnik meg, az üzletek védettebbé válnak. Október végéig lezárulhat a beszerzési eljárás és utána indulhat az engedélyeztetés és építkezés.

terv2

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Európa kulturális központja lehet Debrecen

  Európa kulturális központja lehet Debrecen

  A közgyűlés frakcióvezetői közös nyilatkozat aláírásával erősítették meg, hogy teljes egyetértéssel indul a kulturális fővárosi címért folyó pályázaton Debrecen.

 • Túrával kezdték a tavaszt

  Túrával kezdték a tavaszt

  Kisgyermekes családok, fiatalok és nyugdíjasok egyaránt nekivágtak a budai hegyek zöldellő erdei útvonalainak a tavaszköszöntő…

 • Fatboy Slim a VOLT-on

  Fatboy Slim a VOLT-on

  A világ egyik legnagyobb múltú DJ-legendája visszatér a 25. Telekom VOLT Fesztiválon, június 26-án. Norman Cook, vagy ahogyan a legtöbben ismerik, Fatboy Slim nevéhez olyan nagy slágerek fűződnek, mint a Praise You, a Rockafeller Skank vagy a Right Here, Right Now.