EUR: 318,57 Ft
CHF: 284,24 Ft
2019. március 27., szerda
Hajnalka

Egyéb XX.kerület

Ilyen lesz a pavilonsor

Ahogy lapunk is beszámolt róla, a pesterzsébeti önkormányzat szavazásra bocsátotta, hogy a Baross és Topánka utca sarkán tavaly lebontott pavilonok helyén milyen megosztásban és miként épüljenek fel az újak. A szavazást és a képviselő-testület ülését követően a képen látható megoldásra esett a választás.

A zöldfelületet előrehozzák, a pavilonok üzlettere így légiesebb és átláthatóbb. A Topánka utcai zöld sáv folytonossága nem szűnik meg, az üzletek védettebbé válnak. Október végéig lezárulhat a beszerzési eljárás és utána indulhat az engedélyeztetés és építkezés.

terv2

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Emberölés és fogolyszökés miatt emelt vádat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy nagyecsedi férfi ellen, aki tavaly júniusban börtönbüntetését töltötte, de eltávozása alatt megfojtotta 19 éves élettársát – közölte a főügyészség vezetője kedden az MTI-vel.

  • Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Összesen 60 millió forint bírságot szabott ki a jegybank a Magyar Posta biztosítóira: a Magyar Nemzeti Bank (MNB) egyebek közt nyilvántartási, adatszolgáltatási, informatikai, ügyféltájékoztatási, panaszkezelési és a biztosítási szerződési feltételeket érintő jogsértések miatt hozott intézkedéseket és rótt ki bírságot a Magyar Posta Biztosító Zrt.