EUR: 310,37 Ft
CHF: 289,17 Ft
2017. január 24., kedd
Timót

Tech

Íme, itt az okos maci, ami mindent megold!

Önmagában az, hogy egy újabb univerzális távirányítót készülnek piacra dobni, nem nagy durranás. Az viszont már formabontó megoldásnak számít ezen eszközök világában, hogy igen különleges módon használhatjuk. A Bearbot egy olyan, mindent tudó, maci arcot öltő távszabályzó, aminek a hasa előtti különböző kézmozdulatokkal adhatunk parancsokat. Ezzel egyszerűen irányíthatjuk lakásunk légkondiját, garázskapuját, világítását, fűtését és minden olyan eszközt, amit távirányító vezérel. Az okos vezérlő, miután megkapta a parancsot, szó nélkül, cuki arcokat vágva elvégzi feladatát. A Bearbot ásít, tüsszög, ha pedig sokáig nem nyúlunk hozzá, elszundít. Az új fejlesztés a sorozatgyártáshoz jelenleg még támogatókra vár az Indiegogon, de aki előrendel belőle, az nagyjából 100 euróért, 30 ezer forintért hozzájuthat.

Tudta?

Az Indiegogon startup vállalkozások gyűjthetnek adományokat, felajánlásokat, támogatásokat termékeik sorozatgyártásához. Minél nagyobb összeget ajánl fel valaki, annál nagyobb részesedést kap a termékből.

fbd4c2b91ded100d04495d068cd3525d_original bear-device-remote-control-bearbot-covervideo

Kapcsolódó Cikkek

 • Együttműködő robotok

  Együttműködő robotok

  Egyre több vállalat ismeri fel, hogy hosszú távú érdeke tevékenységének fenntartható végzése. Növekvőben van azon cégek száma, amelyek tudatosan törekednek ökológiai lábnyomuk csökkentésére, a környezet értékeinek védelmére.

 • Beperelték a Twittert!

  Beperelték a Twittert!

  A 2015 novemberében Párizsban és a 2016 márciusában Brüsszelben elkövetett torcselekmények áldozatainak hozzátartozói jogi eljárást kezdeményeztek a Twitter nevű közösségi szolgáltató ellen.

 • Kaspersky: kevés internetező használ biztonságos jelszót

  Kaspersky: kevés internetező használ biztonságos jelszót

  Még mindig csak kevés internetező alkot hatékony jelszót és használja azt biztonságosan, annak ellenére, hogy majdnem minden ötödik internetező fiókját megpróbálták már feltörni a Kaspersky Lab orosz kiberbiztonsági vállalat kutatása szerint.