EUR: 305,19 Ft
CHF: 276,55 Ft
2017. július 25., kedd
Kristóf, Jakab

Program

Ismét nagy siker volt a Dallamos Villamos

Idén is sokan választották hétvégi programnak a kedvelt Dallamos Villamost. Sok zenész és zenekar, köztük a Villon Trió, Kardos-Horváth János és a Real Trill All Stars is fellépett szombaton a fővárosi 4-es villamos vonalán közlekedő Dallamos Villamoson.

A kezdeményezés hat évvel ezelőtt, a Magyar dal napja beharangozó eseményeként indult először útjára. Mostanra azonban önálló eseménnyé nőtte ki magát az idén a Zeneszöveg.hu szervezésében megvalósult rendezvény. A 4-es villamos vonalán haladó nosztalgia-szerelvény mindkét kocsijában tehetséges hazai zenészek szórakoztatták a közönséget, a járatra érvényes jeggyel vagy bérlettel bárki felszállhatott.

Idén csatlakozott a Dallamos Villamoshoz a Real Trill All Stars, azaz a hazai rap fenegyereke, Mr. Busta, és a vele közösen zenélő Awful és Shawn. Fellépett még Kiss Barna a Villon Trióval, Kardos-Horváth János, a Kaukázus zenekar frontembere, valamint a feltörekvő fiatal előadók közül a Wakachuka duó, az Innergarden, Dóka Attila, a Gyík zenekar és a Twin City, valamint a testvérével, Fekete Mátyással közösen a Carbonfools gitárosa, Fekete István is.

Irányonként mintegy 300 utas szállt fel a járatra, a 16 mini koncertet így összesen közel háromezren élvezhették végig. A rendezvényhez kapcsolódva a fellépők dalszövegeit és további érdekes információkat tartalmazó Zeneszöveg kiskönyvet idén is kézbe vehették az érdeklődők.

Kapcsolódó Cikkek

  • Woodstcok az Ugaron – az Anna and the Barbies családi fesztiválja

    Woodstcok az Ugaron – az Anna and the Barbies családi fesztiválja

    Az Anna and the Barbies idén ötödjére szervezi meg négynapos fesztiválját, amely Ópusztaszeren lesz augusztus 1-4 között. A fesztivál továbbra is a szabadságot, és az természetes emberi interakciók fontosságát hirdeti, Négy nap, a természet érinthető közelségében, andalgás a pusztában, holdimádás, naptámadás, csillagok örökbefogadása, véget nem érő karnevál az éjszakában!

  • Himnuszt kapott a 6. Paloznaki Jazzpiknik!

    Himnuszt kapott a 6. Paloznaki Jazzpiknik!

    Fábián Juli, aki kezdetektől végigkíséri a pikniket és az első fellépők között volt, Zoohackerrel igazi nyári slágert rakott össze, a Jazz & Wine című dalt már játsszák a rádiók.