EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 27., szombat
Hella

Program

Ismét nagy siker volt a Dallamos Villamos

Idén is sokan választották hétvégi programnak a kedvelt Dallamos Villamost. Sok zenész és zenekar, köztük a Villon Trió, Kardos-Horváth János és a Real Trill All Stars is fellépett szombaton a fővárosi 4-es villamos vonalán közlekedő Dallamos Villamoson.

A kezdeményezés hat évvel ezelőtt, a Magyar dal napja beharangozó eseményeként indult először útjára. Mostanra azonban önálló eseménnyé nőtte ki magát az idén a Zeneszöveg.hu szervezésében megvalósult rendezvény. A 4-es villamos vonalán haladó nosztalgia-szerelvény mindkét kocsijában tehetséges hazai zenészek szórakoztatták a közönséget, a járatra érvényes jeggyel vagy bérlettel bárki felszállhatott.

Idén csatlakozott a Dallamos Villamoshoz a Real Trill All Stars, azaz a hazai rap fenegyereke, Mr. Busta, és a vele közösen zenélő Awful és Shawn. Fellépett még Kiss Barna a Villon Trióval, Kardos-Horváth János, a Kaukázus zenekar frontembere, valamint a feltörekvő fiatal előadók közül a Wakachuka duó, az Innergarden, Dóka Attila, a Gyík zenekar és a Twin City, valamint a testvérével, Fekete Mátyással közösen a Carbonfools gitárosa, Fekete István is.

Irányonként mintegy 300 utas szállt fel a járatra, a 16 mini koncertet így összesen közel háromezren élvezhették végig. A rendezvényhez kapcsolódva a fellépők dalszövegeit és további érdekes információkat tartalmazó Zeneszöveg kiskönyvet idén is kézbe vehették az érdeklődők.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meríts a szívedből!

    Meríts a szívedből!

    Idén negyedik alkalommal rendezi meg a Nagy János vezetteNtone EventaMotiváció Alapítványés VVSIa korábbi években már nagy sikerrel debütáló IntegráltNemzetközi Sárkányhajó Fesztivált 2017.

  • Így még nem láthattuk Budapestet

    Így még nem láthattuk Budapestet

    A világ tele van átlagos, kiszámítható dolgokkal, de a Hendrick’s sosem lesz ilyen. A kézműves gin, amely a rózsa- illetve uborkaeszenciának köszönhetően önmagában is különleges, elhivatottan keresi a nem mindennapi dolgokat.