EUR: 311,67 Ft
CHF: 267,15 Ft
2018. március 22., csütörtök
Beáta, Izolda, Lea

Külföld

Ismét nemi erőszak Mühlhausenben

A hazai hatóságoknak még nem sikerült kapcsolatba lépniük azzal a magyar nővel, akit három eritreai férfi erőszakolt meg a németországi Mühlhausenben augusztus végén. Az áldozat egy 26 éves miskolci nő, aki barátját látogatta meg, azóta pedig ismét Magyarországon tartózkodik. A német hatóságok rövidesen lezárják a nyomozást, és már szeptemberben vádat emelhetnek az elkövetők ellen. A bevándorló férfiak addig vizsgálati fogságban maradnak.

Eközben egy német portál értesülései szerint a három afrikai bevándorló épp egy nappal a magyar nő bántalmazása előtt egy 39 éves német nőt is megerőszakolt a pályaudvar közelében. Akkor azonban sikerült elmenekülniük, és a rendőrség csak harmadnap tudta őket kézre keríteni, miután brutálisan megerőszakolták a 26 éves miskolci nőt is.


A 35 ezres német kisvárosba nagyon sok menedékkérő érkezett, akiknek tavaly még ünnepséget is rendeztek a helyiek. Azóta a viszony elmérgesedett: a pályaudvar környékén, ahol a magyar nőt is megerőszakolták, rendszeresek a zaklatások.

Kapcsolódó Cikkek