EUR: 305,20 Ft
CHF: 275,59 Ft
2017. július 21., péntek
Dániel, Daniella

Külföld

Ismét nemi erőszak Mühlhausenben

A hazai hatóságoknak még nem sikerült kapcsolatba lépniük azzal a magyar nővel, akit három eritreai férfi erőszakolt meg a németországi Mühlhausenben augusztus végén. Az áldozat egy 26 éves miskolci nő, aki barátját látogatta meg, azóta pedig ismét Magyarországon tartózkodik. A német hatóságok rövidesen lezárják a nyomozást, és már szeptemberben vádat emelhetnek az elkövetők ellen. A bevándorló férfiak addig vizsgálati fogságban maradnak.

Eközben egy német portál értesülései szerint a három afrikai bevándorló épp egy nappal a magyar nő bántalmazása előtt egy 39 éves német nőt is megerőszakolt a pályaudvar közelében. Akkor azonban sikerült elmenekülniük, és a rendőrség csak harmadnap tudta őket kézre keríteni, miután brutálisan megerőszakolták a 26 éves miskolci nőt is.

A 35 ezres német kisvárosba nagyon sok menedékkérő érkezett, akiknek tavaly még ünnepséget is rendeztek a helyiek. Azóta a viszony elmérgesedett: a pályaudvar környékén, ahol a magyar nőt is megerőszakolták, rendszeresek a zaklatások.

Kapcsolódó Cikkek

  • Szabadon engedik O.J. Simpsont!

    Szabadon engedik O.J. Simpsont!

    Október elején kiengedik a börtönből O.J. Simpsont. Az amerikaifutball egykori csillaga, filmsztár csoportos fegyveres rablásért és testi sértésért került rácsok mögé, 2008-ban több mint harminc év szabadságvesztésre ítélték.

  • Lebukott a „vasember”

    Lebukott a „vasember”

    Bár igazán nagyot szeretett volna kaszálni, most mégis hosszú időre nem kell pénzre gondolnia annak a nőnek, aki összesen 102 iPhone telefont próbált becsempészni Kínába.