EUR: 309,50 Ft
CHF: 289,18 Ft
2017. március 25., szombat
Irén, Írisz

Egyéb XXI.kerület

Jól nyitottak a futsalos fiúk

Csepelnek már futsalcsapata is van, méghozzá nem is akármilyen: a Pizza King Futsal Csep-Gól FC első nyilvános mérkőzésén három góllal legyőzte az UTE csapatát. A csepeli csapat látványos show-t is nyújtott a közönségnek, hogy a nézők tudják: ha a  Pizza King Futsal Csep-Gól FC játszik, az jó szórakozás az egész családnak.

Futsal_07_KB

Sikeres volt a csepeli csapat bemutatkozása

Csepel nemrégiben alakult kispályás labdarúgással foglalkozó sportegyesülete, a Pizza King Futsal Csep-Gól FC az UTE legjobbjaival nézett farkasszemet szeptember 7-én. Az NB II-es bajnoki szezonra való felkészülés finisébe fordult, így Szabó Zoltán vezetőedző fiai az edzéseken kívül már jobbára a mérkőzésekre helyezik a hangsúlyt, ami meg is látszott az eredményen. A srácok magabiztos, 6-3-as sikert arattak.

A soroksári sportcsarnokban lejátszott találkozón szép számú csepeli szurkoló buzdította a csapatot, így minden remény megvan arra, hogy a hamarosan kezdődő bajnoki pontvadászatban is sokan biztatják a csepelieket, amire szükségük is lesz a könnyűnek cseppet sem ígérkező bajnokságban.

– Nem tudtuk, mennyi nézőre számíthatunk, ezért döntöttünk úgy, szervezünk egy gálamérkőzést, hogy szurkolókat csábítsunk – mondta a Lokálnak Merkl Péter, a csapat tulajdonosa. – Örülünk a sikernek, de elsősorban arról volt szó, hogy megismertessük a csapatot, szoktassuk őket a közönséghez. Szeretnénk az embereknek komplex műsort adni, ezért is vittünk latin táncosokat, a bemelegítés és a gólok alatt zene szólt. A szurkolóktól sok pozitív visszajelzést kaptunk: nemhogy a II. osztályban, de az I. osztályú futsalmérkőzéseken sem látnak ilyen színes műsort.

Csapatkep

A győztes futsal csapat

Merkl Péter szeretné, ha a kerület rendszeres buzdítással segítené a csepeli a futsalosokat, hiszen sokan érdeklődnek a sportág iránt. – Jelenleg 30 igazolt játékossal rendelkezünk, de utánpótláscsapatot is tervezünk.

A Pizza King Futsal Csep-Gól FC legközelebb már a bajnokságban méreti meg magát, méghozzá hazai környezetben szeptember 19-én 21.40-től a soroksári sportcsarnokban. A Tihany együttese ellen is a szerdaihoz hasonló atmoszférára lesz szükség, ezért minden csepeli szimpatizánst hívunk és várunk, hogy mindenki együtt buzdítsa a csapatot.

Futsal_08_KB

Szeptember 19-én is várják a szurkolókat

Kapcsolódó Cikkek

  • Tavaszi napfürdő

    Tavaszi napfürdő

    Lillafüred a borsodiak egyik kedvenc tavaszi kirándulóhelye. A Palotaszálló épülete, amely eredetileg kormányüdülőként, a II.

  • Tízmilliárd forintból újulhatnak meg a közutak

    Tízmilliárd forintból újulhatnak meg a közutak

    A Magyar Közút Nonprofit Zrt. hivatalosan is lezárta a téli útüzemeltetési időszakot. A tavaszias időjárás beköszöntével újra a kátyúzási, javítási munkákra helyezik a hangsúlyt a társaság szakemberei.