2017. december 16., szombat
Etelka, Aletta

Egyéb

Jubilál a Borok Útja Teniszkupa

Szeptember 24-én, szombaton immár 20. alkalommal rendezik meg a hagyományos Borok Útja Teniszkupát. A sportesemény idén megújult külsővel és izgalmas programokkal kerül megrendezésre a Magyar Borok Útja Rallye csapatának szervezésében. A rendezvényen elsősorban olyan üzletemberek, sportolók, neves közéleti személyiségek és újságírók vesznek részt, akik szívesen mérik össze tenisztudásukat az exkluzív sporteseményen.

Ahogy a Magyar Borok Útja Rallye tulajdonosi köre is megújult, úgy az eredetileg Regő Teniszkupa néven futó sportesemény is átvette a Borok Útja nevet.  A Páros Teniszkupa 1997 óta kerül megrendezésre, ahol a kellemes időtöltéssel egybekötött sportolás hozzájárul a társadalmi párbeszéd elősegítéséhez, a személyes kapcsolatok kiépítéséhez, egyben mintát ad a szabadidő aktív eltöltésére. A korábbi sikeres Valentin-napi Páros Teniszversenyt követően a teniszmérkőzéseknek ezúttal is a Tabáni Tenisz Center ad otthont, ahol 9 órától folyamatosan zajlanak majd a selejtezők, miközben kóstolók és játékok színesítik a programot, egészen délutánig. Ez alkalommal az elegendő energiáról az idén 20 éves Csabai Kolbászfesztivál, a Stelázsi, Nier Fine Wines és a Nespresso gondoskodik majd, valamint ebéddel várják a versenyzőket.


A törzsvendégekből álló, jól összeszokott párosokhoz új sportbarátok, üzletemberek és közéleti személyiségek is csatlakoznak. A résztvevők között van többek között Buda Márton, Sebestyén Balázs és Harsányi Levente műsorvezetők, Kicska László zenész, Vajtó Lajos üzletember, Sallai Sándor és Nagy Antal, volt magyar válogatott labdarúgók, Horváth István tiszteletbeli nagykövet, Pantl Péter, a Hell Magyarország Kft. marketingigazgatója illetve Harsányi Gábor, a Goodwill Consulting pályázatíró cég és a Harsányi Pincészet tulajdonosa.

Kisó a 2014-es verseny háziasszonya és Hajas Laci, Harsányi Levi játékosok

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.