EUR: 305,39 Ft
CHF: 268,86 Ft
2017. július 28., péntek
Szabolcs

Extra

Kabala hozhat szerencsét a Star Academy csodaszép énekesnőinek

A TV2 szórakoztató műsorában, a Star Academyben naponta követhetjük, az énekesek mennyit küzdenek azért, hogy ők legyenek a legjobbak. Ehhez persze nemcsak kitartó munka, de szerencse is kell. Bemutatjuk azt az öt énekesnőt, aki mindennél jobban hisz a kabalájában. 

A 22 esztendős Szőcs Renáta kiskora óta arról álmodik, hogy egyszer énekesnő lesz. 13 éves korától próbálkozik komolyabban az énekléssel. A kabalája egy maci, amelyet a barátjától kapott.
„Szeretnék esélyt kapni arra, hogy minél többet tanuljak, és megtudjam, mi rejtőzik bennem, hogy mire vagyok képes az éneklés terén” – mondta korábban a csinos fiatal lány.

_BBF1275

A 30 éves Bene Barbara eddig ingatlanosként dolgozott, de minden vágya, hogy a színpadon is megmutassa tehetségét. A Star Academy-házba kabalaként egy kis kézműves énekes madarat vitt be magával. Ettől várja szerencséjét.

bene_barbara

A 25 éves Balog Brigi már az oviban tudta, hogy énekelni fog. Úgy érzi, hogy határozottsággal, motivációval, őszinteséggel és pozitív visszacsatolással tudják a legtöbbet kihozni belőle. Szerencsét hozó kabalája egy keresztes karkötő.

balog_brigi (3)

Libor Laura vokalista és színész, fontos számára a természet, mivel tanyán nőtt fel, ami sokat adott számára. Hisz a szerencséjében, ezért Snoopyt, a kutyáját tartja a kabalájának. Sajnálja, hogy az izgalmas pillanatokban nem fogja megnyugtatni a négylábú közelsége, hiszen az állatot nem vihette magával.

libor laura (1)

Pádár Alexandra válogatott röplabdás volt, ma már inkább jógázik. Nemcsak a testére, de a lelkére is figyel. Nemrég kapott egy talizmánt, amelyen egy „szívcsakrát kinyitó” motívum van, amely elmondása szerint igazán közel áll hozzá.

pádár alexandra

Kapcsolódó Cikkek

  • Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

    Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

    Ahogy arról a Lokál korábban beszámolt, pár hete Szilágyi Istvánt saját fia csúnyán helyben hagyta. Péter súlyos testi sértés miatt június óta előzetesben ül, és a legfrissebb információk szerint öt év börtönnel is sújthatják.

  • Milliárdokat keres testével Statham

    Milliárdokat keres testével Statham

    Több mint 50 millió dollárra, azaz mintegy 15 milliárd forintra becsülik Jason Statham jövedelmét. Az 50 éves akciósztárról eddig is köztudott volt hogy nem ingyen mutogatja a kockás hasát és aprítja a rosszfiúkat az akciófilmjeiben, hanem sok millió dolláros gázsikért.