2018. január 19., péntek
Sára, Márió

Extra

Kabala hozhat szerencsét a Star Academy csodaszép énekesnőinek

A TV2 szórakoztató műsorában, a Star Academyben naponta követhetjük, az énekesek mennyit küzdenek azért, hogy ők legyenek a legjobbak. Ehhez persze nemcsak kitartó munka, de szerencse is kell. Bemutatjuk azt az öt énekesnőt, aki mindennél jobban hisz a kabalájában. 

A 22 esztendős Szőcs Renáta kiskora óta arról álmodik, hogy egyszer énekesnő lesz. 13 éves korától próbálkozik komolyabban az énekléssel. A kabalája egy maci, amelyet a barátjától kapott.
„Szeretnék esélyt kapni arra, hogy minél többet tanuljak, és megtudjam, mi rejtőzik bennem, hogy mire vagyok képes az éneklés terén” – mondta korábban a csinos fiatal lány.


_BBF1275

A 30 éves Bene Barbara eddig ingatlanosként dolgozott, de minden vágya, hogy a színpadon is megmutassa tehetségét. A Star Academy-házba kabalaként egy kis kézműves énekes madarat vitt be magával. Ettől várja szerencséjét.

bene_barbara

A 25 éves Balog Brigi már az oviban tudta, hogy énekelni fog. Úgy érzi, hogy határozottsággal, motivációval, őszinteséggel és pozitív visszacsatolással tudják a legtöbbet kihozni belőle. Szerencsét hozó kabalája egy keresztes karkötő.


balog_brigi (3)

Libor Laura vokalista és színész, fontos számára a természet, mivel tanyán nőtt fel, ami sokat adott számára. Hisz a szerencséjében, ezért Snoopyt, a kutyáját tartja a kabalájának. Sajnálja, hogy az izgalmas pillanatokban nem fogja megnyugtatni a négylábú közelsége, hiszen az állatot nem vihette magával.

libor laura (1)

Pádár Alexandra válogatott röplabdás volt, ma már inkább jógázik. Nemcsak a testére, de a lelkére is figyel. Nemrég kapott egy talizmánt, amelyen egy „szívcsakrát kinyitó” motívum van, amely elmondása szerint igazán közel áll hozzá.

pádár alexandra

Kapcsolódó Cikkek

 • Szexért ad interjút Hujber

  Szexért ad interjút Hujber

  Hujber Ferenc újra bombát robbantott: A színész kijelentette, hogy csak olyan nőnek ad interjút, aki lefekszik vele.

 • Hamarabb érkezhet Cooky kisfia

  Hamarabb érkezhet Cooky kisfia

  Cooky és párja, Debóra boldogabbak, mint valaha, hisz napokon belül megszületik első közös gyermekük, akit Kevinnek fognak hívni. A rádiósmár nagyon izgatott az apás szülés miatt, pláne hogy kiderült: a vártnál hamarabb érkezik a baba.

 • Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Megrendítő titkait osztotta meg a közelmúltban Mészáros Márta. A világszerte ismert rendezőnő gyerekkorát leírhatatlan tragédiák övezték: a mindennapos éhínség és betegségek mellett a szülei is életüket vesztették a szovjet rémuralom alatt.