2018. április 20., péntek
Tivadar

Extra

Kabala hozhat szerencsét a Star Academy csodaszép énekesnőinek

A TV2 szórakoztató műsorában, a Star Academyben naponta követhetjük, az énekesek mennyit küzdenek azért, hogy ők legyenek a legjobbak. Ehhez persze nemcsak kitartó munka, de szerencse is kell. Bemutatjuk azt az öt énekesnőt, aki mindennél jobban hisz a kabalájában. 

A 22 esztendős Szőcs Renáta kiskora óta arról álmodik, hogy egyszer énekesnő lesz. 13 éves korától próbálkozik komolyabban az énekléssel. A kabalája egy maci, amelyet a barátjától kapott.
„Szeretnék esélyt kapni arra, hogy minél többet tanuljak, és megtudjam, mi rejtőzik bennem, hogy mire vagyok képes az éneklés terén” – mondta korábban a csinos fiatal lány.


_BBF1275

A 30 éves Bene Barbara eddig ingatlanosként dolgozott, de minden vágya, hogy a színpadon is megmutassa tehetségét. A Star Academy-házba kabalaként egy kis kézműves énekes madarat vitt be magával. Ettől várja szerencséjét.

bene_barbara

A 25 éves Balog Brigi már az oviban tudta, hogy énekelni fog. Úgy érzi, hogy határozottsággal, motivációval, őszinteséggel és pozitív visszacsatolással tudják a legtöbbet kihozni belőle. Szerencsét hozó kabalája egy keresztes karkötő.


balog_brigi (3)

Libor Laura vokalista és színész, fontos számára a természet, mivel tanyán nőtt fel, ami sokat adott számára. Hisz a szerencséjében, ezért Snoopyt, a kutyáját tartja a kabalájának. Sajnálja, hogy az izgalmas pillanatokban nem fogja megnyugtatni a négylábú közelsége, hiszen az állatot nem vihette magával.

libor laura (1)

Pádár Alexandra válogatott röplabdás volt, ma már inkább jógázik. Nemcsak a testére, de a lelkére is figyel. Nemrég kapott egy talizmánt, amelyen egy „szívcsakrát kinyitó” motívum van, amely elmondása szerint igazán közel áll hozzá.

pádár alexandra

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem veszi át díját Natalie Portman

  Nem veszi át díját Natalie Portman

  Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.