EUR: 313,91 Ft
CHF: 289,31 Ft
2016. december 08., csütörtök
Mária

Tech

Kémfotók szivárogtak ki a Google új csúcsmobiljáról – Fotók!

Az Android Police hozta nyilvánosságra azokat a fotókat, melyeken állításuk szerint a Google október 4-én debütáló új mobilja látható.

Ha a fotóknak hinni lehet, a készülék megjelenését elnézve igen egyértelműen hajaz az iPhone-okéra, ami nem meglepő. A Pixeleket a HTC tervezte, ráadásul a tajvani cég már korábban is sok olyan mobilt dobott piacra, amiben az Apple csúcskészülékeinek vonalvezetése többször is visszaköszönt.

Szemből a Pixel és a Pixel XL

Szemből a Pixel és a Pixel XL

A fotókból kiindulva a Pixel és a Pixel XL névre keresztelt modellek ujjlenyomat-olvasója a hátlap, eddig már jól bevált részén kapott helyet. Az 5 illetve 5,5 hüvelykes kijelzővel felszerelt okostelefon hátsó borításának felső része üveg, alul pedig alumínium borítást kapott. Az Android Police információi szerint a készülék várhatóan 649 dollárba, nagyjából 180 ezer forintba fog kerülni, ami a keresőóriás tervei szerint a Nexusokat hivatott leváltani.

Hátulról a Pixel és a Pixel XL

Hátulról a Pixel és a Pixel XL

Kapcsolódó Cikkek

  • Változtassuk mikroszkóppá telefonunkat!

    Változtassuk mikroszkóppá telefonunkat!

    Egy szabadalmian új speciális kameralencsét tervezett a Blips. Az apó telefon kamerájára tapasztható lencsék megvalósítására a Kickstarteren szedték össze a szükséges pénzt, amiből már bárki előrendelhet egy durván tízezer forintos költség fejében.

  • Mobiljáték segít a demenciakutatásban

    Mobiljáték segít a demenciakutatásban

    A Deutsche Telekom által májusban indított Sea Hero Quest nevű mobiljáték felhasználói játék közben fontos adatokkal látták el a University College London kutatóit, akik a brit Alzheimer’s Research intézettel közösen a demencia kialakulásának folyamatát és okait vizsgálják.