EUR: 310,35 Ft
CHF: 289,21 Ft
2017. január 24., kedd
Timót

Tech

Kémfotók szivárogtak ki a Google új csúcsmobiljáról – Fotók!

Az Android Police hozta nyilvánosságra azokat a fotókat, melyeken állításuk szerint a Google október 4-én debütáló új mobilja látható.

Ha a fotóknak hinni lehet, a készülék megjelenését elnézve igen egyértelműen hajaz az iPhone-okéra, ami nem meglepő. A Pixeleket a HTC tervezte, ráadásul a tajvani cég már korábban is sok olyan mobilt dobott piacra, amiben az Apple csúcskészülékeinek vonalvezetése többször is visszaköszönt.

Szemből a Pixel és a Pixel XL

Szemből a Pixel és a Pixel XL

A fotókból kiindulva a Pixel és a Pixel XL névre keresztelt modellek ujjlenyomat-olvasója a hátlap, eddig már jól bevált részén kapott helyet. Az 5 illetve 5,5 hüvelykes kijelzővel felszerelt okostelefon hátsó borításának felső része üveg, alul pedig alumínium borítást kapott. Az Android Police információi szerint a készülék várhatóan 649 dollárba, nagyjából 180 ezer forintba fog kerülni, ami a keresőóriás tervei szerint a Nexusokat hivatott leváltani.

Hátulról a Pixel és a Pixel XL

Hátulról a Pixel és a Pixel XL

Kapcsolódó Cikkek

 • Együttműködő robotok

  Együttműködő robotok

  Egyre több vállalat ismeri fel, hogy hosszú távú érdeke tevékenységének fenntartható végzése. Növekvőben van azon cégek száma, amelyek tudatosan törekednek ökológiai lábnyomuk csökkentésére, a környezet értékeinek védelmére.

 • Beperelték a Twittert!

  Beperelték a Twittert!

  A 2015 novemberében Párizsban és a 2016 márciusában Brüsszelben elkövetett torcselekmények áldozatainak hozzátartozói jogi eljárást kezdeményeztek a Twitter nevű közösségi szolgáltató ellen.

 • Kaspersky: kevés internetező használ biztonságos jelszót

  Kaspersky: kevés internetező használ biztonságos jelszót

  Még mindig csak kevés internetező alkot hatékony jelszót és használja azt biztonságosan, annak ellenére, hogy majdnem minden ötödik internetező fiókját megpróbálták már feltörni a Kaspersky Lab orosz kiberbiztonsági vállalat kutatása szerint.