EUR: 303,82 Ft
CHF: 267,32 Ft
2017. augusztus 22., kedd
Menyhért, Mirjam

Tech

Kémfotók szivárogtak ki a Google új csúcsmobiljáról – Fotók!

Az Android Police hozta nyilvánosságra azokat a fotókat, melyeken állításuk szerint a Google október 4-én debütáló új mobilja látható.

Ha a fotóknak hinni lehet, a készülék megjelenését elnézve igen egyértelműen hajaz az iPhone-okéra, ami nem meglepő. A Pixeleket a HTC tervezte, ráadásul a tajvani cég már korábban is sok olyan mobilt dobott piacra, amiben az Apple csúcskészülékeinek vonalvezetése többször is visszaköszönt.

Szemből a Pixel és a Pixel XL

Szemből a Pixel és a Pixel XL

A fotókból kiindulva a Pixel és a Pixel XL névre keresztelt modellek ujjlenyomat-olvasója a hátlap, eddig már jól bevált részén kapott helyet. Az 5 illetve 5,5 hüvelykes kijelzővel felszerelt okostelefon hátsó borításának felső része üveg, alul pedig alumínium borítást kapott. Az Android Police információi szerint a készülék várhatóan 649 dollárba, nagyjából 180 ezer forintba fog kerülni, ami a keresőóriás tervei szerint a Nexusokat hivatott leváltani.

Hátulról a Pixel és a Pixel XL

Hátulról a Pixel és a Pixel XL

Kapcsolódó Cikkek

 • Ilyen lehet az új iPhone

  Ilyen lehet az új iPhone

  Az új iPhone kapcsán teóriák, elképzelések, jóslatok folyamatosan jönnek-mennek, ám most nagyon úgy tűnik, hogy ez a napokban kiszivárgott információk az almás cég új telefonkészülékéről nagyon is valósak.

 • Visszavonja a Microsoft elleni panaszát az orosz Kaspersky Lab

  Visszavonja a Microsoft elleni panaszát az orosz Kaspersky Lab

  A moszkvai székhelyű Kaspersky Lab kiberbiztonsági cég szerdán bejelentette, hogy visszavonja a Microsoft amerikai szoftvervállalat ellen európai trösztellenes hatóságoknál benyújtott panaszát, miután a Microsoft ígéretet tett kifogásolt politikájának megváltoztatására.

 • Robot végzi a piszkos munkát

  Robot végzi a piszkos munkát

  A takarítás általában nem tartozik a kedvenc elfoglaltságaink közé, de ma már gyorsan és könnyen rábízhatjuk a kellemetlen feladatot egy házi robotporszívóra.

 • Szakértő: Virágzik a kiberbűnözés

  Szakértő: Virágzik a kiberbűnözés

  Virágzik a kiberbűnözés, tízből hat rosszindulatú szoftver már zsarolóvírus – mondta Gyebnár Gergő biztonsági szakértő az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.