2018. január 18., csütörtök
Piroska

Extra

Kémügybe keveredett Pásztor Anna

A TV2 Star Academy című műsora zsűritagjának igazán nem lehet oka panaszra: koncertjei telt házasak, a rajongók nap mint nap láthatják a TV2 tehetségkutatójában, és kétgyermekes anyukakánt a magánélete is felhőtlenül boldog. Pásztor Anna karrierjének kezdetén azonban az igazán extrém munkáktól sem riadt vissza, sőt egy alkalommal az életét is kockáztatta a megélhetéséért.

Star Academy sajtótájékoztató és helyszínbejárás, Vastag Csaba, Pásztor Anna, Király Viktor, Freddie, Miskovits Márton, Ördög Nóra (Fotó: Keresztesi Balázs)

Star Academy sajtótájékoztató és helyszínbejárás
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Az extrém stílusáról híres énekesnő korábban többek között Spanyolországban, Amerikában, valamint Angliában is élt egy ideig, ahol művészeti tanulmányait folytatta. A külföldi tartózkodását mindig saját maga finanszírozta a legkülönfélébb munkákból: rendszeresen dolgozott éttermekben, ahol felszolgált, takarított vagy főzött. Angliában azonban egy igen extrém álláshirdetésre jelentkezett az Anna and the Barbies frontembere, akit kémkedni küldtek egy rossz hírű lebujba.


Kapolcs, 2015. július 25. Pásztor Anna énekes (j) és Pásztor Sámuel gitáros az Anna and the Barbies együttes koncertjén a 25. Művészetek Völgye összművészeti fesztiválon Kapolcson, a Blue sPot Majorban 2015. július 24-én. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt


MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

– Az egyik újságcikkben láttam egy rejtélyes álláshirdetést, amiről kiderült, hogy kémkedéshez kerestek egy nőt, de azt sem tudtam, kiknek fogok dolgozni. Miután bedrótoztak, egy éjszakai bárban kellett felvennem egy beszélgetést. A szerepem annyi volt, hogy lementem, megittam egy-két italt, beszélgetnem kellett és közben lehallgatták egy-két nehézfiú beszélgetését. Mint kiderült, puhatolózni szerettek volna, milyen tárgyalások folynak a maffiózók között, mert illegálisan adtak-vettek dolgokat. A kémkarrierem viszont nem volt túl hosszú életű, hiszen elmondtam a kedvesemnek, aki azt akarta, hogy azonnal hagyjam abba. Féltette az életemet és rettegett attól, hogy egy rosszul sikerült munka után megölnek – mesélt extrém kalandjáról Anna, aki kétgyerekes anyukaként ma már nem vállalkozna hasonlóan veszélyes kalandokra, a család és a koncertek mellett maximálisan elég neki, hogy  a TV2 legújabb műsora szereplőinek minden tudását és ismeretét átadja, amit itthon vagy külföldön tanult az előadó-művészet terén.

– Eleinte tartottam tőle, hogy nekem mi keresnivalóm van egy ilyen műsorban, de már az első pillanattól kezdve nagyon élvezem a tanári szerepet. Látom ezeken a tehetséges srácokon, hogy szeretnének fejlődni és igyekeznek megfogadni a tanácsainkat. Fontos, hogy úgy szeressék az életet, mint egy játékot. Fogják fel olyannak, mint egy vidámpark, és remélem, hogy mindenre fel akarnak majd ülni. Alapvetőn nagyon szociális vagyok, bármennyire is meghökkentőnek hat a stílusom, de amióta gyerekeim vannak, minden szenvedés hatványozottan bánt a világban – mesélte a kétgyermekes édesanyja.


Star Academy sajtótájékoztató és helyszínbejárás, Vastag Csaba, Pásztor Anna, Király Viktor, Freddie, Miskovits Márton, Ördög Nóra (Fotó: Keresztesi Balázs)

Star Academy sajtótájékoztató és helyszínbejárás
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Megrendítő titkait osztotta meg a közelmúltban Mészáros Márta. A világszerte ismert rendezőnő gyerekkorát leírhatatlan tragédiák övezték: a mindennapos éhínség és betegségek mellett a szülei is életüket vesztették a szovjet rémuralom alatt.

 • Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Ki van a fotókon? A 31 éves Megan Fox színésznő és a 24 éves Claudia Alende modell mintha ikrek lennének. Mindketten gyönyörűek, igéző szemekkel és tökéletes alakkal. Annyi a különbség, hogy Claudia teltebb és a kerek popsijáért egyszerűen odavannak a férfiak.

 • Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  25 előadását ünnepelte a Stephen King  horror regényéből készült Tortúra című darab a Karinthy Színházban. Az Árpa Attila és Balázs Andrea főszereplésével készült előadás nem alatt nem kevés sérülést szedett össze a színésznő, sőt a saját vérét is adta az előadás sikeréért.