EUR: 310,25 Ft
CHF: 258,69 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Extra

Kémügybe keveredett Pásztor Anna

A TV2 Star Academy című műsora zsűritagjának igazán nem lehet oka panaszra: koncertjei telt házasak, a rajongók nap mint nap láthatják a TV2 tehetségkutatójában, és kétgyermekes anyukakánt a magánélete is felhőtlenül boldog. Pásztor Anna karrierjének kezdetén azonban az igazán extrém munkáktól sem riadt vissza, sőt egy alkalommal az életét is kockáztatta a megélhetéséért.

Star Academy sajtótájékoztató és helyszínbejárás, Vastag Csaba, Pásztor Anna, Király Viktor, Freddie, Miskovits Márton, Ördög Nóra (Fotó: Keresztesi Balázs)

Star Academy sajtótájékoztató és helyszínbejárás
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Az extrém stílusáról híres énekesnő korábban többek között Spanyolországban, Amerikában, valamint Angliában is élt egy ideig, ahol művészeti tanulmányait folytatta. A külföldi tartózkodását mindig saját maga finanszírozta a legkülönfélébb munkákból: rendszeresen dolgozott éttermekben, ahol felszolgált, takarított vagy főzött. Angliában azonban egy igen extrém álláshirdetésre jelentkezett az Anna and the Barbies frontembere, akit kémkedni küldtek egy rossz hírű lebujba.


Kapolcs, 2015. július 25. Pásztor Anna énekes (j) és Pásztor Sámuel gitáros az Anna and the Barbies együttes koncertjén a 25. Művészetek Völgye összművészeti fesztiválon Kapolcson, a Blue sPot Majorban 2015. július 24-én. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt


MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

– Az egyik újságcikkben láttam egy rejtélyes álláshirdetést, amiről kiderült, hogy kémkedéshez kerestek egy nőt, de azt sem tudtam, kiknek fogok dolgozni. Miután bedrótoztak, egy éjszakai bárban kellett felvennem egy beszélgetést. A szerepem annyi volt, hogy lementem, megittam egy-két italt, beszélgetnem kellett és közben lehallgatták egy-két nehézfiú beszélgetését. Mint kiderült, puhatolózni szerettek volna, milyen tárgyalások folynak a maffiózók között, mert illegálisan adtak-vettek dolgokat. A kémkarrierem viszont nem volt túl hosszú életű, hiszen elmondtam a kedvesemnek, aki azt akarta, hogy azonnal hagyjam abba. Féltette az életemet és rettegett attól, hogy egy rosszul sikerült munka után megölnek – mesélt extrém kalandjáról Anna, aki kétgyerekes anyukaként ma már nem vállalkozna hasonlóan veszélyes kalandokra, a család és a koncertek mellett maximálisan elég neki, hogy  a TV2 legújabb műsora szereplőinek minden tudását és ismeretét átadja, amit itthon vagy külföldön tanult az előadó-művészet terén.

– Eleinte tartottam tőle, hogy nekem mi keresnivalóm van egy ilyen műsorban, de már az első pillanattól kezdve nagyon élvezem a tanári szerepet. Látom ezeken a tehetséges srácokon, hogy szeretnének fejlődni és igyekeznek megfogadni a tanácsainkat. Fontos, hogy úgy szeressék az életet, mint egy játékot. Fogják fel olyannak, mint egy vidámpark, és remélem, hogy mindenre fel akarnak majd ülni. Alapvetőn nagyon szociális vagyok, bármennyire is meghökkentőnek hat a stílusom, de amióta gyerekeim vannak, minden szenvedés hatványozottan bánt a világban – mesélte a kétgyermekes édesanyja.


Star Academy sajtótájékoztató és helyszínbejárás, Vastag Csaba, Pásztor Anna, Király Viktor, Freddie, Miskovits Márton, Ördög Nóra (Fotó: Keresztesi Balázs)

Star Academy sajtótájékoztató és helyszínbejárás
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.

 • 23 kilót hízott Charlize Theron

  23 kilót hízott Charlize Theron

  Nagyon megviselte az Oscar-díjas színésznőt, hogy 23 kilót kellett híznia a Tully című film főszerepe miatt. Reggelire cukros shake-et és hamburgert evett, hogy folyamatosan hízzon, így nem érezte jól magát a film forgatása közben.

 • Orbán Józsi: Eltűnt a tüdődaganatom is

  Orbán Józsi: Eltűnt a tüdődaganatom is

  Orbán Józsi a gyógyulás útjára lépett, hiszen agydaganata után a friss vizsgálati eredmények szerint tüdődaganata is eltűnt. Az énekes nagyon boldog, hogy úgy tűnik sikerült legyőznie a gyilkos kórt és már most azon van, hogy minnél előbb visszatérjen a színpadra, habár még mindig nem sikerült letennie a cigarettát.