2018. január 19., péntek
Sára, Márió

Extra

Király Viktor apja attól fél, hogy elveszíti a fiát

Az egykori zenész, aki mára gyermekei, Linda és Viktor menedzsereként dolgozik, a Lokálnak mesélt elsőszülött fiáról, akivel a kontinensnyi távolság miatt laza a kapcsolata. Ráadásul ikerfiai közül Benjamin is az amerikai életre rendezkedett be, így esetében szintén tart az eltávolodástól.

Ritka pillanatok egyike, amikor Király Tamás megnyílik, és komoly szakmázás helyett a magánéletébe enged betekintést. A zenész többek között az elsőszülött fiával való érzelmi távolságról és a nagypapaságról mesélt a Lokálnak.Király család


– Az első házasságom korán  felbomlott, és sajnos a fiamat nem én neveltem, hanem az édesanyja, úgyhogy laza kötelék alakult ki közöttünk. Dávidnál még nem igazán éreztem, mit jelent az apaság valójában. Linda, Viktor és Ben már más eset – vallotta be a Lokálnak Király Tamás, aki nemsokára négyszeres nagypapaként igencsak megszenvedi a távolságot szeretteitől.

– Három unokám van Dávid fiam részéről, és nem túl jó érzés, hogy életszerű kapcsolat helyett csak a digitális világban vagyok apa, nagyapa. Benjamin esetében még nehezebb lesz, hiszen őt én neveltem fel, és ma már a világ másik végén éli az életét a felségével, valamint a nemsokára megszülető unokámmal – mesélte egy kissé elkomorodva Király Tamás, aki egyáltalán nem gondolja, hogy azért, mert két fia már családos, a harmadiknak,


HELLO! magazin, KIOSK BUDAPEST, Király Tamás (Fotó: Keresztesi Balázs)

(Fotó: Keresztesi Balázs)

Viktornak is itt kellene tartania

– Ezt hívják úgy, hogy élet. Valakinek ez jön össze, valakinek az. Viktor abszolút monogám típus, nem csapong, de úgy tűnik, még nem találta meg az igazit. Én jó diplomata módjára a gyerekeim minden választottját kedvelem, mert nekem egyetlen dolog számít, hogy boldogok legyenek. Hogy azt ki adja meg nekik, az az ő dolguk – mondta Király Tamás.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Szexért ad interjút Hujber

  Szexért ad interjút Hujber

  Hujber Ferenc újra bombát robbantott: A színész kijelentette, hogy csak olyan nőnek ad interjút, aki lefekszik vele.

 • Hamarabb érkezhet Cooky kisfia

  Hamarabb érkezhet Cooky kisfia

  Cooky és párja, Debóra boldogabbak, mint valaha, hisz napokon belül megszületik első közös gyermekük, akit Kevinnek fognak hívni. A rádiósmár nagyon izgatott az apás szülés miatt, pláne hogy kiderült: a vártnál hamarabb érkezik a baba.

 • Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Megrendítő titkait osztotta meg a közelmúltban Mészáros Márta. A világszerte ismert rendezőnő gyerekkorát leírhatatlan tragédiák övezték: a mindennapos éhínség és betegségek mellett a szülei is életüket vesztették a szovjet rémuralom alatt.