2018. április 21., szombat
Konrád

Extra

Király Viktor apja attól fél, hogy elveszíti a fiát

Az egykori zenész, aki mára gyermekei, Linda és Viktor menedzsereként dolgozik, a Lokálnak mesélt elsőszülött fiáról, akivel a kontinensnyi távolság miatt laza a kapcsolata. Ráadásul ikerfiai közül Benjamin is az amerikai életre rendezkedett be, így esetében szintén tart az eltávolodástól.

Ritka pillanatok egyike, amikor Király Tamás megnyílik, és komoly szakmázás helyett a magánéletébe enged betekintést. A zenész többek között az elsőszülött fiával való érzelmi távolságról és a nagypapaságról mesélt a Lokálnak.Király család


– Az első házasságom korán  felbomlott, és sajnos a fiamat nem én neveltem, hanem az édesanyja, úgyhogy laza kötelék alakult ki közöttünk. Dávidnál még nem igazán éreztem, mit jelent az apaság valójában. Linda, Viktor és Ben már más eset – vallotta be a Lokálnak Király Tamás, aki nemsokára négyszeres nagypapaként igencsak megszenvedi a távolságot szeretteitől.

– Három unokám van Dávid fiam részéről, és nem túl jó érzés, hogy életszerű kapcsolat helyett csak a digitális világban vagyok apa, nagyapa. Benjamin esetében még nehezebb lesz, hiszen őt én neveltem fel, és ma már a világ másik végén éli az életét a felségével, valamint a nemsokára megszülető unokámmal – mesélte egy kissé elkomorodva Király Tamás, aki egyáltalán nem gondolja, hogy azért, mert két fia már családos, a harmadiknak,


HELLO! magazin, KIOSK BUDAPEST, Király Tamás (Fotó: Keresztesi Balázs)

(Fotó: Keresztesi Balázs)

Viktornak is itt kellene tartania

– Ezt hívják úgy, hogy élet. Valakinek ez jön össze, valakinek az. Viktor abszolút monogám típus, nem csapong, de úgy tűnik, még nem találta meg az igazit. Én jó diplomata módjára a gyerekeim minden választottját kedvelem, mert nekem egyetlen dolog számít, hogy boldogok legyenek. Hogy azt ki adja meg nekik, az az ő dolguk – mondta Király Tamás.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem veszi át díját Natalie Portman

  Nem veszi át díját Natalie Portman

  Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.