EUR: 309,77 Ft
CHF: 267,20 Ft
2017. szeptember 22., péntek
Móric

Extra

Király Viktor apja attól fél, hogy elveszíti a fiát

Az egykori zenész, aki mára gyermekei, Linda és Viktor menedzsereként dolgozik, a Lokálnak mesélt elsőszülött fiáról, akivel a kontinensnyi távolság miatt laza a kapcsolata. Ráadásul ikerfiai közül Benjamin is az amerikai életre rendezkedett be, így esetében szintén tart az eltávolodástól.

Ritka pillanatok egyike, amikor Király Tamás megnyílik, és komoly szakmázás helyett a magánéletébe enged betekintést. A zenész többek között az elsőszülött fiával való érzelmi távolságról és a nagypapaságról mesélt a Lokálnak.Király család

– Az első házasságom korán  felbomlott, és sajnos a fiamat nem én neveltem, hanem az édesanyja, úgyhogy laza kötelék alakult ki közöttünk. Dávidnál még nem igazán éreztem, mit jelent az apaság valójában. Linda, Viktor és Ben már más eset – vallotta be a Lokálnak Király Tamás, aki nemsokára négyszeres nagypapaként igencsak megszenvedi a távolságot szeretteitől.

– Három unokám van Dávid fiam részéről, és nem túl jó érzés, hogy életszerű kapcsolat helyett csak a digitális világban vagyok apa, nagyapa. Benjamin esetében még nehezebb lesz, hiszen őt én neveltem fel, és ma már a világ másik végén éli az életét a felségével, valamint a nemsokára megszülető unokámmal – mesélte egy kissé elkomorodva Király Tamás, aki egyáltalán nem gondolja, hogy azért, mert két fia már családos, a harmadiknak,

HELLO! magazin, KIOSK BUDAPEST, Király Tamás (Fotó: Keresztesi Balázs)

(Fotó: Keresztesi Balázs)

Viktornak is itt kellene tartania

– Ezt hívják úgy, hogy élet. Valakinek ez jön össze, valakinek az. Viktor abszolút monogám típus, nem csapong, de úgy tűnik, még nem találta meg az igazit. Én jó diplomata módjára a gyerekeim minden választottját kedvelem, mert nekem egyetlen dolog számít, hogy boldogok legyenek. Hogy azt ki adja meg nekik, az az ő dolguk – mondta Király Tamás.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.

 • Szakítás miatt omlott össze Demcsák

  Szakítás miatt omlott össze Demcsák

  Demcsák Zsuzsa pályafutásának talán legrövidebb tizennyolc napját tölthette az ATV csatornájánál, miután szerda délelőtt közös megegyezéssel felbontották a munkaszerződést.