2018. május 23., szerda
Dezső

Extra

Király Viktor exe, Bea: Feláldoztam magam a páromért

Forrai Bea eddig nem beszélt egy évvel ezelőtti szakításáról Király Viktorral, de a Lokállal most kivételt tett. A csinos táncos komoly gyászidőszakon van túl, és határozottan kijelenti: soha nem folytatná a kapcsolatot az énekessel.

Király Viktor és barátnője Bea

Király Viktor és barátnője Bea

Egy éve már, hogy a látszólag tökéletes, öt éve tartó kapcsolatnak egyszer csak vége szakadt Király Viktor és táncművész párja, Forrai Bea között. Nem sokkal később az énekes megtörte a csendet, és őszintén elmondta: már másfél éve nem volt biztos a szerelmükben.


– Reménykedtem benne, hogy helyrejönnek még köztünk a dolgok, így például ha hosszabb időre Amerikába kellett utaznom, vártam, hogy amikor újra találkozunk, ismét fellángolnak az érzések. De sajnos ez nem történt meg, és végül ezért döntöttem a szakítás mellett – nyilatkozta tavaly szeptemberben az énekes, akit a Star Academy múlt heti sajtótájékoztatóján Beáról is kérdeztünk. Volt szerelmének ugyanis sikerült hosszú, fájdalmas hónapok után kihevernie a szétválásukat, mi több, az utóbbi hetekben felröppent a hír, hogy új férfi lépett be az életébe, ami az énekest szemlátomást nem tette túl boldoggá, és mintha titkon bánná egy évvel ezelőtti döntését.

– Bea tényleg továbblépett? Ezt nem tudtam – mondta teljesen letaglózva Viktor. – Sajnos én olyan vagyok, hogy nem tudok kommunikálni egy szakítás után, ezért nem is ismerem a fejleményeket – tette hozzá a még most is szingliként élő énekes, aki újra társra vágyik. „Előfordul, hogy úgy megyek haza egy fellépésről, egy koncertről, hogy eszembe jut: jó lenne, ha valaki várna rám, vagy ha én várhatnék otthon valakire” – nyilatkozta a napokban a Storynak az énekes, akitől szerettük volna megtudni, vajon több lány próbál-e közelebb kerülni hozzá, mióta a TV2 énekes realityjében szerepel. Arról is érdeklődtünk volna, hogyan készül a nagybácsiszerepre, ikertestvére, Ben ugyanis hamarosan apa lesz, ám kérdéseinket elhárította.


Forrai_1A Lokál kíváncsi volt, hogy Viktor egykori szerelme mit szól a Star Academy zsűritagjának szavaihoz és ahhoz, hogy a szakításuk óta nem talált lányt, aki a helyébe léphetett volna. Forrai Bea tiszta vizet öntött a pohárba és őszintén elmondta, hogyan élte meg az elmúlt egy évet, és lát-e még esélyt arra, hogy újra ő legyen az, aki Viktort hazavárja.

– Most ugyan nincs senkim, de 26 éves fiatal nőként természetesen próbálkozom, randizom. Szeretnék feleség lenni, szeretnék gyereket, családot és olyan embert magam mellé, akivel közös cél felé tudunk haladni, nem úgy, mint Viktorral, aki csak a karrierjének élt, és ilyen tervei soha nem voltak velem – mesélte a gyönyörű táncos-koreográfus, aki mára megkeményedett és maga mögött hagyta élete nagy csalódását.

– Végérvényesen lezártnak tekintem a Viktorral való kapcsolatomat, úgy érzem, megerősödtem, és minden nőnek csak azt tudom tanácsolni, hogy soha ne áldozza fel magát egy férfiért úgy, ahogy én tettem. Öt évig kitartó társa voltam, és mindenben támogattam Viktort, a saját életem, karrierem teljesen másodlagos volt. Majd ellökött magától, eldobott, mert nem sikerült megértenie, hogy ennyi idő után természetes, hogy a szerelem szeretetbe fordul át. Én akkor nem akartam szakítani, mert hittem, hogy a lángot fel lehet lobbantani, ha mindkét fél akarja, ma viszont már úgy érzem, soha nem folytatnám vele. Nagyon megszenvedtem az egészet, teljesen új életet kellett kezdenem, hiszen nekem minden róla szólt, de sikerült, és nem fordulnék vissza soha – mondta határozottan Bea, aki ma már jól van, de érezhetően mély nyomot hagyott a lelkén az énekessel való szakítása.

Star Academy sajtótájékoztató és helyszínbejárás, Vastag Csaba, Pásztor Anna, Király Viktor, Freddie, Miskovits Márton, Ördög Nóra (Fotó: Keresztesi Balázs)

Star Academy sajtótájékoztató és helyszínbejárás, Vastag Csaba, Pásztor Anna, Király Viktor, Freddie, Miskovits Márton, Ördög Nóra
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek