EUR: 307,34 Ft
CHF: 286,72 Ft
2017. január 16., hétfő
Gusztáv

Extra

Kiss Tibi titokban megnősült!

Megházasodott, négy hónapja megszületett második gyermeke és óriási bulira készül a Quimby 25. születésnapján: a frontember, Kiss Tibi kendőzetlen őszinteséggel mesélt a Lokálnak. A zenész tavaly sajnos örökre elbúcsúzott az édesanyjától és egy fájdalmasan szép dalban írta meg veszteségét.

Negyvenöt évesen újra apa lett és tíz hónapja elvette szerelmét Kiss Tibi, a Quimby frontembere örül, hogy végre minden rendben van körülötte.

– Szoktam mondogatni, hogy gyorsan csinálni kellett két gyereket, nehogy előbb legyek nagypapa, mint apa, hisz már 45 éves vagyok. Sokáig zavaros volt a víz alattam, de azt gondolom, hogy minden jó időben jött. Persze ez nem azt jelenti, hogy késői apuka akartam lenni, egyszerűen így alakult. Most pedig nagyon jó, mert rengeteg energiát adnak a kicsik. Varázslat velük lenni, rengeteg inspirációt adnak! – mondta lelkesen Tibi. Az előző kapcsolatából született kisfia októberben lesz négyéves, a kislány, Luca pedig hamarosan négy hónapos.

kiss tibi,quimby front embere_MD_2016_09_13 (20)
– Luca nagyon kemény csaj! Máshogy viszonyulok hozzá a kezdetektől fogva, persze óriási szívvel, szeretettel, de valahogy mégis más. A kisfiamat bármikor simán tisztába tettem, de a kislánynál nem ilyen egyszerű a helyzet. Nagy tisztelettel állok Lucához, míg a kisfiamhoz inkább csibészséggel – mondta a szokásos őszinteséggel a zenész, akiről sokan azt gondolták, sosem fog megházasodni. Novemberben azonban elvette kedvesét, aki akkor már a szíve alatt hordta a kis Lucát.

– Nem volt a fejemben a házasság, de úgy gondoltam, hogy minden eshetőség fennáll. Nem voltam soha semmi ellen! Az első gyerekem anyjával nem házasodtunk össze, de együtt éltünk kilenc évet. Ugyanúgy, mintha házasok lennénk, de nekünk akkor ez nem volt olyan lényeges dolog az életünkben. A feleségemnek viszont számított! Tavaly novemberben esküdtünk, mi már akkor az álomhoz alkalmazkodtunk, nem pedig kergettük! Úton volt a kislányunk is. Egyébként nagyon szép idő volt, az esküvő pedig nagyon vicces és nem is kérdés, hogy én is zenéltem egy kicsit – mesélte Tibi, aki hosszú utat járt be. Korábban súlyos drogproblémái voltak, 2002 tavaszán már lényegében nem is beszélt: egyszerűen nem tudott megszólalni. Később beleegyezett a bentlakásos pszichiátriai kezelésekbe is. De vajon végleg leszámolt a démonjaival?

kiss tibi,quimby front embere_MD_2016_09_13 (19)
– Nem érzem úgy, hogy végleg leszámoltam volna. Inkább azt mondanám, hogy jó passzban vagyok és tudok bánni a démonokkal! Nyilván ha valamire nem figyelünk, akkor az képes elhatalmasodni. Úgy élek, hogy ezt helyén kell kezelni és megoldandó feladatként tekintek rá – tette hozzá a zenész, aki a Quimby többi tagjával életük legnagyobb bulijára készül. Novemberben a Papp László sportarénában ünnepli a 25. születésnapját a zenekar és az Aréna egy „nagyteátrummá” változik. A szervezők különleges látványt és közel háromórás érzelmi hullámvasutat ígérnek. A „Sirató” című dal is felcsendül majd, ami az egyik legbensőségesebb zene, amit Tibi valaha írt. A dalt édesanyja halála ihlette, aki 2015 márciusában, hosszan tartó, súlyos betegséget követően hunyta le örökre a szemét. Klári nénit mindenki gyászolta Dunaújvárosban is, mert különleges pedagógus volt, aki megszerettette a gyerekekkel a kémiát és a biológiát. Halála előtt azt kérte, ne temessék el, hanem szórják hamvait a Dunába.

– Az alkotói énem az életem összes fontos történését belevegyíti a zenekészítésbe. Használom ezeket az élményeket, és most sem azt gondoltam, hogy anyukám haláláról írok egy dalt. A veszteségről szerettem volna írni. Nagyon személyes az a sor, hogy „milyen szépen viszi magával a szél… a hamut… de milyen szépen”. Édesanyámtól úgy búcsúztunk, ahogy mindig is szerette volna.
kiss tibi,quimby front embere_MD_2016_09_13 (18)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Feldarabolták Sarka Katát!

  Feldarabolták Sarka Katát!

  Egyre merészebb fotókat posztol magáról Sarka Kata, aki most egy egészen különleges játékra invitálja rajongóit.

 • Jamie Foxx budapesti WC-ben parádézott

  Jamie Foxx budapesti WC-ben parádézott

  Úgy tűnik, január az Oscar-díjas sztárok hava Budapesten. Az év első hetében ugyanis Jennifer Lawrence landolt Ferihegyen, a múlt héten pedig Jamie Foxx posztolt egy reptéri WC-ből.

 • Ennyire szexi nő lett Stallone lánya – Fotók!

  Ennyire szexi nő lett Stallone lánya – Fotók!

  A Love Magazine-ban pózolt falatnyi fehérneműben Sylvester Stallone 18 éves lánya, Sistine. A fiatal modell egy kicsit sem szégyenlős, ugyanis nem a mostani volt az első alkalom, hogy megmutatta tökéletesen kidolgozott testét.