EUR: 323,10 Ft
CHF: 280,42 Ft
2018. június 20., szerda
Rafael

Extra

Komplikációk adódtak Dobó Ági terhességénél

Aggasztó híreket kapott Dobó Ági. A blogger-modell terhességének 34. hetében váratlanul megfordult a baba, farfekvéses lett, ez pedig könnyen keresztülhúzhatja Ági természetes szüléssel kapcsolatos terveit.

HELLO! magazin, KIOSK BUDAPEST, Dobó Ági, Kis Csaba (Fotó: Keresztesi Balázs)

HELLO! magazin, KIOSK BUDAPEST, Dobó Ági, Kis Csaba
(Fotó: Keresztesi Balázs)

– A születésnapomon voltam legutóbb a nőgyógyászomnál, és az ultrahangon vettük észre, hogy fordult egyet a kisfiam, így most farfekvéses a pici. Ez szokatlan, mert általában a szülés előtt 1-2 héttel ez már nem nagyon fordul elő, úgyhogy nagyon remélem, még visszafordul. Továbbra is természetes úton szeretném megszülni, kádban vajúdva, az édesapja társaságában – mesélte Ági, aki párjával, Csabával még nem döntötte el, hogy mi legyen a születendő gyermek neve.


Ági addig sem lassít a munkatempóján, dacára annak, hogy már csak néhány hét van hátra a terhességéből: számos projektben érdekelt, többek között műsort vezet, saját hoszteszügynökségét irányítja és blogját is írja. Hetente kétszer jár kismamatornára, ahol kisebb súlyokkal, fittlabdán próbálja formában tartani magát. Nagyon figyel az egészséges életmódra, így csak 14 kilót hízott. Ági napjai a következő egy hónapra is percre pontosan be vannak táblázva, sőt a szülés előtti napokra is vállalt munkát.

– Az első fiamat, Benediktet túlhordtam, ezért úgy kalkulálok, hogy most is így fog történni – Ági a következő egy hónapban sem fog unatkozni, ugyanis hároméves fia két hete kezdte el az óvodát.


– Nagyon élvezi az új közösséget, de már ő is „kistesólázban” ég. Sok csoporttársának van már kistestvére. Mindennap újságolja az óvónéniknek, hogy nemsokára öcsikéje lesz, és már alig várja, hogy babázhasson. Fontos volt, hogy a terhességem alatt megtanítsam neki, hogyan kell majd finoman bánni a pici babával.

HELLO! magazin, KIOSK BUDAPEST, Dobó Ági (Fotó: Keresztesi Balázs)

HELLO! magazin, KIOSK BUDAPEST, Dobó Ági
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Vajna Timit megviseli a hormonkezelés

  Vajna Timit megviseli a hormonkezelés

  Műtétre készül és borzasztóan megviseli az injekciós hormonkezelés Vajna Timit. Andy Vajna felesége úgy döntött eljött az idő, hogy férjével közös gyermekük szülessen, de ez sok fájdalommal jár.

 • Benkő László: A betegségem után két énem lett

  Benkő László: A betegségem után két énem lett

  Benkő Lászlő, az Omega billentyűse gyógyulása óta még mindig jár pszichológushoz, hogy fel tudja dolgozni az elmúlt egy évet. A zenész a Lokálnak elárulta két énje lett: az egyik aki élvezi az életet és pozitívan látja a világot, viszont a másik Laci elkezdett félni a betegségektől.

 • Teljesen lecsúszott Locklear

  Teljesen lecsúszott Locklear

  Heather Lockleart hétfő este egy amerikai kórház pszichiátriájára szállították, mert saját édesanyját fojtogatni, édesapját pedig ütlegelni kezdte és öngyilkossággal fenyegetőzött.