EUR: 307,94 Ft
CHF: 282,75 Ft
2017. május 30., kedd
Janka, Zsanett

Extra

Komplikációk adódtak Dobó Ági terhességénél

Aggasztó híreket kapott Dobó Ági. A blogger-modell terhességének 34. hetében váratlanul megfordult a baba, farfekvéses lett, ez pedig könnyen keresztülhúzhatja Ági természetes szüléssel kapcsolatos terveit.

HELLO! magazin, KIOSK BUDAPEST, Dobó Ági, Kis Csaba (Fotó: Keresztesi Balázs)

HELLO! magazin, KIOSK BUDAPEST, Dobó Ági, Kis Csaba
(Fotó: Keresztesi Balázs)

– A születésnapomon voltam legutóbb a nőgyógyászomnál, és az ultrahangon vettük észre, hogy fordult egyet a kisfiam, így most farfekvéses a pici. Ez szokatlan, mert általában a szülés előtt 1-2 héttel ez már nem nagyon fordul elő, úgyhogy nagyon remélem, még visszafordul. Továbbra is természetes úton szeretném megszülni, kádban vajúdva, az édesapja társaságában – mesélte Ági, aki párjával, Csabával még nem döntötte el, hogy mi legyen a születendő gyermek neve.

Ági addig sem lassít a munkatempóján, dacára annak, hogy már csak néhány hét van hátra a terhességéből: számos projektben érdekelt, többek között műsort vezet, saját hoszteszügynökségét irányítja és blogját is írja. Hetente kétszer jár kismamatornára, ahol kisebb súlyokkal, fittlabdán próbálja formában tartani magát. Nagyon figyel az egészséges életmódra, így csak 14 kilót hízott. Ági napjai a következő egy hónapra is percre pontosan be vannak táblázva, sőt a szülés előtti napokra is vállalt munkát.

– Az első fiamat, Benediktet túlhordtam, ezért úgy kalkulálok, hogy most is így fog történni – Ági a következő egy hónapban sem fog unatkozni, ugyanis hároméves fia két hete kezdte el az óvodát.

– Nagyon élvezi az új közösséget, de már ő is „kistesólázban” ég. Sok csoporttársának van már kistestvére. Mindennap újságolja az óvónéniknek, hogy nemsokára öcsikéje lesz, és már alig várja, hogy babázhasson. Fontos volt, hogy a terhességem alatt megtanítsam neki, hogyan kell majd finoman bánni a pici babával.

HELLO! magazin, KIOSK BUDAPEST, Dobó Ági (Fotó: Keresztesi Balázs)

HELLO! magazin, KIOSK BUDAPEST, Dobó Ági
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Ők villantottak a legnagyobbat Cannes-ban

  Ők villantottak a legnagyobbat Cannes-ban

  A 70. Cannes-i Filmfesztivál sem maradhatott el kivillanó testrészek és alsóneműk nélkül. Idén a keblek helyett a tangákra fókuszáltak a lesifotósok, bár akadt olyan is, aki gyakorlatig meztelenül vonult végig a vörös szőnyegen.

 • Együtt szirtakiztak a sztárok

  Együtt szirtakiztak a sztárok

  Évek óta egészségügyi problémákkal küszködik a 67 éves színművész, akinek állapota egyre rosszabb: bármelyik pillanatban szétrobbanhat a gyomra.

 • Öngyilkosságot fontolgat Paudits

  Öngyilkosságot fontolgat Paudits

  Évek óta egészségügyi problémákkal küszködik a 67 éves színművész, akinek állapota egyre rosszabb: bármelyik pillanatban szétrobbanhat a gyomra.