EUR: 305,40 Ft
CHF: 276,88 Ft
2017. július 24., hétfő
Kinga, Kincső

Belföld

Könyörögve kért segítséget a babáját utcán hagyó anya

Egy nappal azután, hogy gyermekét otthagyta Budapesten a XX., Pozsonyi utcában elfogta a rendőrség K. Renátát. Az egyenruhások a nőt a Budapest XXIII., Déli temető utcai lakásán fogták el, majd előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

Renáta pár órával azelőtt, hogy magára hagyta kisfiát, még segítségért könyörgött a közösségi oldalán.

A 33 éves fiatalasszony szerda reggel kérte ismerőseit, hogy segítsenek valamilyen albérletet találni neki és családjának, különben elveszik a kisbabáját.

babakocsisgyerektakartszöveg

Ezt írta ki oldalára a fiatal nő

Feltehetőleg nem járt sikerrel, mivel pár órával később szerda este az utcán hagyta a babakocsiban gyermekét az utcán.

babakocsisgyerektakart

Fotó: A közösségi oldalán magát főállású édesanyának bemutató nő gyermeke

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább élnek a magyarok

  Tovább élnek a magyarok

  Tavaly kissé nőtt, az előző évi 75,7 évről 75,9 évre emelkedett a születéskor várható élettartam Magyarországon, de még így sem sikerült elérni a 2014-es szintet, ami 76 év volt – írta a Világgazdaság hétfőn a Központi Statisztikai Hivataltól (KSH) kapott adatok alapján.

 • Izrael is élesen bírálta Sorost

  Izrael is élesen bírálta Sorost

  Tiltakozó levelet írt az izraeli kormány képviseletében a washingtoni nagykövetség szóvivője a New York Timesnak. A biztosítékot az verte ki, hogy Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnököt az antiszemitizmus támogatásával vádolták meg a Soros György ellen tett lépések miatt.

 • Ismét rács mögött Kulcsár Attila

  Ismét rács mögött Kulcsár Attila

  Mintarabként viselkedik a tököli börtönben a sikkasztásért elítélt Kulcsár Attila. Kora reggel kitakarítja a hatfős zárkát, napközben pedig a raktárban dolgozik.

 • Orbán: A hazafiak oldalán állunk

  Orbán: A hazafiak oldalán állunk

  Fontos kérdés, hogy Magyarország a magyarok országa lesz-e a jövőben. A jövő évi választások tétje, hogy végre tudják-e hajtani a Soros-tervet, le tudják-e bontani a kerítést – jelentette ki Orbán Viktor a 28.