EUR: 312,95 Ft
CHF: 267,50 Ft
2018. március 24., szombat
Gábor, Karina

Extra

Kozma Orsi ikrei máris zenélnek

Az énekesnő szinte letarolta a színpadot Amy Winehouse-ként a TV2 Sztárban sztár című műsora legújabb szériájának első adásában. Orsi a mindennapokban két óvodás ikerlány anyukájaként délutánonként a kottákat babákra szokta cserélni.

Számos sikeres formációban hallhattuk már énekelni a 39 éves énekesnőt, de a TV2 Sztárban sztár című műsora valami teljesen mást hozott az életébe.


Kozma Orsi, a Sztárban sztárban. Fotó: Mészáros Diána

Kozma Orsi a Sztárban sztárban Fotó: Mészáros Diána

– Nagyon jó a csapat, nagyon izgultam. Tudtam, hogy nagyon ötletes és színvonalas műsor, de még nem csináltam ilyet, és végre szerettem volna megmutatni több oldalamat is. Sokkal nehezebb volt, mint gondoltam, de örülök ennek a kihívásnak, illetve hogy a kereskedelmi televíziózásba is belekóstolhatok a műsornak köszönhetően. A médiában soha nem erőltettem a jelenlétet. Inkább a munkára koncentrálok: új popdalokon dolgozom és rendszeresen lépünk fel a jazzkvartettemmel – mesélte az énekesnő.

Orsi mindennapjainak legnagyobb részét azonban továbbra is két hároméves ikerlánya, Anna és Sára nevelése teszi ki. Az óvodás kislányok mellett délelőttönként szokott az énekesnő gyakorolni vagy stúdiózni, hogy délutántól csak és kizárólag a kicsikkel tudjon foglalkozni.


Kozma Orsi

– Délutánonként rengeteget megyünk a játszótérre vagy a kertbe. Ilyenkor sokat beszélgetünk, megosztják velem a kis élményeiket. A csajos dolgaink még kialakulóban vannak, de már most imádunk együtt fodrászkodni és vásárolni. Úgy érzem, az anyaság tett engem teljessé nőként és előadóművészként is. Az érzelmi életem és a kifejezési eszköztáram bővült, színesebb lett az előadásmódom, hiszen a mindennapjaimban gyűjtöm az inspirációt – mesélte Orsi, aki azt is megosztotta a Lokál Extrával, hogy zenész szülők gyermekeként mennyire látja az ikreiben, hogy egy nap továbbviszik a művészvonalat a családban.

– Nagyon szeretik a zenét és jó a ritmusérzékük, támogatjuk őket, ha zenészként akarnának megélni, de ezt ők döntik majd el. Sokat énekelünk, vannak pici hangszereik. Édesapjuk is zenész, megbeszéltük, hogy mindenben támogatni fogjuk őket, de addig is sok mindent szeretnénk nekik megmutatni.

DSC_5888

Kapcsolódó Cikkek