EUR: 308,45 Ft
CHF: 282,67 Ft
2017. május 23., kedd
Dezső

Egyéb XIX.kerület

Kutyák lepték el a KAC-pályát

Másodszor rendezték meg a Kispesti EbFestet a KAC-pályán. A tavalyi kezdeményezés annyira jól sikerült, hogy nem is volt kérdés, lesz-e folytatás. Múlt vasárnap is állatvédő és fajtamentő szervezetek mutatkoztak be, különböző kutyás bemutatókat tartottak, kutyaszépségversenyt rendeztek, és örökbe is lehetett fogadni kutyákat. A szervezők egyértelműen kijelentették, jövőre lesz folytatás.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok, amelyek a szolgáltatók jelenlegi legalacsonyabb árainál is 15 százalékkal kedvezőbb áron kínálnak majd szolgáltatást – közölte Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos az Országgyűlés kulturális bizottságának és népjóléti bizottságának együttes ülésén kedden.

 • Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Már csak öt nap van a személyi jövedelemadó-bevallások leadására, amit az adózók még szombat délelőtt is megtehetnek a budapesti Eurocenterben – közölte a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

 • Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Sztárként ünnepelték születésnapi köszöntésén a 88 éves, Kossuth-díjas erdélyi magyar költőt, Kányádi Sándort. A nemzet művésze sajnos egyre kevesebb találkozón tud megjelenni, miután összeroppant egy csigolyája és bottal közlekedik, de humora és lelkesedése a régi.