EUR: 308,38 Ft
CHF: 287,93 Ft
2017. március 23., csütörtök
Emőke

Belföld

Legyél Te is rendes Buda Orsi!

Buda Orsi rendes lány, ő is elutasítja a kötelező betelepítési kvótát. A KDNP Budaörsi szervezete nagyon ötletesen szállt be a népszavazási kampányba.

Olvasónktól érkezett a fotó, ami a KDNP Budaörsi szervezetének népszavazási plakátját örökíti meg. A budaörsi buszokról Buda Orsi mosolyog ránk, és a szavazáson való részvételre buzdít. A helyi KDNP kreatívan próbálja felhívni az emberek figyelmét a népszavazás fontosságára, az ötletes szójáték jó eséllyel felkelti a figyelmet, főleg a helyiekét. Úgy értesültünk, hogy Orsolya nincs egyedül, a többi plakátról Buda Jenő, Buda Örs és Buda Gyöngyi is üzen az utazóknak. Hajrá Orsi! Minket meggyőzött.

fotó: Olvasónk

fotó: Olvasónk

Kapcsolódó Cikkek

  • Pontok az emlékekben

    Pontok az emlékekben

    Joggal mondta Tegzes Lászlóné a hódmezővásárhelyi Emlékpontban a kiállítás megnyitóján, hogy „Bibó István munkásságát mind a jobb-, mind a baloldali politikai gondolkodók elismerik”.

  • Tizennégy év után lett vége a Kulcsár-ügynek

    Tizennégy év után lett vége a Kulcsár-ügynek

    Többrendbeli sikkasztás és más bűncselekmények miatt jogerősen öt év szabadságvesztésre és ötmillió forint pénzbüntetésre ítélte a 2003-ban kipattant brókerügy elsőrendű vádlottját, Kulcsár Attilát szerdán a Fővárosi Ítélőtábla Debrecenben eljáró, Elek Balázs vezette tanácsa.