2018. május 24., csütörtök
Eszter, Eliza

Belföld

Legyél Te is rendes Buda Orsi!

Buda Orsi rendes lány, ő is elutasítja a kötelező betelepítési kvótát. A KDNP Budaörsi szervezete nagyon ötletesen szállt be a népszavazási kampányba.

Olvasónktól érkezett a fotó, ami a KDNP Budaörsi szervezetének népszavazási plakátját örökíti meg. A budaörsi buszokról Buda Orsi mosolyog ránk, és a szavazáson való részvételre buzdít. A helyi KDNP kreatívan próbálja felhívni az emberek figyelmét a népszavazás fontosságára, az ötletes szójáték jó eséllyel felkelti a figyelmet, főleg a helyiekét. Úgy értesültünk, hogy Orsolya nincs egyedül, a többi plakátról Buda Jenő, Buda Örs és Buda Gyöngyi is üzen az utazóknak. Hajrá Orsi! Minket meggyőzött.

fotó: Olvasónk

fotó: Olvasónk

Kapcsolódó Cikkek

 • Kövér: Kulcskérdés az EU nyugat-balkáni bővítése

  Kövér: Kulcskérdés az EU nyugat-balkáni bővítése

  Az Európai Unió jövőjének kulcskérdéseként jelölte meg a nyugat-balkáni bővítést Kövér László, az Országgyűlés elnöke, aki csütörtökön Budapesten arról biztosította Wolfgang Sobotkát, az Osztrák Köztársaság Nemzeti Tanácsának elnökét, hogy Magyarország minden segítséget megad ehhez.

 • Orbán Viktor: Köszönöm, Dad – Fotók!

  Orbán Viktor: Köszönöm, Dad – Fotók!

  Orbán Viktor miniszterelnök megkezdte köszönő kampányát, több helyre is ellátogat, ahol járt a választási kampány során, és ahol támogatták április 8-án – közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár kedden az MTI-vel.

 • Országjáró turnéra indul az Operaház

  Országjáró turnéra indul az Operaház

  Az összes megyeszékhelyre eljut a 2018/2019-es évadban a Magyar Állami Operaház. Tíz településen bérletet indítanak, nyolc városban pedig egy-egy előadással lépnek fel – mondta el az intézmény főigazgatója csütörtökön Tatabányán.