EUR: 307,55 Ft
CHF: 265,20 Ft
2017. október 22., vasárnap
Előd

Belföld

Legyél Te is rendes Buda Orsi!

Buda Orsi rendes lány, ő is elutasítja a kötelező betelepítési kvótát. A KDNP Budaörsi szervezete nagyon ötletesen szállt be a népszavazási kampányba.

Olvasónktól érkezett a fotó, ami a KDNP Budaörsi szervezetének népszavazási plakátját örökíti meg. A budaörsi buszokról Buda Orsi mosolyog ránk, és a szavazáson való részvételre buzdít. A helyi KDNP kreatívan próbálja felhívni az emberek figyelmét a népszavazás fontosságára, az ötletes szójáték jó eséllyel felkelti a figyelmet, főleg a helyiekét. Úgy értesültünk, hogy Orsolya nincs egyedül, a többi plakátról Buda Jenő, Buda Örs és Buda Gyöngyi is üzen az utazóknak. Hajrá Orsi! Minket meggyőzött.

fotó: Olvasónk

fotó: Olvasónk

Kapcsolódó Cikkek

 • A hősök emléke ma is fontos

  A hősök emléke ma is fontos

  A hősök emléke ma is fontos, a jóban és a küzdelemben is egyaránt osztozunk, hogy a megpróbáltatásokból végül megerősödve kerüljünk ki – emelte ki Schanda Tamás, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára Tallinnban, az 1956-os forradalom évfordulójára rendezett megemlékezésen a tárca vasárnapi közleménye szerint.

 • Fidesz: Szanyi megnyilvánulása megdöbbentő és botrányos

  Fidesz: Szanyi megnyilvánulása megdöbbentő és botrányos

  Megdöbbentőnek és botrányosnak tartja a Fidesz a szocialista Szanyi Tibor megnyilvánulását; az MSZP európai parlamenti képviselője ” ‘Ünnephez’ közeledvén” felvezetéssel a közösségi oldalán tett közzé egy fényképet, amely egy, a Köztársaság téri pártszékház ostromakor megkínzott és lábánál fellógatott embert ábrázol.

 • Trócsányi: Ma is ugyanazok az értékek fontosak, mint 1956-ban

  Trócsányi: Ma is ugyanazok az értékek fontosak, mint 1956-ban

  A körülmények változnak, de az igazi értékek állandóak, és ezek szükségesek a sikerhez és megbecsüléshez minden nemzet, így a magyarság számára a harmadik évezred elején is – mondta Trócsányi László igazságügy-miniszter az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékére a Műegyetemi emlékműnél tartott ünnepségen vasárnap.