EUR: 303,14 Ft
CHF: 266,70 Ft
2017. augusztus 22., kedd
Menyhért, Mirjam

Belföld

Legyél Te is rendes Buda Orsi!

Buda Orsi rendes lány, ő is elutasítja a kötelező betelepítési kvótát. A KDNP Budaörsi szervezete nagyon ötletesen szállt be a népszavazási kampányba.

Olvasónktól érkezett a fotó, ami a KDNP Budaörsi szervezetének népszavazási plakátját örökíti meg. A budaörsi buszokról Buda Orsi mosolyog ránk, és a szavazáson való részvételre buzdít. A helyi KDNP kreatívan próbálja felhívni az emberek figyelmét a népszavazás fontosságára, az ötletes szójáték jó eséllyel felkelti a figyelmet, főleg a helyiekét. Úgy értesültünk, hogy Orsolya nincs egyedül, a többi plakátról Buda Jenő, Buda Örs és Buda Gyöngyi is üzen az utazóknak. Hajrá Orsi! Minket meggyőzött.

fotó: Olvasónk

fotó: Olvasónk

Kapcsolódó Cikkek

  • Kiégett egy autóbusz Nógrádban

    Kiégett egy autóbusz Nógrádban

    Kiégett egy menetrend szerinti autóbusz kedden a Nógrád megyei Iliny községben, a buszon senki nem sérült meg, de lángra kapott a buszmegálló, meghibásodott egy elektromos vezeték és egy gázcsonk is – közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

  • Teherautó csúszott a Tiszába

    Teherautó csúszott a Tiszába

    Eddig ismeretlen okból egy bolgár rendszámú teherautó csúszott a Tiszába Maroslele térségében, a kompátjáró közelében kedden délután – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.