EUR: 311,24 Ft
CHF: 265,23 Ft
2018. március 19., hétfő
József, Bánk

Belföld IX.kerület X.kerület XI.kerület

Lesz mit kerülgetni az utakon

Bár a Szabadság hidat már átadták a forgalomnak, a felújítás miatt a Fehérvári út továbbra is egyirányú marad a Kitérő úttól a Vegyész utcáig. Ugyanitt a Lecke utca és a Csurgói út között sávlezárásra kell készülni. A Bartók Béla utat a Szabadság híd felé lezárták a Csíky utcától, a forgalmat a befelé egyirányúsított Budafoki útra terelik. Az érintett BKK-járatok (7, 33, 133E, 907, 973 jelű autóbuszok) Szent Gellért téri, illetve a 133E autóbusz Budafoki út–Karinthy Frigyes úti megállóját áthelyezik.

Szeptember 1-jétől egészen jövő márciusig folytatódik az út- és közműépítés a Margitszigeten, ezért a főutat lezárják. A 26-os autóbusz rövidített útvonalon, az Árpád híd és a zenélő kút között közlekedik, hétvégenként a 226-os autóbusz is módosított útvonalon jár: az Árpád híd és az Óbudai-sziget között közlekedik, az Árpád híd felé betérve a Margitszigetre.


Elkezdődik a dél-budai villamosperonok átépítése a Fehérvári út külső szakaszának egyirányúsításával, Albertfalva utca (Fotó: Keresztesi Balázs)

Elkezdődik a dél-budai villamosperonok átépítése a Fehérvári út külső szakaszának egyirányúsításával, Albertfalva utca
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek