EUR: 308,94 Ft
CHF: 285,10 Ft
2017. június 23., péntek
Zoltán

Egyéb XVII.kerület

Leterítették a legendás kapust

Diákfoci Szabadság Sugárúti Általános Iskola Kű Lajos, Szűcs Lajos, TIschler Patrik és Torőcsik Bence ( Fotó: Sáfár Tibor)

Szűcs Lajos nem emlékszik az esetre
(Fotó: Sáfár Tibor)

A labdarúgó NB III hatodik fordulójában rendezett Nyírbátor–RKSK mérkőzésen a vendégek kapusedzője, a korábbi válogatott hálóőr, Szűcs Lajos elvesztette eszméletét, miután felesége elmondása szerint egy vendég szurkoló állcsúcson ütötte.

A rangado.hu-nak Szűcs úgy nyilatkozott, 2-1-es rákosmenti vezetésnél azzal húzta az időt, hogy nem adta vissza a labdát, a továbbiakra nem emlékszik. A nézőtéren helyet foglaló felesége beszámolója szerint egy drukker szó szerint kiütötte a trénert, akit kórházba szállítottak, majd onnan saját felelősségére távozott.

Az RKSK végül 2-1-re nyert, és hat forduló után – két ponttal lemaradva az éllovas Monortól – az ötödik helyen áll. Az RKSK szeptember 17-én 16 órától a REAC-ot látja vendégül.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Lázár: Komoly felelősség a V4 elnökség

  Lázár: Komoly felelősség a V4 elnökség

  Magyarországnak komoly felelőssége van abban, hogy jól jelenítse meg a visegrádi négyek (V4) érdekeit – közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten.

 • Küzdelmek a tatamin

  Küzdelmek a tatamin

  Az Érdi Kyokushin Karate Sport Egyesület 1986 óta van jelen Érd sportéletében, 2005 óta önálló sportegyesületként működik.

 • Parlagfűirtás polgárőrökkel

  Parlagfűirtás polgárőrökkel

  A parlagfű elleni védekezés céljából Polgárőr Parlagfű Teszedd elnevezésű programot indított útjára az Országos Polgárőr Szövetség.

 • Ünnepi diplomaosztók

  Ünnepi diplomaosztók

  Az idei diplomaosztó ünnepségek keretében 3600 végzős veheti át oklevelét a következő hetekben a Debreceni Egyetemen.