EUR: 313,16 Ft
CHF: 290,48 Ft
2016. december 04., vasárnap
Barbara, Borbála

Aktuális VI.kerület VII.kerület

Gyanús csomag miatt zárták le a Teréz körutat az Aradi utcánál

Fotó: Mészáros Diána

Nincs kizárva, hogy az útzár a szombat esti robbantással lehet összefüggésben. A Budapesti Közlekedési Központ közösségi oldalán csak annyit írt percekkel nyolc óra előtt, hogy „hatósági zár” alá helyezték a Teréz körút Nyugati tér felé vezető oldalát az Oktogon után, az Aradi utcánál.

A 4-es és a 6-os villamos a Jászai Mari tér és a Blaha Lujza tér között nem közlekedik, pótlóbusz indítására nincs lehetőség, ezért a metrók igénybevételét ajánlja a BKK.

A 24.hu úgy tudja, hogy gyanús csomagot találtak kedd reggel a Teréz körúton, az Aradi utcánál egy bisztró előtt, ezért a Készenléti Rendőrség tűzszerészei kivonultak a helyszínre. A táska átvizsgálása után a szakértők megállapították, hogy a csomag semmilyen furcsa, vagy veszélyes anyagot nem tartalmaz, így nem sokkal kilenc óra után feloldották a lezárást.

Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek

 • Megölték az Iszlám Állam vezetőjét Oroszországban!

  Megölték az Iszlám Állam vezetőjét Oroszországban!

  Megölték szombaton az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet észak-kaukázusi csoportjának, a Vilájat Kavkaznak számos oroszországi támadásért felelős vezetőjét – közölte az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB).

 • Semmit nem neveznek el Castróról Kubában

  Semmit nem neveznek el Castróról Kubában

  A volt kubai vezető akaratának megfelelően halála után sem utcákat, sem közterületeket nem neveznek el Fidel Castróról – közölte szombaton Raúl Castro államfő Santiago de Cubában bátyja gyászszertartásán.

 • Rengetegen halott egy kaliforniai technopartin!

  Rengetegen halott egy kaliforniai technopartin!

  Legalább kilenc ember meghalt és mintegy 25 eltűnt a kaliforniai Oakland egy művésztelepként működő raktárépületében, ahol tűz ütött ki egy éjszakai technoparti közben – közölte szombaton a város tűzoltóparancsnoka.