EUR: 323,89 Ft
CHF: 280,89 Ft
2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Aktuális VI.kerület VII.kerület

Gyanús csomag miatt zárták le a Teréz körutat az Aradi utcánál

Nincs kizárva, hogy az útzár a szombat esti robbantással lehet összefüggésben. A Budapesti Közlekedési Központ közösségi oldalán csak annyit írt percekkel nyolc óra előtt, hogy „hatósági zár” alá helyezték a Teréz körút Nyugati tér felé vezető oldalát az Oktogon után, az Aradi utcánál.

A 4-es és a 6-os villamos a Jászai Mari tér és a Blaha Lujza tér között nem közlekedik, pótlóbusz indítására nincs lehetőség, ezért a metrók igénybevételét ajánlja a BKK.


A 24.hu úgy tudja, hogy gyanús csomagot találtak kedd reggel a Teréz körúton, az Aradi utcánál egy bisztró előtt, ezért a Készenléti Rendőrség tűzszerészei kivonultak a helyszínre. A táska átvizsgálása után a szakértők megállapították, hogy a csomag semmilyen furcsa, vagy veszélyes anyagot nem tartalmaz, így nem sokkal kilenc óra után feloldották a lezárást.

Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek

 • 145 millióba kerül egy migráns a németeknek

  145 millióba kerül egy migráns a németeknek

  Egyetlen menekült 450 ezer eurójába, vagyis mintegy 145 millió forintjába kerül Németországnak – számolták ki német gazdasági szakemberek, akik egyre inkább azt hangoztatják: a “wilkommenspolitik” nem hasznára válik, hanem egyre nagyobb kárt okoz a német gazdaságban.

 • Ennyien még sosem jöttek

  Ennyien még sosem jöttek

  „Az eddigi legjobb sörfesztivált zártuk” – értékelte a hétvégét Szutter Levente, a szervező Tatabánya Pont vezetője.

 • Kövér: Jó reggelt kívánok a nyugati politikusoknak

  Kövér: Jó reggelt kívánok a nyugati politikusoknak

  Nagy kedvence a Trónok harca sorozat. Olyan kispályás futballcsapatban játszik immár negyven éve, amely most két ponttal vezeti a bajnokságot. És huszonhat éve nem ült sem metrón, sem villamoson, de még BKV buszon sem.