EUR: 311,31 Ft
CHF: 287,57 Ft
2017. április 25., kedd
Márk

Aktuális VI.kerület VII.kerület

Gyanús csomag miatt zárták le a Teréz körutat az Aradi utcánál

Nincs kizárva, hogy az útzár a szombat esti robbantással lehet összefüggésben. A Budapesti Közlekedési Központ közösségi oldalán csak annyit írt percekkel nyolc óra előtt, hogy „hatósági zár” alá helyezték a Teréz körút Nyugati tér felé vezető oldalát az Oktogon után, az Aradi utcánál.

A 4-es és a 6-os villamos a Jászai Mari tér és a Blaha Lujza tér között nem közlekedik, pótlóbusz indítására nincs lehetőség, ezért a metrók igénybevételét ajánlja a BKK.

A 24.hu úgy tudja, hogy gyanús csomagot találtak kedd reggel a Teréz körúton, az Aradi utcánál egy bisztró előtt, ezért a Készenléti Rendőrség tűzszerészei kivonultak a helyszínre. A táska átvizsgálása után a szakértők megállapították, hogy a csomag semmilyen furcsa, vagy veszélyes anyagot nem tartalmaz, így nem sokkal kilenc óra után feloldották a lezárást.

Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek

  • Woody Allen ihlette a rablót

    Woody Allen ihlette a rablót

    Akár moziban is érezhette volna magát az a pénztáros, akinek egy cetlit nyomott kezébe a rabló. Az eladó értetlenül nézte a papírost, ugyanis nem tudta elolvasni az azon lévő macskakaparást, ezért azt visszaadta a férfinak, hogy olvassa fel, mi van odaírva.