EUR: 308,32 Ft
CHF: 285,33 Ft
2016. október 25., kedd
Blanka, Bianka

Aktuális VI.kerület VII.kerület

Gyanús csomag miatt zárták le a Teréz körutat az Aradi utcánál

Fotó: Mészáros Diána

Nincs kizárva, hogy az útzár a szombat esti robbantással lehet összefüggésben. A Budapesti Közlekedési Központ közösségi oldalán csak annyit írt percekkel nyolc óra előtt, hogy „hatósági zár” alá helyezték a Teréz körút Nyugati tér felé vezető oldalát az Oktogon után, az Aradi utcánál.

A 4-es és a 6-os villamos a Jászai Mari tér és a Blaha Lujza tér között nem közlekedik, pótlóbusz indítására nincs lehetőség, ezért a metrók igénybevételét ajánlja a BKK.

A 24.hu úgy tudja, hogy gyanús csomagot találtak kedd reggel a Teréz körúton, az Aradi utcánál egy bisztró előtt, ezért a Készenléti Rendőrség tűzszerészei kivonultak a helyszínre. A táska átvizsgálása után a szakértők megállapították, hogy a csomag semmilyen furcsa, vagy veszélyes anyagot nem tartalmaz, így nem sokkal kilenc óra után feloldották a lezárást.

Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek

 • Fordulat a Teréz körúti robbantó ügyében?

  Fordulat a Teréz körúti robbantó ügyében?

  Nagyszülei szerint nincs valódi bizonyítékuk a hatóságoknak a Teréz körúti robbantással gyanúsított P. László ellen, sőt szerintük olyan új információ került a hatóság kezébe, amely nyomán hamarosan szabadon engedik az előzetes letartóztatásba helyezett unokájukat.

 • Gyurcsányozással indult a balos összefogás

  Gyurcsányozással indult a balos összefogás

  Az ígéretek szerint a héten megkezdődnek a tárgyalások a baloldali pártok között, hogy másodjára is megkíséreljenek összeállni, most a 2018-as országgyűlési választásokra.

 • Vona Gábor a török nácik jóbarátja

  Vona Gábor a török nácik jóbarátja

  A Jobbik elnöke elismerte, hogy “jó kapcsolata van” a török Nacionalista Mozgalom Párttal. Ez az a tömörülés, amely a háttérből támogatja a Szürke Farkasok névre hallgató terrorista sejtet.