EUR: 311,48 Ft
CHF: 266,11 Ft
2018. március 20., kedd
Klaudia,

Belföld

Libanoni gyilkos: ha elítélnek földrengésekkel kísért vihar jön rá Magyarországra!

Elképesztő monológot adott elő M. Boulos (41), akinek a tárgyalása csütörtök reggel kezdődött. A libanoni férfi azt ugyan elismerte, hogy ő ölte meg szír munkaadójának feleségét, de állítása szerint a főnöke gyermekét nem ő ölte meg.Különös magyarázattal állt elő a bíróságon M. Boulos (41), aki még egy transzparenst is bemutatott a sajtó képviselőinek.

CSS_8463

Ha elítélnek és nem derül ki az igazam, akkor 2018 január 31-én hatalmas földrengésekkel, özönvízszerű esővel, villámlásokkal kísért vihar tör Magyarországra – kezdte a libanoni gyilkos. 2018 március 23-án megnyílik minden börtön kapuja és az összes rab kiszabadul, a bíróknak pedig számot kell adniuk tévedéseikről – tette hozzá M. Boulos (41).


Bár a férfi a gyilkosságot elismerte, azonban azt állítja, a gyermeket nem ő, hanem annak apja ölte meg, aki szerinte a helyszínt is megváltoztatta.

Mint arról beszámoltunk a libanoni férfi 19 évvel ezelőtt gyilkolta meg volt munkaadójának feleségét és gyermekét Újpesten.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Szijjártó: Vonzó befektetési célponttá kell fejleszteni a vidéket

  Szijjártó: Vonzó befektetési célponttá kell fejleszteni a vidéket

  Magyarország a biztonságnak és a kedvező beruházási feltételeknek köszönhetően nemzetközi viszonylatban is a legkedveltebb befektetési célpontok egyike, de az újabb beruházások érdekében tovább kell erősíteni a magyar vidéket – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten, sajtótájékoztatón, amelyen bejelentették a Ravaber cég beruházását.

 • Élelmiszerbiztonsági riasztást adtak ki egy étrendkiegészítőre

  Élelmiszerbiztonsági riasztást adtak ki egy étrendkiegészítőre

  A megengedettnél magasabb cianid tartalom miatt riasztást adott ki a holland hatóság egy keserű sárgabarackmag étrendkiegészítőre, a termékből 12 uniós tagállamba, köztük Magyarországra is szállítottak – hívta fel a figyelmet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján.

 • Orbán: Európa megtelt, a határokat meg kell védeni

  Orbán: Európa megtelt, a határokat meg kell védeni

  Európa megtelt, amiből az következik, hogy a kontinens határait meg kell védeni – mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden az Országházban újságírók előtt, miután tárgyalt Manfred Weberrel, az Európai Néppárt EP-frakciójának vezetőjével.