EUR: 305,22 Ft
CHF: 273,48 Ft
2017. július 27., csütörtök
Olga, Liliána

Extra

Lindsay Lohan bukta a GTA 5 fejlesztői elleni perét

Az amerikai színésznő azért perelte be a népszerű számítógépes játék fejlesztőit, mert állítása szerint a GTA 5 készítői róla mintázták egyik karakterüket, Lacey Jonast. Keresetét egyszer már elkaszálta a New York-i bíróság, de aztán újratárgyalták az ügyét. Most azonban a Yahoo információi szerint Lohan kisasszony elbúcsúzhat a remélt busás kártérítéstől, ugyanis az ítélőszék kimondta: nincs bizonyíték arra, hogy a játék fejlesztői róla mintázták volna szereplőjüket.

Lindsay Lohan /Fotó: Twitter

Lindsay Lohan /Fotó: Twitter

Kapcsolódó Cikkek

 • Így tekernek a sztárok

  Így tekernek a sztárok

  A meleg hónapokban sokak kedvenc közlekedési formája a biciklizés. Nincsenek ezzel másképp a világsztárok sem, akik azonban nem csak a járgányukra, de a megjelenésükre is kínosan ügyelnek, hiszen sose lehet tudni, mikor téved arra valamelyik bulvárlap lesifotósa.

 • Közönségtalálkozó mintaedzéssel

  Közönségtalálkozó mintaedzéssel

  Az érdi szurkolók bemutatóedzéssel egybekötött közönségtalálkozón ismerkedhettek meg a 2017/18-as bajnoki szezon ÉRD női kézilabdacsapatával és céljaival, sőt, gyűjthettek autogramot és készíthettek közös fotókat is a játékosokkal.

 • Külön élnek Beckhamék

  Külön élnek Beckhamék

  Úgy tűnik, hogy David és Victoria Beckham házaspár új, furcsa divatot teremt! 1,7 milliárd forintért átépítik a házukat, hogy külön lakrészük legyen, de annak ellenére hogy válságban van a kapcsolatuk nem válnak.