EUR: 310,10 Ft
CHF: 289,09 Ft
2017. január 24., kedd
Timót

Extra

Liptai Claudia: Halálosan szeretem Ádámot

Novemberben világra hozza kisfiát, hamarosan pedig szerelmével közösen adnak ki egy cukrászkönyvet – Liptai Claudia arról mesélt a Lokálnak, hogy élete legboldogabb időszakát éli.

liptai caludia facebook baba

Claudia gyönyörű kismama fotó: Facebook

– Úgy érzem, sosem voltam még ilyen boldog. Tényleg a legjobb korszakomat élem! Ez nemcsak a baba miatt van így, hanem a szerelem miatt is. Olyan életem van most, amit csak Bereczki Zoli tudna elénekelni… „Kerek egész” – mondta mosolyogva a Lokálnak Liptai Claudia. A TV2 sztárja novemberben hozza világra kisfiát, de addig sem pihen. Zsűritagként láthatjuk a Sztárban sztárban, műsorvezetőként pedig a SuperTV2-n futó Extrém Activityben. Sokan aggódnak amiatt, hogy esetleg túlvállalja magát, de Claudia tisztában van a határaival.

– Szerencsére el vannak osztva a feladataim, nem kell aggódni miattam. Hála istennek sok nő volt már terhes ebben az országban. Aki babát vár és nincs egészségügyi problémája, miért ne dolgozhatna? Ameddig tudok, én is dolgozni fogok. Az Extrém Activity egy nagyon jó feladat, a Sztárban sztár pedig adrenalinlöketet ad, ráadásul a babámnak is jót tesz. Jó zenéket hall és nagyon jól viselkedik, szóval ez megkönnyíti az én helyzetemet is – mondta Claudia, aki alig várja, hogy magához ölelhesse kisfiát. Bár tudja, hogy minden rendben lesz a szülésnél, fontos számára, hogy addig is biztonságban tudja a picit. Egy tele-CTG-nek köszönhetően otthon is meg tudja vizsgálni a babáját, a szerkezet pedig automatikusan elküldi a szakembereknek az eredményeket. Ha bármi gond lenne, az orvosok azonnal tudják értesíteni Claudiát.

– Nem érzem úgy, hogy nagyon más lenne a mostani terhességem, mint a korábbi. Nagyon örülök, hogy kisfiam lesz. A lányomat, Pankát imádom, kicsit nehéz is elképzelni, hogy képes leszek ilyen erősen szeretni még egy gyereket – mondta megható őszinteséggel Claudia, aki nagyon büszke párjával, Ádámmal közös cukrászkönyvére is. A sütiskönyv hamarosan megjelenik, és a műsorvezető úgy érzi, ennek köszönhetően még szorosabb lett a kapcsolata szerelmével.

– Úgy is mondhatnám, hogy a gyerek előtt születik egy másik gyerek is. Egy olyan közös álom, amely még jobban összeköt minket. A sütiskönyvben interjúk is lesznek, amelyeket saját magam készítettem. Olyan dolgokat megtudtam az ismerőseimről, barátaimról, amelyekre nem is számítottam. Ádámmal szerencsére semmilyen vitánk nem volt a közös munkánál. Annyira felnézek rá, mert egyszerűen tökéletes számomra. Az egyik ok, amiért halálosan szeretem, hogy olyat tud, amit én egyáltalán nem. Fantasztikus érzés, hogy kölcsönösen tisztelhetjük egymást és felnézhetünk a másikra!

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

 

Liptai Claudia, Gondolj rám c. film bemutatója a Mom parkban (Fotó: Máté Krisztián)

Liptai Claudia, Gondolj rám c. film bemutatója a Mom parkban, Ádámmal (Fotó: Máté Krisztián)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Vámos Erika: véget ért a szerelem

    Vámos Erika: véget ért a szerelem

    A távolság és a sok veszekedés miatt szakított Vámos Erika és párja, Máté. Noha a szerelmesek több napja nem beszélnek egymással, a Több mint TestŐr háziasszonya bízik a békülésben és hogy végül egy család lesznek Mátéval.

  • Dollyt sokkolta barátja elvesztése

    Dollyt sokkolta barátja elvesztése

    Hatvanhét éves korában meghalt Kékes Zoltán, a legendás Dolly Roll együttes vezetője. A mindenki által csak Szisziként ismert énekes-gitáros 1983 óta dolgozott együtt az énekesnő Dollyval, előtte egy évtizeden keresztül a Hungária együttes tagja volt.