EUR: 311,34 Ft
CHF: 259,59 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Extra

Liptai Claudia: Halálosan szeretem Ádámot

Novemberben világra hozza kisfiát, hamarosan pedig szerelmével közösen adnak ki egy cukrászkönyvet – Liptai Claudia arról mesélt a Lokálnak, hogy élete legboldogabb időszakát éli.

liptai caludia facebook baba

Claudia gyönyörű kismama fotó: Facebook

– Úgy érzem, sosem voltam még ilyen boldog. Tényleg a legjobb korszakomat élem! Ez nemcsak a baba miatt van így, hanem a szerelem miatt is. Olyan életem van most, amit csak Bereczki Zoli tudna elénekelni… „Kerek egész” – mondta mosolyogva a Lokálnak Liptai Claudia. A TV2 sztárja novemberben hozza világra kisfiát, de addig sem pihen. Zsűritagként láthatjuk a Sztárban sztárban, műsorvezetőként pedig a SuperTV2-n futó Extrém Activityben. Sokan aggódnak amiatt, hogy esetleg túlvállalja magát, de Claudia tisztában van a határaival.


– Szerencsére el vannak osztva a feladataim, nem kell aggódni miattam. Hála istennek sok nő volt már terhes ebben az országban. Aki babát vár és nincs egészségügyi problémája, miért ne dolgozhatna? Ameddig tudok, én is dolgozni fogok. Az Extrém Activity egy nagyon jó feladat, a Sztárban sztár pedig adrenalinlöketet ad, ráadásul a babámnak is jót tesz. Jó zenéket hall és nagyon jól viselkedik, szóval ez megkönnyíti az én helyzetemet is – mondta Claudia, aki alig várja, hogy magához ölelhesse kisfiát. Bár tudja, hogy minden rendben lesz a szülésnél, fontos számára, hogy addig is biztonságban tudja a picit. Egy tele-CTG-nek köszönhetően otthon is meg tudja vizsgálni a babáját, a szerkezet pedig automatikusan elküldi a szakembereknek az eredményeket. Ha bármi gond lenne, az orvosok azonnal tudják értesíteni Claudiát.

– Nem érzem úgy, hogy nagyon más lenne a mostani terhességem, mint a korábbi. Nagyon örülök, hogy kisfiam lesz. A lányomat, Pankát imádom, kicsit nehéz is elképzelni, hogy képes leszek ilyen erősen szeretni még egy gyereket – mondta megható őszinteséggel Claudia, aki nagyon büszke párjával, Ádámmal közös cukrászkönyvére is. A sütiskönyv hamarosan megjelenik, és a műsorvezető úgy érzi, ennek köszönhetően még szorosabb lett a kapcsolata szerelmével.


– Úgy is mondhatnám, hogy a gyerek előtt születik egy másik gyerek is. Egy olyan közös álom, amely még jobban összeköt minket. A sütiskönyvben interjúk is lesznek, amelyeket saját magam készítettem. Olyan dolgokat megtudtam az ismerőseimről, barátaimról, amelyekre nem is számítottam. Ádámmal szerencsére semmilyen vitánk nem volt a közös munkánál. Annyira felnézek rá, mert egyszerűen tökéletes számomra. Az egyik ok, amiért halálosan szeretem, hogy olyat tud, amit én egyáltalán nem. Fantasztikus érzés, hogy kölcsönösen tisztelhetjük egymást és felnézhetünk a másikra!

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

 

Liptai Claudia, Gondolj rám c. film bemutatója a Mom parkban (Fotó: Máté Krisztián)

Liptai Claudia, Gondolj rám c. film bemutatója a Mom parkban, Ádámmal (Fotó: Máté Krisztián)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Nem veszi át díját Natalie Portman

    Nem veszi át díját Natalie Portman

    Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

  • Prince halálában senki sem bűnös

    Prince halálában senki sem bűnös

    Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.