EUR: 307,67 Ft
CHF: 287,20 Ft
2017. január 18., szerda
Piroska

Külföld

Madarak potyogtak az égből Bostonban

Ekkora halat fogtam! (Profimedia)

Döglött és vergődő madarak potyogtak az égből Bostonban, a hatóságok pénteken vizsgálatot indítottak, hogy mi okozta a tömeges madárpusztulást.

Negyvenhét északi csónakfarkút találtak elpusztulva vagy vergődve a keleti parti nagyváros Dorchester nevű kerületében csütörtökön. Harmincötöt sikerült közülük megmenteni, de senki nem tudja, mitől lett bajuk.

A helyiek hívták az állatvédőket, és arról számoltak be, hogy madarak potyognak az égből. A hatóságok azt is vizsgálják, hogy van-e a köze a madártragédiának ahhoz, hogy a környéken több macska is beteg lett, és kettő el is pusztult.

Az elpusztult madarak tetemeit laboratóriumba küldik elemzésre.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • A Huaweinél tett látogatást Varga Mihály

    A Huaweinél tett látogatást Varga Mihály

    Magyarország a digitális technológiák fejlesztésének regionális központjává kíván válni – hangsúlyozta vendéglátóinak Varga Mihály a kínai Sencsenben a telekommunikációs termékeket gyártó Huaweinél, és az elektromos járműveket és akkumulátorokat előállító Build Your Dreamsnél (BYD) tett szerdai látogatásán.

  • Joachim Gauck: súlyos veszélyek fenyegetik Németországot

    Joachim Gauck: súlyos veszélyek fenyegetik Németországot

    A mai a “legjobb és legdemokratikusabb” Németország, amely valaha létezett, de súlyos veszélyek fenyegetik stabilitását – mondta szerdán Berlinben Joachim Gauck német szövetségi elnök az államfői munkásságát lezáró búcsúbeszédében.