EUR: 309,20 Ft
CHF: 288,71 Ft
2017. március 24., péntek
Gábor, Karina

Extra

Madonna együtt iszik tini fiával

Lesifotósok örökítették meg, amint Madonna alkoholt iszik kiskorú fiával, Rocco Ritchie-vel.

A képeken jól látható, hogy Madonna előtt borospohár van, Rocco előtt meg egy korsó sör. A popdíva eddig sem a hagyományos nevelési elveiről volt híres, de úgy néz ki, tud még újat és meghökkentőt mutatni az 58 éves énekesnő. 13 September 2016. Madonna dined out this evening with son Rocco Ritchie and Jesus Luz at a restaurant in London. Madonna and Rocco are pictured for the first time together since she lost custody battle., Image: 299763171, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Goff Photos

Mint ismert, Rocco és Madonna között az utóbbi években igencsak elmérgesedett a viszony, ami odáig fajult, hogy a 16 éves fiú apja, Guy Ritchie „elperelte” a gyámságot az édesanyától. A bírósági döntés óta a díva és gyermeke ritkán találkozik.

13 September 2016. Madonna dined out this evening with son Rocco Ritchie and Jesus Luz at a restaurant in London. Madonna and Rocco are pictured for the first time together since she lost custody battle., Image: 299763176, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Goff Photos

Kapcsolódó Cikkek

 • Kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt

  Kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt

  Fellángoló szerelemről ugyan szó sincs Angelina Jolie és Brad Pitt között, de szemtanúk arról számoltak be, hogy a válási hercehurca kezdete óta sosem beszélgettek még ilyen kedélyesen egymással.

 • Klapka György fia semmit sem örököl apja után

  Klapka György fia semmit sem örököl apja után

  Áll a bál a tavaly karácsonykor elhunyt vállalkozó végrendelete körül. A Story megtudta, hogy az Aranyember kitagadta hagyatékából Koltai Maritól született legidősebb fiát, a ma már 53 éves Györgyöt, mondván: felnevelte, de nem ő a vér szerinti apja.

 • Nagyobb büntetést kérnének Demcsák rajongói volt férjére

  Nagyobb büntetést kérnének Demcsák rajongói volt férjére

  Közel öt éve húzódott a TV2 műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa és volt férje, K. József bántalmazási ügye, a hét elején azonban a bíróság döntött: testi sértés és rongálás miatt másodfokon elítélte és pénzbírságra kötelezte az agresszív férjet.