EUR: 308,03 Ft
CHF: 281,66 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Extra

Madonna együtt iszik tini fiával

Lesifotósok örökítették meg, amint Madonna alkoholt iszik kiskorú fiával, Rocco Ritchie-vel.

A képeken jól látható, hogy Madonna előtt borospohár van, Rocco előtt meg egy korsó sör. A popdíva eddig sem a hagyományos nevelési elveiről volt híres, de úgy néz ki, tud még újat és meghökkentőt mutatni az 58 éves énekesnő. 13 September 2016. Madonna dined out this evening with son Rocco Ritchie and Jesus Luz at a restaurant in London. Madonna and Rocco are pictured for the first time together since she lost custody battle., Image: 299763171, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Goff Photos

Mint ismert, Rocco és Madonna között az utóbbi években igencsak elmérgesedett a viszony, ami odáig fajult, hogy a 16 éves fiú apja, Guy Ritchie „elperelte” a gyámságot az édesanyától. A bírósági döntés óta a díva és gyermeke ritkán találkozik.

13 September 2016. Madonna dined out this evening with son Rocco Ritchie and Jesus Luz at a restaurant in London. Madonna and Rocco are pictured for the first time together since she lost custody battle., Image: 299763176, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Goff Photos

Kapcsolódó Cikkek

 • Exek az Édenben Norbi: testvére üzent a túlvilágról

  Exek az Édenben Norbi: testvére üzent a túlvilágról

  Élete legfájdalmasabb tragédiájáról vallott a Lokálnak az Exek az Édenben szereplője, Norbi. Testvére, Márk drogfüggő volt és amikor már úgy tűnt, leszámolt a szerekkel, egyszerűen kiugrott a harmadikról és életét vesztette.

 • Luxusautót vezet Weisz Fanni

  Luxusautót vezet Weisz Fanni

  Luxusautót kapott ajándékba Weisz Fanni. A kocsi tolatóradarral és ráfutásgátlóval felszerelt, így Fanni a legnagyobb biztonságban róhatja az utakat hamarosan.

 • Halálos fenyegetést kapott Andy Vajna

  Halálos fenyegetést kapott Andy Vajna

  Sharon Stone beperelte, Argentínában a halálát kívánták az Evita miatt, Bruce Lee pedig élete végéig a házában lakott – interjút készítettünk Andy Vajna filmügyi kormánybiztossal, aki azt is elárulta, hogy készen áll az apaságra, és hogy nem véletlenül készülnek feleségéről gyönyörű fotók.