EUR: 307,81 Ft
CHF: 266,72 Ft
2017. szeptember 19., kedd
Vilhelmina

Aktuális

Így néz ki most a combinós gyilkos – Fotók!

Csütörtökön tárgyalja a Fővárosi Ítélőtábla délelőtt 9 órától a combinós gyilkos néven elhíresült A. Áron Gergely ügyét. 

A férfi a vád szerint 2014-ben a Margit híd budai hídfőjénél szánt szándékkal a megállóba érkező villamos alá rúgott egy idős hölgyet, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe. Első fokon 18 év börtönbüntetést kapott A. Áron Gergely, de az ítéletet az ügyész és a védő is megfellebbezte.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Feladta magát az orosz erőemelő bajnok gyilkosa

    Feladta magát az orosz erőemelő bajnok gyilkosa

    Csaknem egyhavi rejtőzködés után feladta magát Habarovszkban az a férfi, akit azzal gyanúsítnak, hogy augusztus végén utcai verekedésben megölte Andrej Dracsov erőemelő világ- és Európa-bajnokot – közölte kedden a kiemelt bűnügyek felderítésében illetékes orosz Nyomozó Bizottság (SZK).

  • Orbán Viktor: Tudós és hazafi volt Oláh György

    Orbán Viktor: Tudós és hazafi volt Oláh György

    Nemcsak a nagy magyar tudósok, de a nagy magyar hazafiak könyvében is őrizzük emlékét. Hajlíthatatlan jellemű ember volt, aki mindig a saját útját járta és erről soha nem hagyta magát letéríteni – mondta a miniszterelnök Oláh György Nobel-díjas, Corvin-lánccal és Széchenyi Nagydíjjal kitüntetett kémikus temetésén kedden.