EUR: 307,65 Ft
CHF: 265,83 Ft
2017. október 20., péntek
Vendel

Külföld

Megerőszakoltak és meggyilkoltak egy kétgyermekes magyar nőt Angliában

Sokkoló részletek derültek ki az egy héttel korábban történt angliai gyilkossággal kapcsolatban.

v. miklós

K. Mikóst gyanúsítják a gyilkossággal Fotó: Facebook

Nagy valószínűséggel élettársa gyilkolta meg a kétgyermekes anyukát az angliai Carlisle-ben, ahol K. Melinda, az áldozat együtt élt párjával, V. Miklóssal.

K.Melinda Fotó: Facebook.hu

K.Melinda
Fotó: Facebook.hu

Mint kiderült a 33 éves nőt a férfi többször is megerőszakolta mielőtt végzett vele.

A rendőrség megerősítette a hírt, hogy a gyilkossággal gyanúsított V. Miklóst elfogták és kihallgatták. Az ügyről egyelőre nem árultak el többet.

Egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy a keddi tárgyalás folytatása november 25-én folytatódik.

A nő közösségi oldalán feltüntetett bejegyzésből az derül ki, hogy 2015 októberében költözött ki Angliába. Úgy tudjuk a párnak két közös gyermeke is van, akik közül a nagyobbik hároméves a kisebbik pedig másfél éves csak.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Ukrajna nem változtat a magyar nemzetiségi oktatáson a Velencei Bizottság döntéséig

  Ukrajna nem változtat a magyar nemzetiségi oktatáson a Velencei Bizottság döntéséig

  Magyarország ígéretet kapott, hogy addig nem vezetnek be semmilyen változtatást Ukrajnában a magyar kisebbség oktatásában, amíg nem születik meg az Európa Tanács Velencei Bizottságának állásfoglalása – közölte Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere Lilija Hrinevics ukrán oktatási miniszterrel és Pavlo Klimkin külügyminiszterrel csütörtökön Kijevben folytatott tárgyalásai után.

 • A katalán elnök a függetlenség kikiáltásával fenyeget

  A katalán elnök a függetlenség kikiáltásával fenyeget

  A katalán regionális parlament szavazást tarthat Katalónia függetlenségének kinyilvánításáról, ha a madridi központi kormány “továbbra is akadályozza a párbeszédet, és folytatja az elnyomást” – írta csütörtökön Mariano Rajoy spanyol miniszterelnöknek Carles Puigdemont katalán elnök.

 • Donald Trump is szigorítaná a bevándorlást

  Donald Trump is szigorítaná a bevándorlást

  Feleannyi bevándorlót engedne az Egyesült Államokba Donald Trump a napokban a kongresszus elé terjesztett új bevándorlásügyi tervezete alapján. A Figyelő szerint a Trump-tervezet a bevándorlók számának jelentős csökkentése mellett a migrációval kapcsolatos tízezer új állást is teremtene: megnövelné a vámtisztviselők és a bevándorlásügyi bírók, ügyészek és ügyvédek számát is.