EUR: 309,50 Ft
CHF: 289,18 Ft
2017. március 25., szombat
Irén, Írisz

Egyéb X.kerület

Megújul a Kápolna utca

Várhatóan november végéig tart a Kápolna utca Liget tér és Kápolna tér közötti, több mint 500 méteres szakaszának felújítása.

A munkálatok során megújul az útpálya aszfaltburkolata, a zöldfelületek, a Martinovics téri gyalogátkelőnél a közvilágítás, valamint a Kőrösi Csoma Sándor út két oldala, a Kápolna utca két oldala és a villamosvágányok peronjait összekötő aluljárón a szigetelés – tájékoztatott a BKK. A felújítással érintett több mint 500 méteres szakaszon megerősítik az aszfaltburkolatot, elvégzik az útburkolat és a meglévő járda közötti felület füvesítését, illetve a földben lévő fatuskókat kiszedik és helyettük a jelenlegi fákkal megegyező fajtákat ültetnek.

A Martinovics téri gyalogátkelőhely mellett új kandelábert és lámpatestet telepítenek. Ahol szükséges, a víznyelőket oldalbeömlős kialakításúra cserélik.

Kápolna utca felújítás (Fotó: Máté Krisztián)

(Fotó: Máté Krisztián)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Tavaszi napfürdő

    Tavaszi napfürdő

    Lillafüred a borsodiak egyik kedvenc tavaszi kirándulóhelye. A Palotaszálló épülete, amely eredetileg kormányüdülőként, a II.

  • Tízmilliárd forintból újulhatnak meg a közutak

    Tízmilliárd forintból újulhatnak meg a közutak

    A Magyar Közút Nonprofit Zrt. hivatalosan is lezárta a téli útüzemeltetési időszakot. A tavaszias időjárás beköszöntével újra a kátyúzási, javítási munkákra helyezik a hangsúlyt a társaság szakemberei.