2018. április 26., csütörtök
Ervin

Egyéb X.kerület

Megújul a Kápolna utca

Várhatóan november végéig tart a Kápolna utca Liget tér és Kápolna tér közötti, több mint 500 méteres szakaszának felújítása.

A munkálatok során megújul az útpálya aszfaltburkolata, a zöldfelületek, a Martinovics téri gyalogátkelőnél a közvilágítás, valamint a Kőrösi Csoma Sándor út két oldala, a Kápolna utca két oldala és a villamosvágányok peronjait összekötő aluljárón a szigetelés – tájékoztatott a BKK. A felújítással érintett több mint 500 méteres szakaszon megerősítik az aszfaltburkolatot, elvégzik az útburkolat és a meglévő járda közötti felület füvesítését, illetve a földben lévő fatuskókat kiszedik és helyettük a jelenlegi fákkal megegyező fajtákat ültetnek.

A Martinovics téri gyalogátkelőhely mellett új kandelábert és lámpatestet telepítenek. Ahol szükséges, a víznyelőket oldalbeömlős kialakításúra cserélik.

Kápolna utca felújítás (Fotó: Máté Krisztián)

(Fotó: Máté Krisztián)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Utolsó állomására, Pécsre érkezett a Jószolgálat-díj 2017-es díjazottjait bemutató országjáró szabadtéri kiállítás. A díj 2016/2017-es évadának három díjazottja is Pécsett, illetve környékén segíti a rászorulókat: a Dr.

 • Megteltek Szeged parkjai

  Megteltek Szeged parkjai

  A tavasszal és a jó idővel az is együtt jár, hogy az emberek szeretnek minél több időt a szabadban tölteni.

 • Éremeső a fehérváriaknak

  Éremeső a fehérváriaknak

  Kovács Sarolta nyerte a nők versenyét az öttusázók budapesti országos bajnokságán. Csapatban a KSI SE győzött. De a fehérvári sikernek itt nincs vége.