EUR: 307,50 Ft
CHF: 281,51 Ft
2017. május 24., szerda
Eszter, Eliza

Egyéb XVII.kerület

Megújult a templom előtti tér

Elkészült a Szent Kereszt tér és az üzlet közötti terület felújítása. A mintegy ötvenmilliós beruházás része annak a törekvésnek, melynek során az önkormányzat a Fő tértől egészen a Cinkotai útig igyekszik összefüggő, egységes képet alkotó közterületet kialakítani.Rákosmente Önkormányzata megújítja a Szent Kereszt tér előtti területet (Fotó: Keresztesi Balázs)

Megújult a Szent Kereszt tér (Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok, amelyek a szolgáltatók jelenlegi legalacsonyabb árainál is 15 százalékkal kedvezőbb áron kínálnak majd szolgáltatást – közölte Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos az Országgyűlés kulturális bizottságának és népjóléti bizottságának együttes ülésén kedden.

 • Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Már csak öt nap van a személyi jövedelemadó-bevallások leadására, amit az adózók még szombat délelőtt is megtehetnek a budapesti Eurocenterben – közölte a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

 • Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Sztárként ünnepelték születésnapi köszöntésén a 88 éves, Kossuth-díjas erdélyi magyar költőt, Kányádi Sándort. A nemzet művésze sajnos egyre kevesebb találkozón tud megjelenni, miután összeroppant egy csigolyája és bottal közlekedik, de humora és lelkesedése a régi.