2018. április 21., szombat
Konrád

Egyéb XVII.kerület

Megújult a templom előtti tér

Elkészült a Szent Kereszt tér és az üzlet közötti terület felújítása. A mintegy ötvenmilliós beruházás része annak a törekvésnek, melynek során az önkormányzat a Fő tértől egészen a Cinkotai útig igyekszik összefüggő, egységes képet alkotó közterületet kialakítani.Rákosmente Önkormányzata megújítja a Szent Kereszt tér előtti területet (Fotó: Keresztesi Balázs)

Megújult a Szent Kereszt tér (Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.