EUR: 305,22 Ft
CHF: 273,48 Ft
2017. július 27., csütörtök
Olga, Liliána

Extra

Mel B lepisilte Bear Gryllst – Videó!

Kevés olyan ember él a Földön, aki ne ismerné Bear Grylls munkásságát. A túlélőtúráiról elhíresült exkatona az utóbbi években már nem csak saját magát és stábját sanyargatja az úttalan utakon vezető barangolásai során, hanem olyan hírességekkel próbálja túlélni a természet embert próbáló kihívásait, mint Barack Obama, Shaqquille O’Neal, Zac Efron, Lindsey Vonn, vagy éppen Courteney Cox.

Legutóbb a Spice Girls-ös Mel B-t, azaz Melanie Janine Brownt vitte magával „kirándulni”, amikor Grylls talált egy medúzát. A felfedező és televízióműsor-vezető megpróbálta megfogni egy ronggyal, ám az egy váratlan pillanatban kicsúszott a kezéből és megcsípte. Mel B ezt látva egy percig sem totojázott. Letolta a nadrágját, majd lepisilte a túlélőguru sebét mondván, így kell csillapítva fájdalmat. Később el is dicsekedett az énekesnő, hogy mindezt egy ismeretterjesztő műsorban látta és nem gondolta volna, hogy egyszer még hasznára válhat ez a tudás. Igen vicces képsorok következnek, készülj fel!

Kapcsolódó Cikkek

 • Így tekernek a sztárok

  Így tekernek a sztárok

  A meleg hónapokban sokak kedvenc közlekedési formája a biciklizés. Nincsenek ezzel másképp a világsztárok sem, akik azonban nem csak a járgányukra, de a megjelenésükre is kínosan ügyelnek, hiszen sose lehet tudni, mikor téved arra valamelyik bulvárlap lesifotósa.

 • Közönségtalálkozó mintaedzéssel

  Közönségtalálkozó mintaedzéssel

  Az érdi szurkolók bemutatóedzéssel egybekötött közönségtalálkozón ismerkedhettek meg a 2017/18-as bajnoki szezon ÉRD női kézilabdacsapatával és céljaival, sőt, gyűjthettek autogramot és készíthettek közös fotókat is a játékosokkal.

 • Külön élnek Beckhamék

  Külön élnek Beckhamék

  Úgy tűnik, hogy David és Victoria Beckham házaspár új, furcsa divatot teremt! 1,7 milliárd forintért átépítik a házukat, hogy külön lakrészük legyen, de annak ellenére hogy válságban van a kapcsolatuk nem válnak.