2018. április 25., szerda
Márk

Extra

Mel B lepisilte Bear Gryllst – Videó!

Kevés olyan ember él a Földön, aki ne ismerné Bear Grylls munkásságát. A túlélőtúráiról elhíresült exkatona az utóbbi években már nem csak saját magát és stábját sanyargatja az úttalan utakon vezető barangolásai során, hanem olyan hírességekkel próbálja túlélni a természet embert próbáló kihívásait, mint Barack Obama, Shaqquille O’Neal, Zac Efron, Lindsey Vonn, vagy éppen Courteney Cox.

Legutóbb a Spice Girls-ös Mel B-t, azaz Melanie Janine Brownt vitte magával „kirándulni”, amikor Grylls talált egy medúzát. A felfedező és televízióműsor-vezető megpróbálta megfogni egy ronggyal, ám az egy váratlan pillanatban kicsúszott a kezéből és megcsípte. Mel B ezt látva egy percig sem totojázott. Letolta a nadrágját, majd lepisilte a túlélőguru sebét mondván, így kell csillapítva fájdalmat. Később el is dicsekedett az énekesnő, hogy mindezt egy ismeretterjesztő műsorban látta és nem gondolta volna, hogy egyszer még hasznára válhat ez a tudás. Igen vicces képsorok következnek, készülj fel!


Kapcsolódó Cikkek

  • Jövőhéten már Lisszabonban próbál az AWS

    Jövőhéten már Lisszabonban próbál az AWS

    Május 2-án már Lisszabonban próbál az AWS, az Eurovíziós Dalfesztivál színpadán. Az utazás előtt formabontó, minikoncerttel egybekötött sajtótájékoztatót tartottak hétfőn, melyen a zenekar egyik tagja, Kökényes Dániel nem tudott részt venni, mert az aznapi próbán ugrás közben beverte a fejét és kórházba került.