2018. március 17., szombat
Gertrúd, Patrik

Extra

Mi történt? Gyerekbántalmazás miatt nyomoznak Brad Pitt után

Egyre inkább eldurvul a sztárpár válása. Már a rendőrség is nyomoz, hogy mi igaz Angelina állításából, miszerint Pitt bántalmazta a gyerekeket.

Brad Pitt és Angelina Jole válása valóban az évszázad botrányának ígérkezik. A színésznő hétfőn adta be a válópert kibékítehetetlen ellentétekre hivatkozott és kizárólagos felügyeletet kért a bíróságon, valamint azt, hogy nála helyezzék el mind a hat közös gyereküket. Brad Pitt szerdán már előrebocsátotta, hogy nem nyugszik bele a történetbe, mára virradóra azonban arra ébredhetett az internet népe, hogy Hollywood a feje tetején áll!


A világ (szinte) összes női szívét megdobogtató Brad Pittről a TMZ azt állítja, hogy nyomozás indult ellene gyerekbántalmazás miatt. Ez egyelőre mind a fikai mind a verbális bántalmazásra kiterjed, így még nem tudni egészen pontosan, mi áll a háttérben. Egy biztos, az állunkat keressük a földön, hogy nők millióinak szíve hercege valóban képes lenne bántani saját gyermekeit?

Angelina egyébként már előre lefektette ennek az állításnak az alapjait, hiszen azt nyilatkozta, hogy Pitt sokszor fogyaszt tudatmódosítókat és emiatt dühkezelési problémái vannak. Agresszív és türelmetlen, amit egyre nehezebben viselt a család.


Közben, csak, hogy megint belebonyolódjunk a szerelmi háromszögbe, Marion Cotillard is megszólalt az ügyben. Állítása szerint már csak azért is lehetetlen, hogy közte és Brad között bármilyen szerelmi szál fűződik, mert párjától második babáját hordja a szíve alatt.

Mindenesetre kissé elhamarkodott lépésnek tűnik terhességgel magyarázni egy állítólagos megcsalást, de ezt ráhagyjuk. Ki-ki higgyen a maga igazában, mi csupán fejünket kapkodva közöljük a tényeket!

Kapcsolódó Cikkek