EUR: 309,01 Ft
CHF: 284,99 Ft
2017. június 23., péntek
Zoltán

Extra

Mi történt? Gyerekbántalmazás miatt nyomoznak Brad Pitt után

Egyre inkább eldurvul a sztárpár válása. Már a rendőrség is nyomoz, hogy mi igaz Angelina állításából, miszerint Pitt bántalmazta a gyerekeket.

Brad Pitt és Angelina Jole válása valóban az évszázad botrányának ígérkezik. A színésznő hétfőn adta be a válópert kibékítehetetlen ellentétekre hivatkozott és kizárólagos felügyeletet kért a bíróságon, valamint azt, hogy nála helyezzék el mind a hat közös gyereküket. Brad Pitt szerdán már előrebocsátotta, hogy nem nyugszik bele a történetbe, mára virradóra azonban arra ébredhetett az internet népe, hogy Hollywood a feje tetején áll!

A világ (szinte) összes női szívét megdobogtató Brad Pittről a TMZ azt állítja, hogy nyomozás indult ellene gyerekbántalmazás miatt. Ez egyelőre mind a fikai mind a verbális bántalmazásra kiterjed, így még nem tudni egészen pontosan, mi áll a háttérben. Egy biztos, az állunkat keressük a földön, hogy nők millióinak szíve hercege valóban képes lenne bántani saját gyermekeit?

Angelina egyébként már előre lefektette ennek az állításnak az alapjait, hiszen azt nyilatkozta, hogy Pitt sokszor fogyaszt tudatmódosítókat és emiatt dühkezelési problémái vannak. Agresszív és türelmetlen, amit egyre nehezebben viselt a család.

Közben, csak, hogy megint belebonyolódjunk a szerelmi háromszögbe, Marion Cotillard is megszólalt az ügyben. Állítása szerint már csak azért is lehetetlen, hogy közte és Brad között bármilyen szerelmi szál fűződik, mert párjától második babáját hordja a szíve alatt.

Mindenesetre kissé elhamarkodott lépésnek tűnik terhességgel magyarázni egy állítólagos megcsalást, de ezt ráhagyjuk. Ki-ki higgyen a maga igazában, mi csupán fejünket kapkodva közöljük a tényeket!

Kapcsolódó Cikkek

 • Megúszta a börtönt Bill Cosby

  Megúszta a börtönt Bill Cosby

  Óriási a felháborodás Amerikában, mert a nemi erőszakkal vádolt Bill Cosby mindent megúszhat. A tizenkét esküdtből ugyanis ketten hisznek az ártatlanságában, így nem született ítéletet az ügyében.

 • Kocsis Dénes: Csernus mentette meg az életemet!

  Kocsis Dénes: Csernus mentette meg az életemet!

  Szerelemét és karrierjét köszönheti Csernus Imrének az Operettszínház sztárja, Kocsis Dénes. Az ifjú színész évekkel ezelőtt komoly önértékelési- és párkapcsolati problémákkal küzdött és az összetett lelki problémák spiráljából csak a szabad szájú pszichiáter tudta kigyógyítani.

 • 27 évvel fiatalabb fiút szeret Madonna

  27 évvel fiatalabb fiút szeret Madonna

  Az 58 éves popdívánál már megszokott, hogy jóval fiatalabb, mutatós férfiak oldalán érzi jól magát, így meg sem lepődünk, hogy új szerelme egy 31 éves portugál modell, Kevin Sampaio.