EUR: 307,55 Ft
CHF: 282,11 Ft
2017. május 29., hétfő
Magdolna

Extra

Michael Jackson lánya öngyilkos akart lenni

Az egykori popkirály, Michael Jackson lánya, Paris egy videóüzenetben tudatta a világgal, mennyi kritika éri az ismert embereket.

– Amikor 14 éves voltam, apám halála után csak úgy zúdultak rám a mocskos kommentek, kritikák a közösségi oldalakról. Nem tudtam ezeket feldolgozni, hiszen nem is ismernek, mégis csak a rosszindulat jött. Akkor megpróbáltam öngyilkos lenni, véget akartam vetni ennek, ezért tűntem el két évre – mondta Paris könnyek között a videóban, amelyben mindenkit arra kér, hogy ismeretlenül ne bántsa a másikat.

– Justin Bieber új barátnője, Sophia is a világ legédesebb emberei között van, mégis annyian bántják, hogy már alig bírja idegekkel. Ismerem őt, nem érdemli meg – tette hozzá.

Fotó: instagram

Fotó: instagram

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Sting újra Budapesten!

  Sting újra Budapesten!

  Öt év után ismét Budapesten ad koncertet Sting. A brit világsztár október 13-án lép fel a Papp László Budapest Sportarénában a tavaly ősszel megjelent albuma, a 57th & 9th európai turnéja keretében.

 • Hatemeletnyi zuhanást élt túl Zsolt

  Hatemeletnyi zuhanást élt túl Zsolt

  Vigyáznak az őrangyalai Palicz Zsoltra. A férfit időről időre megérinti a halál szele, de úgy tűnik, ő egyszerűen sebezhetetlen. Utoljára 2016.

 • Benkő Dániel kedvese: Hazarohantam, amikor megláttam az „izéjét”

  Benkő Dániel kedvese: Hazarohantam, amikor megláttam az „izéjét”

  Türelmével és szexualitásával hódította meg fiatal szerelmét, Bazsarózsát Benkő Dániel. A lantművész úgy érzi, élete szerelme a 19 éves táncoslány, aki bár Dániel férfiasságát megpillantva először hazarohant, ma már boldogan él a 69 éves művésszel, akitől gyermeket szeretne.