EUR: 310,25 Ft
CHF: 258,82 Ft
2018. április 19., csütörtök
Emma

Külföld

Morbid: Buborékfólia pattogása kelthetett riadalmat egy katonai akadémián

Buborékfólia pattogása és nem fegyverropogás lehetett az a hang, amely riadalmat keltett egy katonai akadémia területén Philadelphia külvárosában – jelezte az intézmény egyik tisztségviselője kedden.

A Valley Forge katonai akadémia birtokán álló kollégium egyik leányhallgatója hétfő este azzal hívta fel a segélyvonalat, hogy fegyverropogást hallott – tudatta közleményében a tisztségviselő.


A bejelentés után a rendőrség másfél órára lezárta az akadémia, a Keleti Egyetem és a közeli Cabrini Egyetem területét. A hatóságok a térség átkutatása után nem találtak bizonyítékot arra, hogy valaki fegyvert sütött el vagy megsebesült volna a campuson.

“Rendőrségi jelentések szerint egy diák jelezte, hogy a riadalmat keltő hang akár buborékfólia pattogása is lehetett” – írta a közösségi médiában az akadémia.

A Keleti Egyetem tisztségviselői az egyik közösségi oldalon megköszönték a diákok türelmét, és jelezték: társuk a megfelelő döntést hozta, amikor felhívta a 911-et.

Kapcsolódó Cikkek

 • Így szólítják Kim Dzsong Un feleségét

  Így szólítják Kim Dzsong Un feleségét

  A hivatalos észak-koreai média újabban “tisztelt first ladynek” szólítja Kim Dzsong Un észak-koreai vezető feleségét, Zsi Szol Dzut, megfigyelők pedig arra hívják fel a figyelmet, hogy ez cím több mint negyven éve nem volt használatban az országban – írta csütörtökön a Ria Novosztyi orosz hírügynökség.

 • Még több migránst erőltetne Brüsszel Európára

  Még több migránst erőltetne Brüsszel Európára

  Németország szolidaritásának köszönhetően a várakozásokat meghaladó számban érkezhetnek afrikai és közel-keleti menekültek az Európai Unióba (EU) az Európai Bizottság áttelepítési programja révén – mondta a brüsszeli bizottság migrációs ügyekért felelős tagja egy csütörtöki német lapinterjúban.

 • Soros fia és párja is Budapestre jönnek

  Soros fia és párja is Budapestre jönnek

  Soros György képtelen belenyugodni a választási vereségbe, nem adja fel a migránsok betelepítésének tervét. A hét elején Brüsszelbe ment, hogy ismét onnan támadja Magyarországot.