EUR: 308,03 Ft
CHF: 267,56 Ft
2017. október 18., szerda
Lukács

Külföld

Morbid: Buborékfólia pattogása kelthetett riadalmat egy katonai akadémián

Buborékfólia pattogása és nem fegyverropogás lehetett az a hang, amely riadalmat keltett egy katonai akadémia területén Philadelphia külvárosában – jelezte az intézmény egyik tisztségviselője kedden.

A Valley Forge katonai akadémia birtokán álló kollégium egyik leányhallgatója hétfő este azzal hívta fel a segélyvonalat, hogy fegyverropogást hallott – tudatta közleményében a tisztségviselő.

A bejelentés után a rendőrség másfél órára lezárta az akadémia, a Keleti Egyetem és a közeli Cabrini Egyetem területét. A hatóságok a térség átkutatása után nem találtak bizonyítékot arra, hogy valaki fegyvert sütött el vagy megsebesült volna a campuson.

“Rendőrségi jelentések szerint egy diák jelezte, hogy a riadalmat keltő hang akár buborékfólia pattogása is lehetett” – írta a közösségi médiában az akadémia.

A Keleti Egyetem tisztségviselői az egyik közösségi oldalon megköszönték a diákok türelmét, és jelezték: társuk a megfelelő döntést hozta, amikor felhívta a 911-et.

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Grilljárgány haladóknak

  A nap képe: Grilljárgány haladóknak

  Különleges ajándékkal lepte meg a Land Rover a legendás brit sztárszakácsot, Jamie Olivert. A hatalmas múlttal rendelkező autógyár egy olyan továbbfejlesztett terepjárót készített a séfnek, amivel ezen túl bármikor és bárhol tud sütni.

 • Facebookon árulta a drogot, lebukott

  Facebookon árulta a drogot, lebukott

  Van az a mondás, hogy nagy az Isten állatkertje. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint annak a 26 éves amerikai fiúnak a húzása, aki közösségi oldalán próbált értékesíteni 500 gramm marihuánát.

 • Franciaországban törvény készül az utcai szexuális zaklatás büntetésére

  Franciaországban törvény készül az utcai szexuális zaklatás büntetésére

  Nők százezrei emeltek szót Franciaországban a közösségi oldalakon a szexualitás zaklatás és erőszak témájában Harvey Weinstein amerikai filmproducer botránya óta, a kormány pedig törvénytervezetet készít elő az utcai molesztálás büntetésére, a szexualitás zaklatás elévülési idejének meghosszabbítására és a gyerekek jobb védelmére.