EUR: 310,20 Ft
CHF: 289,51 Ft
2017. március 27., hétfő
Hajnalka

Külföld

Morbid: Buborékfólia pattogása kelthetett riadalmat egy katonai akadémián

Buborékfólia pattogása és nem fegyverropogás lehetett az a hang, amely riadalmat keltett egy katonai akadémia területén Philadelphia külvárosában – jelezte az intézmény egyik tisztségviselője kedden.

A Valley Forge katonai akadémia birtokán álló kollégium egyik leányhallgatója hétfő este azzal hívta fel a segélyvonalat, hogy fegyverropogást hallott – tudatta közleményében a tisztségviselő.

A bejelentés után a rendőrség másfél órára lezárta az akadémia, a Keleti Egyetem és a közeli Cabrini Egyetem területét. A hatóságok a térség átkutatása után nem találtak bizonyítékot arra, hogy valaki fegyvert sütött el vagy megsebesült volna a campuson.

“Rendőrségi jelentések szerint egy diák jelezte, hogy a riadalmat keltő hang akár buborékfólia pattogása is lehetett” – írta a közösségi médiában az akadémia.

A Keleti Egyetem tisztségviselői az egyik közösségi oldalon megköszönték a diákok türelmét, és jelezték: társuk a megfelelő döntést hozta, amikor felhívta a 911-et.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meztelenül rohant a templomba a lány

  Meztelenül rohant a templomba a lány

  Rengeteg sérülés borította annak a 18 éves lánynak a testét, aki magából kikelve, ordítozva rontott be egy texasi templomba azt állítva, hogy egy autós elrabolta, majd egy erdőben molesztálni kezdte.

 • Lezuhant egy katonai helikopter, öten meghaltak

  Lezuhant egy katonai helikopter, öten meghaltak

  Lezuhant vasárnap egy ukrán Mi-2-es katonai helikopter az ország keleti részén, Donyeck megye kijevi ellenőrzésű részén, az előzetes információk alapján öten vesztették életüket, a gép három fős legénysége és két utasa – közölte Olekszandr Motuzjanik, a védelmi minisztérium hadműveleti ügyekben illetékes szóvivője.

 • Arany János is lehet példakép, nem csak a celebek

  Arany János is lehet példakép, nem csak a celebek

  A globalizált világban fontos, hogy a gyökereinket megerősítsük, s felismerjük, hogy valami sokkal értékesebbel rendelkezünk, mint az olcsó, import kultúra – fogalmazott Nagyszalonta polgármestere az Arany János emlékév kapcsán megjelent formabontó album kapcsán.