2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Sport

Mourinho szerint mindenki hibás, csak ő nem

Sorozatban a harmadik mérkőzését veszítette el a Manchester United. Most a nem épp világverőnek nevezhető Watfordtól kaptak ki 3-1-re. Szerencsére José Mourinho tudja, ki a hibás.

epa05533134 Manchester United manager Jose Mourinho (L) and Manchester City manager Josep Guardiola (R) react during the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford, Manchester, Britain, 10 September 2016. EPA/PETER POWELL EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publicationsMár a szezon elején mélypontra került a Manchester United. A múlt heti városi derbin 2-1-re kikapott a rivális Manchester Citytől, majd az Európa Ligában veszítettek 1-0-ra a holland Feyenoord otthonában. Most pedig a  Premier League 5. fordulójában a Watford ellen buktak 3-1-re idegenben. José Mourinho, a Manchester United menedzsere a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ki a felelős a történtekért. Természetesen nem ő.


– A játékvezető döntésein nem áll módomban változtatni – kezdte a portugál a szokásos szöveget. – Mindenki, aki látta a meccseket, tudja, hogy ezek a hibák nagyban befolyásolják az összecsapások kimenetelét. A City elleni derbin is ellenünk fújtak és a Feyenoord gólja is egyértelmű les volt. A Watford második gólja pedig egy olyan szituációból jött létre, amire egész héten készültünk. Felfoghatatlan számomra, hogy a balhátvédünk miért 25 méterre állt az emberétől – folytatta a mester, ezzel odaszúrva egyet Luke Shaw-nak, akit a lecserélése után le is teremtett.

Anthony Martialt agyrázkódás gyanújával vizsgálták meg az orvosok, azonban Mourinhót ez csöppet sem érdekelte, csak azt válaszolta a játékosra vonatkozó kérdésre, hogy nem tudja, mi van a csatárral, csak azt tudja, hogy az ominózus esetnek United-szabadrúgással kellett volna végződnie, nem pedig kórházba szállítással.

Érdekesség, hogy a Watford utoljára 1986-ban verte meg a Vörös Ördögöket.

Kapcsolódó Cikkek

  • Rossi: Magyarország az otthonom

    Rossi: Magyarország az otthonom

    Menesztette Georges Leekens szövetségi kapitány a Magyar Labdarúgó Szövetség. A helyére – sokak örömére – Marco Rossi érkezik, aki a tavaly 24 év után bajnoki címre vezette a Budapest Honvédot, majd idén a dunaszerdalyei DAC-ot juttatta ki 25 év után az európai kupaporondra.

  • Suárez góljával Uruguay és Oroszország is nyolcaddöntős

    Suárez góljával Uruguay és Oroszország is nyolcaddöntős

    A Szaúd-Arábia felett aratott 1-0-s sikerrel Uruguay, valamint a kedden Egyiptomot legyőző házigazda Oroszország is biztosította helyét a legjobb 16 között a labdarúgó-világbajnokságon az A csoport küzdelmeinek második fordulóját követően.