EUR: 310,35 Ft
CHF: 289,21 Ft
2017. január 24., kedd
Timót

Extra

Muri Enikő: Nehezen fértünk meg egymás mellett anyuval

Eddig keveset beszélt a családjában tomboló feszültségekről Muri Enikő, azonban a Lokálnak most őszintén vallott közel két évtizedes ellentétéről az édesanyjával.

Enikő a múlt heti Sztárban Sztárban Beyoncé Listen című számát adta elő, közben ő maga is elérzékenyült, és noha a színpadon semmi nem látszott belőle, kis híján el is sírta magát.

– Bár a ruha alatt nem látszott, olyan szinten remegtem, hogy azt hittem, leesek a dobogóról, amelyen álltam. Saját érzéseimet, gondolataimat is beleadtam ebbe a dalba. Amikor hallgattam ezt a számot, mindig sírhatnékom támadt – mesélte Enikő.

Radics Gigi. Fotó: Mészáros Diána

Fotó: Mészáros Diána

Az énekes-színésznő szíve a mai napig összeszorul, ha édesanyjára gondol, akivel közel két évtizedig nem volt zökkenőmentes a kapcsolata.

– Volt egy 18 éves kemény periódusunk anyuval. Nehéz pontosan elmondani, mi volt a probléma, fogalmazzunk úgy, hogy két dudás nehezen fért meg egy csárdában. Úgy emlékszem, háromévesen kezdődtek a gondok közöttünk. Nagyon eleven gyerek voltam, ő pedig próbált visszafogni, de ez nem sikerült neki.

Kapcsolatuk épp akkoriban kezdett rendeződni, amikor Enikő Budapestre költözött tanulni és építeni a karrierjét. Kollégistaként kevesebbet látták egymást az anyukájával, ráadásul Enikő édesapja is igyekezett igazságot tenni a két nő között, ő is azért küzdött, hogy rendeződjön az anya viszonya lányával.

– Édesapám a példaképem. Nem a saját szülei nevelték fel, ettől függetlenül neki a családja volt a mindene. Nagyon bölcs ember, minden vitánkat reálisan látta. Ha anya tévedett, akkor ezt megmondta neki, de fordítva is megtörtént, főleg kamaszkoromban, amikor éppen a lázadó időszakomat éltem. Majdnem húsz évig Budapesten dolgozott, tehát gyerekkoromban sokszor csak hétvégén láttam. Ilyenkor próbáltuk rendezni a sorainkat anyával, hogy apa ne a feszültségre érkezzen haza, de persze ez sokszor nem sikerült. Így ment ez 21 éves koromig, amikor is én kértem meg anyát, hogy próbáljunk emberibb hangnemben kommunikálni, mert hosszú távon így nem lesz jó. Ez rendkívül fontos pontja volt a kapcsolatunknak, mert felnőttként mertem jelezni neki a problémát – mondta a 26 éves Enikő, aki azt is hozzátette, rengeteg erőt ad neki, hogy mára nyugodt és felhőtlen a kapcsolatuk.

Kapcsolódó Cikkek

  • Vámos Erika: véget ért a szerelem

    Vámos Erika: véget ért a szerelem

    A távolság és a sok veszekedés miatt szakított Vámos Erika és párja, Máté. Noha a szerelmesek több napja nem beszélnek egymással, a Több mint TestŐr háziasszonya bízik a békülésben és hogy végül egy család lesznek Mátéval.

  • Dollyt sokkolta barátja elvesztése

    Dollyt sokkolta barátja elvesztése

    Hatvanhét éves korában meghalt Kékes Zoltán, a legendás Dolly Roll együttes vezetője. A mindenki által csak Szisziként ismert énekes-gitáros 1983 óta dolgozott együtt az énekesnő Dollyval, előtte egy évtizeden keresztül a Hungária együttes tagja volt.