2018. június 19., kedd
Gyárfás

Extra

Nagy Feró a migránsokról: Nekik a lányaink csak k.rvák

Nem titkolja, nemmel szavaz a betelepítési kvótával kapcsolatos vasárnapi népszavazáson Nagy Feró. A zenész úgy érzi, a jövőnk forog kockán, és meg kell védeni Európát.

Nagy Feró sör Kőbánya Dréher (Fotó: Máté Krisztián)– Én csak a saját véleményemet mondom, nem akarok másokat befolyásolni, de muszáj őszintének lennem – kezdte Nagy Feró a Lokálnak.


– Ezelőtt 5-10 évvel szabadon járkálhattunk Európában, de most már nem ezt érzem. Amikor Londonba utaztam, ott is mondták, hogy inkább merre ne menjek. De ha ki merem ejteni a számon, hogy vannak no-go zónák, akkor azonnal rasszista vagyok. Pedig csak a saját bőrömön tapasztalom, ami körülöttünk zajlik – mesélte Feró, aki nagyon megdöbbent, amikor utoljára Brüsszelben járt.

– Két éve Brüsszelben a Maelbeek negyedben jártam, a közelben történt márciusban a terrortámadás. A feleségemmel egy katolikus templom mellett sétáltunk, gondoltam, megnézem, de körbe volt kerítve. Csak úgy állt ott, mint valami műemlék, megközelíteni sem tudtam. Nem akarom, hogy ilyesmi Magyarországon is megtörténjen. Az utcán sok férfi állt, és a feleségem szólt, hogy menjünk haza, mert egyszerűen rosszul érzi magát ebben a közegben. Ő volt az egyetlen nő! Akkor azt mondtam, hogy soha többé nem megyek Brüsszelbe – tette hozzá Feró, akit arról is kérdeztünk, hogy elmegy-e a vasárnapi népszavazásra.


– Mindenképpen elmegyek, és nemmel fogok szavazni! A migránsok többségének egészen más a kultúrája. A mi lányaink számukra k*rvák, főleg ha nem öltöznek burkába. Én sosem ítélnék el egy arab nőt a kinézete miatt, ők mégis megteszik. Nem hiszek abban, hogy nekünk kellene alkalmazkodnunk az iszlámhoz, és azt se felejtsük el, hogy már mi vagyunk Európa! Nem Brüsszel, hanem a visegrádi négyek! És dörgölőznek már az osztrákok is, mert szeretnének ők is európaiak lenni. Rádöbbentek, hogy igazából mi védjük Európa határait, húztunk egy kerítést, és valamennyire megfékeztük az áradatot – magyarázta a zenész, aki nem érti azokat, akik igennel akarnak szavazni.
– Aki igennel akar szavazni, az miért nem költözik hozzájuk? Miért akarja bárki rám erőltetni, hogy együtt lakjak valamiféle humanitárius megfontolásból olyanokkal, akik nem szeretnek engem. Mert nem szeretnek! Idejönnek és követelőznek. Nem mondom, hogy minden egyes migránssal gond lenne. De az egész problémát jól példázza az, amit korábban Donald Trump fia mondott: „Van egy cukorkával teli tál, amelyből három szem mérgezett. Nyugodtan vennél belőle egy marékkal? Mert én nem!”

Nagy Feró sör Kőbánya Dréher (Fotó: Máté Krisztián)

(Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezt jelentik a rövidítések a naptejeken

    Ezt jelentik a rövidítések a naptejeken

    A JAMA Dermatology korábban közzétett vizsgálata szerint sokan nincsenek tisztában a naptejeken látható jelölésekkel. Dr. Rózsa Annamária bőrgyógyász, az Anyajegyszűrő Központ orvosa magyarázza el, hogy miért nem elég, ha kizárólag az SPF alapján választunk, és miért fontos figyelni az UVA és UVB jelölésekre is?