EUR: 308,55 Ft
CHF: 287,49 Ft
2017. január 20., péntek
Fábián, Sebestyén

Belföld

Ne aludj el! Kifosztották a villamoson alvó embert – Videó!

villamos

Egyre többször fordul elő, hogy tömegközlekedési járművön, vagy éppen megállóban alvó embert lopnak meg tolvajok.

Bár a térfigyelő kamerák segítségével igen hamar sikerül elfogni a fosztogatókat, mégsem árt az óvatosság.

Vasárnap két férfi jelent meg a Budapest XI., Karinthy Frigyes úti megállónál, majd P. Miklós felszállt az ott várakozó villamosra, majd odalépett az alvó emberhez és átkutatta a zsebeit, majd elvette a mobiltelefonját és a készpénzét. Eközben társa őrködött, hogy figyelmeztethesse, ha lát valakit. P. Miklós ezután leszállt a járműről és társával együtt átnézték a megszerzett pénztárcát, majd újra felszállt villamosra és az üres pénztárcát visszarakta a sértett zsebébe. Ezután a két férfi távozott a helyszínről.

A kiérkező rendőrök a Budapest XI., Karinthy Frigyes út és a Bartók Béla út kereszteződésénél fogták el a két elkövetőt. P. Miklós ruházatának átkutatásakor táskájából előkerült az eltulajdonított mobiltelefon és készpénz.

A nyomozók kezdeményezték előzetes letartóztatásuk indítványozását.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ez az a hely, ahol csokit lehet reggelizni

    Ez az a hely, ahol csokit lehet reggelizni

    Tényleg csokoládéból van a kastély? Tényleg minden csokoládéból készült? Ilyen kérdésekkel és várakozással vannak tele Willy Wonka (a Charlie és a csokigyár című film főhőse) rajongói, akik örömmel törnének egy darabot a „csokoládépalota” kerítéséből.

  • Felmostuk a padlót a Jobbikkal

    Felmostuk a padlót a Jobbikkal

    Hiába próbálkozott, a bíróság ajtót mutatott a cukipártnak: igenis le lehet írni, hogy törésvonalak vannak a Jobbik vezetésében, és azt, hogy Vona Gábor alatt pedig inoghat az elnöki szék.