EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 23., szombat
Tekla, Líviusz

Belföld

Ne aludj el! Kifosztották a villamoson alvó embert – Videó!

Egyre többször fordul elő, hogy tömegközlekedési járművön, vagy éppen megállóban alvó embert lopnak meg tolvajok.

Bár a térfigyelő kamerák segítségével igen hamar sikerül elfogni a fosztogatókat, mégsem árt az óvatosság.

Vasárnap két férfi jelent meg a Budapest XI., Karinthy Frigyes úti megállónál, majd P. Miklós felszállt az ott várakozó villamosra, majd odalépett az alvó emberhez és átkutatta a zsebeit, majd elvette a mobiltelefonját és a készpénzét. Eközben társa őrködött, hogy figyelmeztethesse, ha lát valakit. P. Miklós ezután leszállt a járműről és társával együtt átnézték a megszerzett pénztárcát, majd újra felszállt villamosra és az üres pénztárcát visszarakta a sértett zsebébe. Ezután a két férfi távozott a helyszínről.

A kiérkező rendőrök a Budapest XI., Karinthy Frigyes út és a Bartók Béla út kereszteződésénél fogták el a két elkövetőt. P. Miklós ruházatának átkutatásakor táskájából előkerült az eltulajdonított mobiltelefon és készpénz.

A nyomozók kezdeményezték előzetes letartóztatásuk indítványozását.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Halálra égett egy ember Tatán

    Halálra égett egy ember Tatán

    Belehalt égési sérüléseibe egy idős nő Tatán péntek délután – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).

  • Ukrán oktatási törvény: Magyarország kétféle választ ad a jogszabályra

    Ukrán oktatási törvény: Magyarország kétféle választ ad a jogszabályra

    Magyarország diplomáciai választ is ad az ukrán oktatási törvény elfogadhatatlan módosítására, ugyanakkor folytatja a humanitárius segítségnyújtást is – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára szombaton Budapesten, az utolsó turnusban Magyarországon nyaraló ukrán gyermekcsoport búcsúztatásakor.