EUR: 308,68 Ft
CHF: 285,19 Ft
2016. október 26., szerda
Dömötör

Egyéb III.kerület

Nézzünk be a falak mögé!

A Kiscelli Múzeumban szakmai nap keretében mutatták be a #moszkvater kiállítást szeptember 12-én. Aki még nem látta az október 2-ig látogatható tárlatot vagy egyszerűen csak szívesen bejárná a barokk kolostort és templomot, az a 17–18-ai hétvégén, a kulturális örökség napjain megteheti. A kriptalátogatással egybekötött épülettörténeti séta előzetes regisztrációhoz kötött (sziray.zsofia@kiscellimuzeum.hu).

Moszkva tér kiálltás Maczó Balázs kurátor Kiscelli Múzeum ( Fotó: Sáfár Tibor)

A Lokál Extrát Maczó Balázs kurátor kalauzolta a Kiscelli Múzeumban ( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

 • Pörög a panelpiac

  Pörög a panelpiac

  Budapesten a panellakások átlagos négyzetméterára idén október közepén 329 ezer forint volt, ami 21 százalékos drágulást jelent az egy évvel korábbi átlagszinthez képest, 2014 októberéhez viszonyítva pedig 65 százalékos áremelkedést jelent.

 • Cirkuszoltak a Vajdában

  Cirkuszoltak a Vajdában

  A Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskolában huszáros vágással oldották meg, hogy a gyerekeknek szombat ellenére legyen kedvük iskolába menni október 15-én.

 • Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Előre kitervelten, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal visszaéléssel gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség egy magyar állampolgárságú.