EUR: 324,49 Ft
CHF: 281,48 Ft
2018. június 25., hétfő
Vilmos

Egyéb III.kerület

Nézzünk be a falak mögé!

A Kiscelli Múzeumban szakmai nap keretében mutatták be a #moszkvater kiállítást szeptember 12-én. Aki még nem látta az október 2-ig látogatható tárlatot vagy egyszerűen csak szívesen bejárná a barokk kolostort és templomot, az a 17–18-ai hétvégén, a kulturális örökség napjain megteheti. A kriptalátogatással egybekötött épülettörténeti séta előzetes regisztrációhoz kötött (sziray.zsofia@kiscellimuzeum.hu).

Moszkva tér kiálltás Maczó Balázs kurátor Kiscelli Múzeum ( Fotó: Sáfár Tibor)

A Lokál Extrát Maczó Balázs kurátor kalauzolta a Kiscelli Múzeumban ( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.