EUR: 324,61 Ft
CHF: 281,76 Ft
2018. június 25., hétfő
Vilmos

Extra

Nótár Mary állítja: szívinfarktusa volt

Egyre kuszább történetek látnak napvilágot Nótár Maryről, aki néhány napja jelentette be, hogy öthetes terhes, erről azonban a hozzá közel állók sem tudtak. Szerdán megosztott egy videót, amelyben az elmúlt évek viszontagságairól és jelenlegi boldogságáról is vall.

Fotó: dfp

Fotó: dfp

Nótár Mary nem csupán várandósságával és annak kusza történetével, hanem frissen bejelentett daganatos betegségével és idegösszeomlásának hírével is kezdi teljesen összezavarni rajongóit. Néhány nappal ezelőtt az énekesnő a Blikknek elárulta, hogy öthetes terhes, a korai bejelentést pedig azzal magyarázta, hogy nem bírta magában tartani a jó hírt. A történet hátulütője az, hogy addig sem az énekesnőhöz legközelebb állók, sem pedig saját menedzsmentjének tagjai nem tudtak áldott állapotáról. – Amikor kiderült, hogy Mary terhes, mi csak a fejünket kapkodtuk – kezdte a Lokálnak Lakatos Róbert, Mary menedzsere. – Augusztus végén még azt állította, hogy szívinfarktusa volt. Természetesen javasoltuk neki, hogy lemondjuk a felkéréseket, koncentráljon magára és pihenjen, ő azonban ezt visszautasította, amit már akkor is furcsállottunk. Néhány nappal később a sajtóból tudtuk meg, hogy állítólag terhes, de erről nekünk nem szólt.
A Lokál arról is érdeklődött, hogy vajon az énekesnő daganateltávolító műtétjéről mit tud a saját menedzsmentje. – Valóban volt neki. Mi úgy tudjuk, a csecsemőmirigyével adódtak problémák. Az operáció után másnap már haza is mehetett, rutinműtétként kezelték – avatott be a menedzsere a történtekbe.


Mary a szerdán közzétett videóban azt is elmesélte, hogy menedzsmentjével már felbontotta a szerződését, szakmai és emberi okokra hivatkozva jutott erre a döntésre. Lakatos Róbert azonban ezt is másképp tudja.

– Maryvel a mai napig érvényes és hatályos megállapodásunk van, titoktartási szerződést is aláírtunk, így nem mondhatok többet, noha ő azt állítja a felvételen, hogy megszakította velünk a kapcsolatot. A jövő héten fogunk leülni megvitatni az esetleges problémákat, már az időpontot is egyeztettük, így ő is tisztában van ezzel – mondta Róbert.


Az ominózus videós vallomásban az énekesnő legbensőbb fájdalmára is kitért. Mint mondta, voltak olyan pillanatok az életében, amikor inkább elbújt volna a világ elől, és olyan dolgokhoz folyamodott, amelyekre nem büszke. – Nagyon megbántam, és mélységesen szégyellem magam emiatt. Pszichiáterre volt szükségem, megállapították, hogy idegösszeomlást kaptam és pánikbeteg lettem – vallotta be Mary. A Lokál természetesen megkereste az énekesnőt is, aki annyit mondott, hogy a videóban elhangzottakhoz tartja magát. – Felbontottam a szerződésemet a menedzsmentemmel, ezt dokumentumokkal is tudom igazolni. A szívinfarktussal kapcsolatos hírre nem szeretnék reagálni, nem akarom, hogy bárki sajnáljon. Ez nem célom. Azt gondolom, azért keveredtem ennyire kényelmetlen helyzetbe, mert néhányan sérelmezték, hogy nem nekik mondtam el elsőként a várandósságom hírét – nyilatkozta a Lokálnak Mary.

Fotó: facebook

Fotó: facebook

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Liptai Claudia: Megünnepeltük, hogy boldogok vagyunk

  Liptai Claudia: Megünnepeltük, hogy boldogok vagyunk

  Liptai Claudia és Pataki Ádám majdnem meghiúsult esküvője után hatalmas, hajnalig tartó buli kerekedett. A Best magazin beszámolója szerint az ifjú pár hagyományos fogásokkal, nyitótánccal, limbóhintóval és rohamosztagossal mulatták át az éjszakát a násznéppel együtt.

 • Sosem vágyott családra Robbie Williams

  Sosem vágyott családra Robbie Williams

  Sosem akart családot a kétgyermekes Robbie Williams. A népszerű énekes fiatalkorában az örök agglegény­életről álmodott, minden héten más nő mellett akart ébredni.

 • Isteni Izabel!

  Isteni Izabel!

  Elképesztően hosszú lábak, kőkemény hasizom – nem csoda, hogy a brazil modellt, Izabel Goulart a világ egyik legszexibb nőjének tartják.