EUR: 310,68 Ft
CHF: 259,46 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Extra

Nótár Mary állítja: szívinfarktusa volt

Egyre kuszább történetek látnak napvilágot Nótár Maryről, aki néhány napja jelentette be, hogy öthetes terhes, erről azonban a hozzá közel állók sem tudtak. Szerdán megosztott egy videót, amelyben az elmúlt évek viszontagságairól és jelenlegi boldogságáról is vall.

Fotó: dfp

Fotó: dfp

Nótár Mary nem csupán várandósságával és annak kusza történetével, hanem frissen bejelentett daganatos betegségével és idegösszeomlásának hírével is kezdi teljesen összezavarni rajongóit. Néhány nappal ezelőtt az énekesnő a Blikknek elárulta, hogy öthetes terhes, a korai bejelentést pedig azzal magyarázta, hogy nem bírta magában tartani a jó hírt. A történet hátulütője az, hogy addig sem az énekesnőhöz legközelebb állók, sem pedig saját menedzsmentjének tagjai nem tudtak áldott állapotáról. – Amikor kiderült, hogy Mary terhes, mi csak a fejünket kapkodtuk – kezdte a Lokálnak Lakatos Róbert, Mary menedzsere. – Augusztus végén még azt állította, hogy szívinfarktusa volt. Természetesen javasoltuk neki, hogy lemondjuk a felkéréseket, koncentráljon magára és pihenjen, ő azonban ezt visszautasította, amit már akkor is furcsállottunk. Néhány nappal később a sajtóból tudtuk meg, hogy állítólag terhes, de erről nekünk nem szólt.
A Lokál arról is érdeklődött, hogy vajon az énekesnő daganateltávolító műtétjéről mit tud a saját menedzsmentje. – Valóban volt neki. Mi úgy tudjuk, a csecsemőmirigyével adódtak problémák. Az operáció után másnap már haza is mehetett, rutinműtétként kezelték – avatott be a menedzsere a történtekbe.


Mary a szerdán közzétett videóban azt is elmesélte, hogy menedzsmentjével már felbontotta a szerződését, szakmai és emberi okokra hivatkozva jutott erre a döntésre. Lakatos Róbert azonban ezt is másképp tudja.

– Maryvel a mai napig érvényes és hatályos megállapodásunk van, titoktartási szerződést is aláírtunk, így nem mondhatok többet, noha ő azt állítja a felvételen, hogy megszakította velünk a kapcsolatot. A jövő héten fogunk leülni megvitatni az esetleges problémákat, már az időpontot is egyeztettük, így ő is tisztában van ezzel – mondta Róbert.


Az ominózus videós vallomásban az énekesnő legbensőbb fájdalmára is kitért. Mint mondta, voltak olyan pillanatok az életében, amikor inkább elbújt volna a világ elől, és olyan dolgokhoz folyamodott, amelyekre nem büszke. – Nagyon megbántam, és mélységesen szégyellem magam emiatt. Pszichiáterre volt szükségem, megállapították, hogy idegösszeomlást kaptam és pánikbeteg lettem – vallotta be Mary. A Lokál természetesen megkereste az énekesnőt is, aki annyit mondott, hogy a videóban elhangzottakhoz tartja magát. – Felbontottam a szerződésemet a menedzsmentemmel, ezt dokumentumokkal is tudom igazolni. A szívinfarktussal kapcsolatos hírre nem szeretnék reagálni, nem akarom, hogy bárki sajnáljon. Ez nem célom. Azt gondolom, azért keveredtem ennyire kényelmetlen helyzetbe, mert néhányan sérelmezték, hogy nem nekik mondtam el elsőként a várandósságom hírét – nyilatkozta a Lokálnak Mary.

Fotó: facebook

Fotó: facebook

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem veszi át díját Natalie Portman

  Nem veszi át díját Natalie Portman

  Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.