EUR: 307,37 Ft
CHF: 283,28 Ft
2016. október 20., csütörtök
Vendel

Extra

Nótár Mary: Boldogan várjuk a babánkat Dáviddal!

Nótár Mary az egyre furcsább vádak és az elhatalmasodó cirkusz miatt úgy döntött, szeretné kizárni a nyilvánosságot a magánéletéből. Ráadásul most, hogy már hathetes terhes, jobban kell ügyelnie magára, mint eddig bármikor.

Nótár MaryA múlt héten jelentette be Nótár Mary, hogy áldott állapotban van és az élete végre ismét olyan irányt vett, ami boldogsággal, várakozással és izgalommal tölti el. Mint arról tegnap a Lokál is beszámolt, sokan – köztük Mary menedzsmentje – kétkedve fogadták a terhesség korai bejelentését. A zűrzavart tetézte, hogy az elmúlt néhány napban szó volt drogokról, pánikbetegségről és szívinfarktusról is, mindezt pedig megfejelte a Story magazin csütörtöki cikke, miszerint Mary egy nővel osztja meg életét és házát is. Lapunk ismét megkereste az énekesnőt, hogy reagáljon a vádakra, ám egy férfi vette fel a telefont, aki a párjaként mutatkozott be. – Mary párja vagyok, ő éppen telefonál – mondta a férfi, aki előrebocsátotta, hogy nem szeretne nyilatkozni. – Nem akarok szerepelni a médiában, sok lenne ez nekem, de Mary már letette, át is adom – hadarta, a következő pillanatban pedig valóban az énekesnő szólt a telefonba. – Korábban a családomat borzasztóan rosszul érintették ezek a koholt vádak, de ma már csak nevetünk, hogy még egy botorság lát napvilágot – kezdte Mary a Lokálnak. – Hathetes kismamaként nem egyszerű ezeket a vádakat úgy kezelni, hogy ne idegeskedjek. Dáviddal felhőtlenül boldogan várjuk a gyermekünket. Ez a rengeteg hercehurca senkinek nem tesz jót, nem is tudom, mit csinálnék, ha valami történne a kicsivel, ezért úgy döntöttem, hogy mától csak közleményben vagy az ügyvédem mellett fogok nyilatkozni, de egy időre biztosan elzárom a csapokat – közölte, majd azt is hozzátette, hogy Dávid továbbra sem szeretne a médiában szerepelni, ezért közös fotót sem tesz közzé magukról.

Nótár Mary

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Fábián Anita: A lányom egyben a barátnőm is

  Fábián Anita: A lányom egyben a barátnőm is

  Különlegesen mély kapcsolat van a Jóban Rosszban sztárja, Fábián Anita és 12 éves lánya, Lili között. A színésznő szerint a szimbiózis már az anyaméhben kialakult köztük, az elmúlt években pedig még szorosabb lett a kötelék, hiszen manapság együtt járnak szájfényt választani, akár a barátnők.

 • Kovács Ákos: Nehezen viseltem a rágalmakat

  Kovács Ákos: Nehezen viseltem a rágalmakat

  Már a legkisebb gyermeke is iskolába jár, jövőre nem lesz egyetlen koncertje sem, és édesanyja volt az egyik legmeghatározóbb nő az életében, aki egy évtizeden át küszködött egy súlyos betegséggel.

 • Pataky Attila tibeti szelencével gyógyul

  Pataky Attila tibeti szelencével gyógyul

  Pataky Attila köztudottan hisz a sokak számára furcsa gyógymódokban. Ő azonban teljes magabiztossággal vallja, hogy gyógyító szelencéje segített neki a felépülésben.