EUR: 308,19 Ft
CHF: 281,86 Ft
2017. május 23., kedd
Dezső

Extra

Nótár Mary: Boldogan várjuk a babánkat Dáviddal!

Nótár Mary az egyre furcsább vádak és az elhatalmasodó cirkusz miatt úgy döntött, szeretné kizárni a nyilvánosságot a magánéletéből. Ráadásul most, hogy már hathetes terhes, jobban kell ügyelnie magára, mint eddig bármikor.

Nótár MaryA múlt héten jelentette be Nótár Mary, hogy áldott állapotban van és az élete végre ismét olyan irányt vett, ami boldogsággal, várakozással és izgalommal tölti el. Mint arról tegnap a Lokál is beszámolt, sokan – köztük Mary menedzsmentje – kétkedve fogadták a terhesség korai bejelentését. A zűrzavart tetézte, hogy az elmúlt néhány napban szó volt drogokról, pánikbetegségről és szívinfarktusról is, mindezt pedig megfejelte a Story magazin csütörtöki cikke, miszerint Mary egy nővel osztja meg életét és házát is. Lapunk ismét megkereste az énekesnőt, hogy reagáljon a vádakra, ám egy férfi vette fel a telefont, aki a párjaként mutatkozott be. – Mary párja vagyok, ő éppen telefonál – mondta a férfi, aki előrebocsátotta, hogy nem szeretne nyilatkozni. – Nem akarok szerepelni a médiában, sok lenne ez nekem, de Mary már letette, át is adom – hadarta, a következő pillanatban pedig valóban az énekesnő szólt a telefonba. – Korábban a családomat borzasztóan rosszul érintették ezek a koholt vádak, de ma már csak nevetünk, hogy még egy botorság lát napvilágot – kezdte Mary a Lokálnak. – Hathetes kismamaként nem egyszerű ezeket a vádakat úgy kezelni, hogy ne idegeskedjek. Dáviddal felhőtlenül boldogan várjuk a gyermekünket. Ez a rengeteg hercehurca senkinek nem tesz jót, nem is tudom, mit csinálnék, ha valami történne a kicsivel, ezért úgy döntöttem, hogy mától csak közleményben vagy az ügyvédem mellett fogok nyilatkozni, de egy időre biztosan elzárom a csapokat – közölte, majd azt is hozzátette, hogy Dávid továbbra sem szeretne a médiában szerepelni, ezért közös fotót sem tesz közzé magukról.

Nótár Mary

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Peller Mariann daganattal küzdött

  Peller Mariann daganattal küzdött

  Peller Mariann megdöbbentő titkot árult el gyerekkorából: tizenéves korában azért imádkozott, hogy inkább neki legyen bármilyen komolyabb betegsége, mint imádott szüleinek, családjának vagy azoknak az embereknek, akik fontosak neki.

 • Példakép lett a Winnie

  Példakép lett a Winnie

  Bőrbetegség ide vagy oda, Chantelle Winnie, becenevén Winnie Harlow csak úgy tündökölt legutóbbi nyilvános megjelenésén királykék ruhájában.

 • Még egy hónapig kritikus Erdei fiának állapota

  Még egy hónapig kritikus Erdei fiának állapota

  Még közel egy hónapig 24 órás megfigyelés alatt tartják Erdei Zsolt kisfiát, Vilmost. Az alig másfél kilós koraszülött csecsemőt jelenleg az orvosok táplálják, inkubátorban tartják, de büszke édesapja szerint az első egy-két nap ijedtsége után egyre biztatóbb híreket kapnak az orvosoktól.