EUR: 319,63 Ft
CHF: 277,04 Ft
2018. május 27., vasárnap
Hella

Extra

Nótár Mary: Boldogan várjuk a babánkat Dáviddal!

Nótár Mary az egyre furcsább vádak és az elhatalmasodó cirkusz miatt úgy döntött, szeretné kizárni a nyilvánosságot a magánéletéből. Ráadásul most, hogy már hathetes terhes, jobban kell ügyelnie magára, mint eddig bármikor.

Nótár MaryA múlt héten jelentette be Nótár Mary, hogy áldott állapotban van és az élete végre ismét olyan irányt vett, ami boldogsággal, várakozással és izgalommal tölti el. Mint arról tegnap a Lokál is beszámolt, sokan – köztük Mary menedzsmentje – kétkedve fogadták a terhesség korai bejelentését. A zűrzavart tetézte, hogy az elmúlt néhány napban szó volt drogokról, pánikbetegségről és szívinfarktusról is, mindezt pedig megfejelte a Story magazin csütörtöki cikke, miszerint Mary egy nővel osztja meg életét és házát is. Lapunk ismét megkereste az énekesnőt, hogy reagáljon a vádakra, ám egy férfi vette fel a telefont, aki a párjaként mutatkozott be. – Mary párja vagyok, ő éppen telefonál – mondta a férfi, aki előrebocsátotta, hogy nem szeretne nyilatkozni. – Nem akarok szerepelni a médiában, sok lenne ez nekem, de Mary már letette, át is adom – hadarta, a következő pillanatban pedig valóban az énekesnő szólt a telefonba. – Korábban a családomat borzasztóan rosszul érintették ezek a koholt vádak, de ma már csak nevetünk, hogy még egy botorság lát napvilágot – kezdte Mary a Lokálnak. – Hathetes kismamaként nem egyszerű ezeket a vádakat úgy kezelni, hogy ne idegeskedjek. Dáviddal felhőtlenül boldogan várjuk a gyermekünket. Ez a rengeteg hercehurca senkinek nem tesz jót, nem is tudom, mit csinálnék, ha valami történne a kicsivel, ezért úgy döntöttem, hogy mától csak közleményben vagy az ügyvédem mellett fogok nyilatkozni, de egy időre biztosan elzárom a csapokat – közölte, majd azt is hozzátette, hogy Dávid továbbra sem szeretne a médiában szerepelni, ezért közös fotót sem tesz közzé magukról.


Nótár Mary

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.