2018. április 19., csütörtök
Emma

Sport

Leánykérés Feröer felé, a repülön

Kissé hülyén néztek rám reggel a metrón. Volt, aki rövid gatyában és pólóban sietett a dolgára – én meg bakancsban, pulóverben, mellényben igyekeztem a reptérre. Merthogy a Magyar Sportújságíró Szövetség és az MLSZ közös ösztöndíjának köszönhetően a helyszínen szurkolhatom ki a magyar válogatott feröeri sikerét.

mecs

Nincs túl meleg

A reptéren már  9 óra magasságában gyülekeztek a piros-fehér-zöld sálakba burkolózó szurkolók.


Mellettem ült a Magyar Sportújságíró Szövetség,  és bizony felesleges színezni: Szöllősi Gyuri nem épp a szurkolók kedvence. Persze, biztosan lehet rá rosszat mondani – mint ahogy mindenkire – , de egy biztos: végtelenül korrekt, rendes, családszerető ember. Aki ráadásul egy birka türelmével tűrte, ahogy néhány kapatos szurkoló beleköt, uram bocsá’, az anyukáját veszi a szájára.

Másrészről valljuk be őszintén: hiába került ez az út több mint 100 ezer forintba, ez az összeg nem volt akadálya annak, hogy olyanok is felszálljanak a gépre, akik nem mennek messze, ha balhéról van szó.


De örömteli esemény is történt a gépen: előbb Papp Csillát köszöntötte a pilóta a 30. születésnapja alkalmával, majd barátja hirtelen letérdelt elé, és megkérte a kezét. Csilla pedig könnyek közt mondott igent.

Leszállás után 30 másodperccel pedig biztossá vált, hogy jól taktikáztam reggel: a repülőtéren lényegében 45 fokban esett az eső, melynek köszönhetően 10 másodperc alatt ázott át a farmerem.

Nincs  tehát kifejezetten szép idő, de reméljük, estére kisüt a nap – legalábbis képletesen, a csapat felett. Mert ez azt jelentené, hogy megtettük a világbajnokság felé vezető út első lépését.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ibrahimovic: Nélkülem nem vb a vb

    Ibrahimovic: Nélkülem nem vb a vb

    Zlatan Ibrahimovic Jimmy Kimmel műsorában sem hazudtolta meg önmagát. A nemrégiben Amerikába szerződött futballista a közönség mellett az ABC sokat látott showmanjét is megnevette nem éppen szerény válaszaival.

  • Bolti pezsgőt kaptak az olimpiai bajnokok

    Bolti pezsgőt kaptak az olimpiai bajnokok

    Usain Bolt elküldte a beígért pezsgőt a téli olimpiai bajnok magyar gyorskorcsolyaváltónak. A sprinter még a játékok előtt kijelentette: pezsgővel lepi meg azt a győztest, aki a védjegyévé vált pózban áll a dobogóra.