EUR: 303,63 Ft
CHF: 267,18 Ft
2017. augusztus 22., kedd
Menyhért, Mirjam

Extra

Öngyilkos lett Mia Farrow fia

Mia Farrow amerikai színésznő örökbefogadott fia önkezűleg vetett véget az életének – közölte csütörtökön a boncolás eredményét az illetékes orvosszakértő, aki szerint a kétoldali végtagbénulás miatt kerekesszékbe kényszerült férfi halálosan meglőtte magát a felsőtestén.

A 27 éves Thaddeus Wilk Farrowra kerekesszékében ülve, életveszélyes sérülésekkel találtak rá szerdán a Connecticut állambeli Roxbury egyik országútja mentén, nagyjából 13 kilométerre édesanyja bridgewateri otthonától. A férfit a kórházba szállítást követően nyilvánították halottnak.

A boncolást követően az orvosszakértő az öngyilkosságot jelölte meg a halál okaként. A rendőrség nem talált bűncselekményre utaló nyomokat a helyszínen.

Mia Farrow csütörtöki Twitter-bejegyzésében azt írta, hogy a családot nagyon megrázta Thaddeus halála. “Csodálatos, bátor ember volt, aki rengeteg nehézséget küzdött le rövid élete során. Mindannyiunknak hiányozni fog. Köszönjük a rengeteg részvétnyilvánítást és a kedves szavakat” – írta a színésznő.

Thaddeus Farrow az északkelet-indiai Kalkuttában fertőződött meg a gyermekbénulást okozó poliovírussal, aminek következtében deréktól lefelé megbénult. A színésznő, aki maga is a gyermekparalízis túlélői közé tartozik, az 1990-es évek közepén adoptálta a fiút.

A connecticuti rendőrség szerint Thaddeus Farrow az édesanyja otthonától nagyjából 45 kilométerre lévő Torringtonban élt. Pár évvel ezelőttig még az anyjánál lakott.

Tizenhat évvel ezelőtt anyjával együtt részt vettek egy New York-i ENSZ gyűlésen, amelynek témája a gyermekbénulás felszámolása volt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Peller Károly: A szaporítók is állatkínzók

  Peller Károly: A szaporítók is állatkínzók

  A Budapesti Operettszínház művészének élete elképzelhetetlen lenne szeretett kutyája Bóni és három cicája nélkül. Károly fontosnak tartja felhívni a figyelmet az állatkínzás elleni küzdelemre.

 • Hajdú Péter: A gyerekek nem pletykálnak Kata új párjáról

  Hajdú Péter: A gyerekek nem pletykálnak Kata új párjáról

  Bár szakított kedvesével, Eszterrel, szó sincs róla, hogy újra gyerekei édesanyján, Sarka Katán gondolkodna a producer. Mi több, egyáltalán nem foglalkozik a feleségével Hajdú, akinek gyermekei sem részletezik az édesanyjukkal és annak milliárdos párjával töltött időt.

 • 52 évesen is bombázó Liz Hurley

  52 évesen is bombázó Liz Hurley

  Megállt az idő Liz Hurley felett. Az 52 éves angol színésznő annyira jó formában van, hogy csak ámulunk. Remélhetőleg nem extrém, egészségre ártalmas fogyókúrának köszönheti bomba alakját, azt pletykálják ugyanis, hogy bármire képes, ha a külsejéről van szó.

 • Godzilla fellendíti Mexikóvárost

  Godzilla fellendíti Mexikóvárost

  Örül Mexikóváros polgármestere a metropoliszban forgatott új Godzilla-filmnek, mert az szerinte az idegenforgalmat is megélénkíti és sokak számára nyújt, ha rövid időre is munkalehetőséget.