EUR: 307,63 Ft
CHF: 288,99 Ft
2017. február 22., szerda
Gerzson

Extra

Öngyilkos lett Mia Farrow fia

Mia Farrow amerikai színésznő örökbefogadott fia önkezűleg vetett véget az életének – közölte csütörtökön a boncolás eredményét az illetékes orvosszakértő, aki szerint a kétoldali végtagbénulás miatt kerekesszékbe kényszerült férfi halálosan meglőtte magát a felsőtestén.

A 27 éves Thaddeus Wilk Farrowra kerekesszékében ülve, életveszélyes sérülésekkel találtak rá szerdán a Connecticut állambeli Roxbury egyik országútja mentén, nagyjából 13 kilométerre édesanyja bridgewateri otthonától. A férfit a kórházba szállítást követően nyilvánították halottnak.

A boncolást követően az orvosszakértő az öngyilkosságot jelölte meg a halál okaként. A rendőrség nem talált bűncselekményre utaló nyomokat a helyszínen.

Mia Farrow csütörtöki Twitter-bejegyzésében azt írta, hogy a családot nagyon megrázta Thaddeus halála. “Csodálatos, bátor ember volt, aki rengeteg nehézséget küzdött le rövid élete során. Mindannyiunknak hiányozni fog. Köszönjük a rengeteg részvétnyilvánítást és a kedves szavakat” – írta a színésznő.

Thaddeus Farrow az északkelet-indiai Kalkuttában fertőződött meg a gyermekbénulást okozó poliovírussal, aminek következtében deréktól lefelé megbénult. A színésznő, aki maga is a gyermekparalízis túlélői közé tartozik, az 1990-es évek közepén adoptálta a fiút.

A connecticuti rendőrség szerint Thaddeus Farrow az édesanyja otthonától nagyjából 45 kilométerre lévő Torringtonban élt. Pár évvel ezelőttig még az anyjánál lakott.

Tizenhat évvel ezelőtt anyjával együtt részt vettek egy New York-i ENSZ gyűlésen, amelynek témája a gyermekbénulás felszámolása volt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Balázs Klári: Teljesen legatyásodunk!

  Balázs Klári: Teljesen legatyásodunk!

  Csak márciustól vállal fellépéseket a Korda-házaspár. Úgy érzik, túlhajszolták magukat, ráadásul sok időt emészt fel a Villa Korda hotel felújítása is. Klárika azt mondta a Lokálnak, hogy valójában nem annyira gazdagok, mint azt sokan hiszik és a munkálatokra a gatyájuk is rámegy majd.

 • Kai teljesen elvarázsolta a Király családot – Fotók!

  Kai teljesen elvarázsolta a Király családot – Fotók!

  Király Linda vasárnap délután tudatta a nagyvilággal, hogy imádott öccse, Benjamin apa lett. Az újszülött kicsiről, aki a Kai nevet kapta, azonnal fotót is posztolt az énekesnő, később pedig Király Viktor és a büszke édesapa, Ben is pózolt a csöppséggel.

 • Lady Victoria nem szereti a melltartót – Fotók!

  Lady Victoria nem szereti a melltartót – Fotók!

  A negyvenéves brit Lady Victoria Herveyről igazából nem tudni, miért és mikor lett celeb, de nemesi vére által számos sztárszeretőre és nem utolsósorban sztárbarátra – mint például Paris Hilton – tett szert.