2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Extra

Öngyilkos lett Mia Farrow fia

Mia Farrow amerikai színésznő örökbefogadott fia önkezűleg vetett véget az életének – közölte csütörtökön a boncolás eredményét az illetékes orvosszakértő, aki szerint a kétoldali végtagbénulás miatt kerekesszékbe kényszerült férfi halálosan meglőtte magát a felsőtestén.

A 27 éves Thaddeus Wilk Farrowra kerekesszékében ülve, életveszélyes sérülésekkel találtak rá szerdán a Connecticut állambeli Roxbury egyik országútja mentén, nagyjából 13 kilométerre édesanyja bridgewateri otthonától. A férfit a kórházba szállítást követően nyilvánították halottnak.


A boncolást követően az orvosszakértő az öngyilkosságot jelölte meg a halál okaként. A rendőrség nem talált bűncselekményre utaló nyomokat a helyszínen.

Mia Farrow csütörtöki Twitter-bejegyzésében azt írta, hogy a családot nagyon megrázta Thaddeus halála. “Csodálatos, bátor ember volt, aki rengeteg nehézséget küzdött le rövid élete során. Mindannyiunknak hiányozni fog. Köszönjük a rengeteg részvétnyilvánítást és a kedves szavakat” – írta a színésznő.

Thaddeus Farrow az északkelet-indiai Kalkuttában fertőződött meg a gyermekbénulást okozó poliovírussal, aminek következtében deréktól lefelé megbénult. A színésznő, aki maga is a gyermekparalízis túlélői közé tartozik, az 1990-es évek közepén adoptálta a fiút.

A connecticuti rendőrség szerint Thaddeus Farrow az édesanyja otthonától nagyjából 45 kilométerre lévő Torringtonban élt. Pár évvel ezelőttig még az anyjánál lakott.

Tizenhat évvel ezelőtt anyjával együtt részt vettek egy New York-i ENSZ gyűlésen, amelynek témája a gyermekbénulás felszámolása volt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

  Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

  Idén is kihirdette a Hollywoodi Filmesek Céhe az általuk legjobbnak ítélt színészi alakításokat. A jelöltek között ott van a favoritnak számító Gary Oldman, Timothee Chalamet , Judi Dench és Sally Hawkins is, de olyan meglepetés jelöltek is befértek a listába, mint Steve Carrell és Woody Harrelson is.

 • Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Idén két huszonéves is hazaviheti élete első Oscar-díját a világ filmkritikusai szerint. A kétszeres Oscar-jelölt Saoirse Ronan és az újonc Timothée Chalamet számtalan díjat nyertek már az idei díjátadó szezonban, legutóbb a Chicago-i Filmkritikusok díját.

 • Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Szerdán mutatták be a magyar mozik a Star Wars-saga legújabb, immár VIII. részét. Az utolsó Jedik máris minden rekordot megdöntött, a hazai forgalmazók szerint az űreposz korábbi filmjei közül egyikre sem kel el ennyi jegy már elővételben.

 • A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  Talán az eddigi legerősebb mezőny jött össze a jövő évi versenyre A Dal történetében. Erről két zsűritag, Frenreisz Károly és Mező Misi beszélt az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.