EUR: 312,94 Ft
CHF: 288,93 Ft
2016. december 07., szerda
Ambrus

Extra

Öngyilkos lett Mia Farrow fia

Thaddeus Farrow /Fotó: Twitter

Mia Farrow amerikai színésznő örökbefogadott fia önkezűleg vetett véget az életének – közölte csütörtökön a boncolás eredményét az illetékes orvosszakértő, aki szerint a kétoldali végtagbénulás miatt kerekesszékbe kényszerült férfi halálosan meglőtte magát a felsőtestén.

A 27 éves Thaddeus Wilk Farrowra kerekesszékében ülve, életveszélyes sérülésekkel találtak rá szerdán a Connecticut állambeli Roxbury egyik országútja mentén, nagyjából 13 kilométerre édesanyja bridgewateri otthonától. A férfit a kórházba szállítást követően nyilvánították halottnak.

A boncolást követően az orvosszakértő az öngyilkosságot jelölte meg a halál okaként. A rendőrség nem talált bűncselekményre utaló nyomokat a helyszínen.

Mia Farrow csütörtöki Twitter-bejegyzésében azt írta, hogy a családot nagyon megrázta Thaddeus halála. “Csodálatos, bátor ember volt, aki rengeteg nehézséget küzdött le rövid élete során. Mindannyiunknak hiányozni fog. Köszönjük a rengeteg részvétnyilvánítást és a kedves szavakat” – írta a színésznő.

Thaddeus Farrow az északkelet-indiai Kalkuttában fertőződött meg a gyermekbénulást okozó poliovírussal, aminek következtében deréktól lefelé megbénult. A színésznő, aki maga is a gyermekparalízis túlélői közé tartozik, az 1990-es évek közepén adoptálta a fiút.

A connecticuti rendőrség szerint Thaddeus Farrow az édesanyja otthonától nagyjából 45 kilométerre lévő Torringtonban élt. Pár évvel ezelőttig még az anyjánál lakott.

Tizenhat évvel ezelőtt anyjával együtt részt vettek egy New York-i ENSZ gyűlésen, amelynek témája a gyermekbénulás felszámolása volt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Angelina Jolie magára marad

  Angelina Jolie magára marad

  A sztárpár válási procedúráját mindkét fél keményen megszenvedi. Úgy tűnik, hogy most a színésznő áll az összeomlás szélén, ugyanis mióta kirobbant a családi botrány, egyre elviselhetetlenebb.

 • Prostiper: bíróság előtt UFO Zsolt szextitkai

  Prostiper: bíróság előtt UFO Zsolt szextitkai

  Nemrégiben számoltunk be róla, hogy UFO Zsolt szívesen tesztelte a lányokat, akiket svájci szexmunkára küldött, legalábbis ez derült ki a többek között kerítéssel vádolt egykori énekes pere során.

 • Mikulás az Új Színházban

  Mikulás az Új Színházban

  A legkisebbeket stílusosan Pöttöm Panna meséje várta Mikulás napján az Új Színházban, ahová meghívták a területi gyermekvédelmi szakszolgálat gondozásában lévő gyermekek egy csoportját is.