EUR: 323,02 Ft
CHF: 279,65 Ft
2018. június 18., hétfő
Arnold, Levente

Extra

Ördög Nóra sírva ment dolgozni

A Star Academy műsorvezetője, Ördög Nóra első élő videóbejelentkezésén van túl, ami szemmel láthatóan nagyon szórakoztatta, azonban elmondta, hogy a közel félórás autóútján – amíg beér az összefoglaló élő adásaira – sokszor egyedül érzi magát, csütörtökön pedig nagyon nehéz volt otthonról eljönnie. Ezért arra kérte rajongóit, hogy legyenek társai a hosszabb úton. – Most ti vagytok, akik munkába kísértek engem, mert otthon hagytam a kis családomat. Nem akarok meghatódni, csak nehéz őket otthagyni, amikor együtt van a család. Ma Palkó tartja a frontot – mondta Ördög Nóra, miközben egy könnycsepp gördült le az arcán. Természetesen azonnal hozzátette, hogy szereti a munkáját, csak épp az esti fürdetés előtt kellett eljönnie és érzékenyen érintette, hogy nem maradhatott a gyermekeivel.

ördög1

Star Academy sajtótájékoztató és helyszínbejárás, Vastag Csaba, Pásztor Anna, Király Viktor, Freddie, Miskovits Márton, Ördög Nóra (Fotó: Keresztesi Balázs)


(Fotó: Keresztesi Balázs)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Rekordbevétellel indított A hihetetlen család 2

  Rekordbevétellel indított A hihetetlen család 2

  A hihetetlen család 2 című animációs film 180 millió dolláros bevételt hozott első hétvégéjén az észak-amerikai mozikban, és ezzel minden idők rekordját megdöntötte a trükkfilmek kategóriájában.

 • Tatai Robi: Szívesen vállalnánk babát

  Tatai Robi: Szívesen vállalnánk babát

  Tatai Robi a Séfek Séfe nyertese egy hete vette feleségül szerelmét, Barbit. Az ismert szakács boldog, hogy megtalálta élete párját, akivel közös építkezésbe és családalapításba kezdenek.

 • Hűtlenséggel vádolják, de nem válik Beckham

  Hűtlenséggel vádolják, de nem válik Beckham

  Victoria és David Beckham cáfolják, hogy válnának. Habár az elmúlt hetekben egy fiatal, lányról kezdtek el pletykálni, miszerint ő a focista szeretője és ezért Victoria már válni akar, most a sajtósa oszlatta el a híreket.

 • Erzsébet királynő odavan Meghanért

  Erzsébet királynő odavan Meghanért

  Meghan Markle május közepén házasodott be a brit királyi családba és máris abban a kegyben részesült, hogy kettesben tölthetett egy napot a királynővel.