2018. április 24., kedd
György

Extra

Ördög Nóra sírva ment dolgozni

A Star Academy műsorvezetője, Ördög Nóra első élő videóbejelentkezésén van túl, ami szemmel láthatóan nagyon szórakoztatta, azonban elmondta, hogy a közel félórás autóútján – amíg beér az összefoglaló élő adásaira – sokszor egyedül érzi magát, csütörtökön pedig nagyon nehéz volt otthonról eljönnie. Ezért arra kérte rajongóit, hogy legyenek társai a hosszabb úton. – Most ti vagytok, akik munkába kísértek engem, mert otthon hagytam a kis családomat. Nem akarok meghatódni, csak nehéz őket otthagyni, amikor együtt van a család. Ma Palkó tartja a frontot – mondta Ördög Nóra, miközben egy könnycsepp gördült le az arcán. Természetesen azonnal hozzátette, hogy szereti a munkáját, csak épp az esti fürdetés előtt kellett eljönnie és érzékenyen érintette, hogy nem maradhatott a gyermekeivel.

ördög1

Star Academy sajtótájékoztató és helyszínbejárás, Vastag Csaba, Pásztor Anna, Király Viktor, Freddie, Miskovits Márton, Ördög Nóra (Fotó: Keresztesi Balázs)


(Fotó: Keresztesi Balázs)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Testvére nyomoz Avicii halálának ügyében

    Testvére nyomoz Avicii halálának ügyében

    A pénteken elhunyt ismert DJ bátyja már Maszkatban van, hogy személyesen derítse ki testvére halálának okát, miután az omani hatóságok kizárták a bűncselekmény gyanúját.

  • Közösen babázhatnak a Middletone testvérek

    Közösen babázhatnak a Middletone testvérek

    Van ám oka a brit királyi családnak az örömre. II. Erzsébet a hétvégén ünnepelte 92. születésnapját egy hatalmas partival, Meghan és Harry készül a májusi esküvőre, Katalin hercegné tegnap délelőtt életetet adott  kisfiának, ráadásul húga, Pippa is bejelentette, hogy gyermeket vár.