EUR: 302,33 Ft
CHF: 265,19 Ft
2017. augusztus 24., csütörtök
Bertalan

Extra

Ördög Nóra sírva ment dolgozni

A Star Academy műsorvezetője, Ördög Nóra első élő videóbejelentkezésén van túl, ami szemmel láthatóan nagyon szórakoztatta, azonban elmondta, hogy a közel félórás autóútján – amíg beér az összefoglaló élő adásaira – sokszor egyedül érzi magát, csütörtökön pedig nagyon nehéz volt otthonról eljönnie. Ezért arra kérte rajongóit, hogy legyenek társai a hosszabb úton. – Most ti vagytok, akik munkába kísértek engem, mert otthon hagytam a kis családomat. Nem akarok meghatódni, csak nehéz őket otthagyni, amikor együtt van a család. Ma Palkó tartja a frontot – mondta Ördög Nóra, miközben egy könnycsepp gördült le az arcán. Természetesen azonnal hozzátette, hogy szereti a munkáját, csak épp az esti fürdetés előtt kellett eljönnie és érzékenyen érintette, hogy nem maradhatott a gyermekeivel.

ördög1

Star Academy sajtótájékoztató és helyszínbejárás, Vastag Csaba, Pásztor Anna, Király Viktor, Freddie, Miskovits Márton, Ördög Nóra (Fotó: Keresztesi Balázs)


(Fotó: Keresztesi Balázs)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • A végletekig hajtja magát Stohl András

    A végletekig hajtja magát Stohl András

    Napi két órát alszik, kaszkadőr nélkül száguldozik és egyszerre három-négy állása van Stohl Andrásnak. A munkamániás színész azonban nem panaszkodik, sőt igazi adrenalinbombaként osztotta meg a Lokál extrával legújabb filmjének a legveszélyesebb pillanatait, melyekkel nem csak a kollégáinak, de szeretteinek okozott egy-két kellemetlen pillanatot.