EUR: 311,31 Ft
CHF: 287,57 Ft
2017. április 25., kedd
Márk

Extra

Ördög Nóra sírva ment dolgozni

A Star Academy műsorvezetője, Ördög Nóra első élő videóbejelentkezésén van túl, ami szemmel láthatóan nagyon szórakoztatta, azonban elmondta, hogy a közel félórás autóútján – amíg beér az összefoglaló élő adásaira – sokszor egyedül érzi magát, csütörtökön pedig nagyon nehéz volt otthonról eljönnie. Ezért arra kérte rajongóit, hogy legyenek társai a hosszabb úton. – Most ti vagytok, akik munkába kísértek engem, mert otthon hagytam a kis családomat. Nem akarok meghatódni, csak nehéz őket otthagyni, amikor együtt van a család. Ma Palkó tartja a frontot – mondta Ördög Nóra, miközben egy könnycsepp gördült le az arcán. Természetesen azonnal hozzátette, hogy szereti a munkáját, csak épp az esti fürdetés előtt kellett eljönnie és érzékenyen érintette, hogy nem maradhatott a gyermekeivel.

ördög1

Star Academy sajtótájékoztató és helyszínbejárás, Vastag Csaba, Pásztor Anna, Király Viktor, Freddie, Miskovits Márton, Ördög Nóra (Fotó: Keresztesi Balázs)


(Fotó: Keresztesi Balázs)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Lajcsi már a végrendeletét is megírta

  Lajcsi már a végrendeletét is megírta

  Várkonyi Andrea Mi­csoda Nők! című mű­so­rá­ban mondta el Lajcsi, mennyire fontosnak tartja, hogy gondoskodjon a szeretteiről, és ha vele bármi történne, ők akkor is biztonságban legyenek.

 • Kóma: István nyolc hónapja várja, hogy felébredjen felesége

  Kóma: István nyolc hónapja várja, hogy felébredjen felesége

  Nyolc hónapja fekszik éber kómában Annamária, miután négyszer újraélesztették és a kisbabáját is elvesztette. Férje, a szombathelyi Kálai István ápolja őt a nap huszonnégy órájában és a Lokálnak azt is elárulta: arról álmodozik, hogy felébred a szerelme és templomban is oltár elé vezetheti.

 • Jöhet a baba Jollyéknál!

  Jöhet a baba Jollyéknál!

  Emelt fővel távozott A Nagy Duettből Jolly, akit nagyon bánt, hogy folyton csak párja, Pamela hibáin nevetgélt a zsűri, és az ő tehetségét és produkcióját szóra sem méltatták.