EUR: 308,56 Ft
CHF: 282,39 Ft
2017. május 23., kedd
Dezső

Extra

Orvos vigyáz Liptai Claudiára

forrás: facebook/liptaiclaudiahivatalosoldala

forrás: facebook/liptaiclaudiahivatalosoldala

Biztonságban tudhatja magát a második gyermekével várandós Liptai Claudia a TV2 hétvégén kezdődő Sztárban Sztár műsorában, ugyanis a csatorna állandó orvosi felügyeletet biztosít a sikerműsor forgatásain, így nyugodt szívvel vállalhatta a zsűrizést a kismama.

A 42 éves műsorvezető még áprilisban jelentette be a Nagy Duett című műsorban, hogy második gyermekével várandós párjától, a cukrász Pataki Ádámtól. Nem sokkal később bombaként robbant a hír, hogy Clau újra elvállalta a Sztárban Sztár zsűrizését, dacára annak, hogy az utolsó adások környékén már mindenórás lehet. A negyven feletti nők terhességét általában egyébként is fokozott orvosi figyelemmel szokták kísérni és a csatorna is teljes biztonságban akarja tudni legnépszerűbb műsorvezetőnőjét. A Lokál a TV2 sajtóosztályától azt is megtudta, Liptainak nem voltak extra igényei, csupán a csatorna által biztosított lehetőségeket használják ki, ami minden sztárjuknak és nézőjüknek adott.

– Minden élő műsor ideje alatt van orvos a stúdióban, erre jogszabály kötelez minket, tehát nem Claudia miatt lesz orvosi ügyelet a Sztárban Sztár alatt. Claunak továbbá semmilyen extra igénye nem volt, a saját öltöző kanapéval alapfelszereltség a műsorvezetők számára a TV2-nél. Fontos számunkra, hogy minden műsorvezetőnk kipihent legyen, megfelelő körülmények között tudjon készülni a műsorra és a legjobb formáját hozza – adta hírül a TV2 sajtóosztálya.

liptai claudia facebook

Kapcsolódó Cikkek

  • Peller Mariann daganattal küzdött

    Peller Mariann daganattal küzdött

    Peller Mariann megdöbbentő titkot árult el gyerekkorából: tizenéves korában azért imádkozott, hogy inkább neki legyen bármilyen komolyabb betegsége, mint imádott szüleinek, családjának vagy azoknak az embereknek, akik fontosak neki.

  • Példakép lett a Winnie

    Példakép lett a Winnie

    Bőrbetegség ide vagy oda, Chantelle Winnie, becenevén Winnie Harlow csak úgy tündökölt legutóbbi nyilvános megjelenésén királykék ruhájában.