2018. január 23., kedd
Rajmund, Zelma

Extra

Orvos vigyáz Liptai Claudiára

forrás: facebook/liptaiclaudiahivatalosoldala

forrás: facebook/liptaiclaudiahivatalosoldala

Biztonságban tudhatja magát a második gyermekével várandós Liptai Claudia a TV2 hétvégén kezdődő Sztárban Sztár műsorában, ugyanis a csatorna állandó orvosi felügyeletet biztosít a sikerműsor forgatásain, így nyugodt szívvel vállalhatta a zsűrizést a kismama.

A 42 éves műsorvezető még áprilisban jelentette be a Nagy Duett című műsorban, hogy második gyermekével várandós párjától, a cukrász Pataki Ádámtól. Nem sokkal később bombaként robbant a hír, hogy Clau újra elvállalta a Sztárban Sztár zsűrizését, dacára annak, hogy az utolsó adások környékén már mindenórás lehet. A negyven feletti nők terhességét általában egyébként is fokozott orvosi figyelemmel szokták kísérni és a csatorna is teljes biztonságban akarja tudni legnépszerűbb műsorvezetőnőjét. A Lokál a TV2 sajtóosztályától azt is megtudta, Liptainak nem voltak extra igényei, csupán a csatorna által biztosított lehetőségeket használják ki, ami minden sztárjuknak és nézőjüknek adott.


– Minden élő műsor ideje alatt van orvos a stúdióban, erre jogszabály kötelez minket, tehát nem Claudia miatt lesz orvosi ügyelet a Sztárban Sztár alatt. Claunak továbbá semmilyen extra igénye nem volt, a saját öltöző kanapéval alapfelszereltség a műsorvezetők számára a TV2-nél. Fontos számunkra, hogy minden műsorvezetőnk kipihent legyen, megfelelő körülmények között tudjon készülni a műsorra és a legjobb formáját hozza – adta hírül a TV2 sajtóosztálya.

liptai claudia facebook

Kapcsolódó Cikkek

 • Chloe büszkén mutogatja magát

  Chloe büszkén mutogatja magát

  Chloe Goodman nem szégyelli a testét, és ezt előszeretettel tudatja is a világgal. A 24 éves brit valóságshow-sztár már többször kiállt amellett, hogy ne mondják meg a nőknek, hol, mikor és mit mutassanak meg magukból. Véleménye szerint egy nőt ne ítéljenek el azért, mert kirakja azt, amije van, sőt inkább legyen rá büszke.

 • Vámos Zoltán kikapcsolódásképpen életeket ment

  Vámos Zoltán kikapcsolódásképpen életeket ment

  Vámos Zoltán eredeti foglalkozása szerint orvos, ám már korai egyetemi évei alatt vonzódott a média, elsősorban a filmezés világa iránt. Számos rövidfilm és kisebb sikerek után idén januárban jelent meg első nagyjátékfilmje, a Parázs a szívnek, melynek vetítési jogát már tíz országba eladta.

 • Ellopták Básti Juli Kossuth-díját

  Ellopták Básti Juli Kossuth-díját

  Minden vasárnap két sztárvendéggel beszélget Kalmár Tibor műsorvezető a Sláger FM-en, legutóbb Básti Juli Kossuth-díjas színésznő és Döbrösi Laura sorozatszínésznő volt a vendége.