EUR: 305,35 Ft
CHF: 270,94 Ft
2017. július 28., péntek
Szabolcs

Extra

Orvos vigyáz Liptai Claudiára

forrás: facebook/liptaiclaudiahivatalosoldala

forrás: facebook/liptaiclaudiahivatalosoldala

Biztonságban tudhatja magát a második gyermekével várandós Liptai Claudia a TV2 hétvégén kezdődő Sztárban Sztár műsorában, ugyanis a csatorna állandó orvosi felügyeletet biztosít a sikerműsor forgatásain, így nyugodt szívvel vállalhatta a zsűrizést a kismama.

A 42 éves műsorvezető még áprilisban jelentette be a Nagy Duett című műsorban, hogy második gyermekével várandós párjától, a cukrász Pataki Ádámtól. Nem sokkal később bombaként robbant a hír, hogy Clau újra elvállalta a Sztárban Sztár zsűrizését, dacára annak, hogy az utolsó adások környékén már mindenórás lehet. A negyven feletti nők terhességét általában egyébként is fokozott orvosi figyelemmel szokták kísérni és a csatorna is teljes biztonságban akarja tudni legnépszerűbb műsorvezetőnőjét. A Lokál a TV2 sajtóosztályától azt is megtudta, Liptainak nem voltak extra igényei, csupán a csatorna által biztosított lehetőségeket használják ki, ami minden sztárjuknak és nézőjüknek adott.

– Minden élő műsor ideje alatt van orvos a stúdióban, erre jogszabály kötelez minket, tehát nem Claudia miatt lesz orvosi ügyelet a Sztárban Sztár alatt. Claunak továbbá semmilyen extra igénye nem volt, a saját öltöző kanapéval alapfelszereltség a műsorvezetők számára a TV2-nél. Fontos számunkra, hogy minden műsorvezetőnk kipihent legyen, megfelelő körülmények között tudjon készülni a műsorra és a legjobb formáját hozza – adta hírül a TV2 sajtóosztálya.

liptai claudia facebook

Kapcsolódó Cikkek

 • Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

  Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

  Ahogy arról a Lokál korábban beszámolt, pár hete Szilágyi Istvánt saját fia csúnyán helyben hagyta. Péter súlyos testi sértés miatt június óta előzetesben ül, és a legfrissebb információk szerint öt év börtönnel is sújthatják.

 • Milliárdokat keres testével Statham

  Milliárdokat keres testével Statham

  Több mint 50 millió dollárra, azaz mintegy 15 milliárd forintra becsülik Jason Statham jövedelmét. Az 50 éves akciósztárról eddig is köztudott volt hogy nem ingyen mutogatja a kockás hasát és aprítja a rosszfiúkat az akciófilmjeiben, hanem sok millió dolláros gázsikért.

 • Pitt hűtlensége miatt lett beteg Jolie

  Pitt hűtlensége miatt lett beteg Jolie

  Súlyos betegségekkel küzdött Angelina Jolie. A színésznő legújabb interjújában őszintén beszélt a válásáról Brad Pittel, melyben olyan szinten belebetegedett, hogy magas vérnyomással és arcidegbénulással is hónapokig kezelték az orvosai.