2018. június 22., péntek
Paulina

Extra

Ötéves kapcsolatot bukott Adrián

Fotó: TV2

Fotó: TV2

A Star Academy egyik legcsajozósabb játékosa Adrián, aki minden lány csodálatára és kegyeire pályázik. A fiú már korábban udvarolt Alexának az akadémián, amit minden bizonnyal barátnője nem nézett jó szemmel otthon a tévé előtt, ezért el sem ment az első show-ra.

Ettől azonban a fiú annyira elkenődött, hogy szinte azonnal Alexa csókjaiban kereste a vigaszt. Adrián barátja, Szabó Zoltán a Lokálnak elmondta, a fiú nem egy friss fellángolást, hanem hosszú évek óta tartó szerelmet dobott sutba viselkedésével. – Judit és Adrián még a gimiben ismerkedtek meg, annak már öt éve. A lány mindig is tudta, hogy a barátom óriási nőcsábász, de imádja őt. A szíve mindig is Judité volt, bárki máshoz közel került, azt sosem gondolta komolyan, csak amolyan időtöltésként. Valószínű, hogy Alexával is ez volt a cél, nem hinném, hogy mélyebben bármit is érezne iránta – világosított fel Zoltán, amikor a Lokál Adrián csajozási szokásairól érdeklődött.


Azt is elárulta, hogy szerinte Adrián meg szeretné majd menteni Judittal való kapcsolatát, ha kijön az akadémiáról. – Biztos vagyok benne, hogy szereti Juditot.

Pádár Alexa_1

Címkék

Kapcsolódó Cikkek