EUR: 303,66 Ft
CHF: 267,24 Ft
2017. augusztus 22., kedd
Menyhért, Mirjam

Extra

Ötéves kapcsolatot bukott Adrián

Fotó: TV2

Fotó: TV2

A Star Academy egyik legcsajozósabb játékosa Adrián, aki minden lány csodálatára és kegyeire pályázik. A fiú már korábban udvarolt Alexának az akadémián, amit minden bizonnyal barátnője nem nézett jó szemmel otthon a tévé előtt, ezért el sem ment az első show-ra.

Ettől azonban a fiú annyira elkenődött, hogy szinte azonnal Alexa csókjaiban kereste a vigaszt. Adrián barátja, Szabó Zoltán a Lokálnak elmondta, a fiú nem egy friss fellángolást, hanem hosszú évek óta tartó szerelmet dobott sutba viselkedésével. – Judit és Adrián még a gimiben ismerkedtek meg, annak már öt éve. A lány mindig is tudta, hogy a barátom óriási nőcsábász, de imádja őt. A szíve mindig is Judité volt, bárki máshoz közel került, azt sosem gondolta komolyan, csak amolyan időtöltésként. Valószínű, hogy Alexával is ez volt a cél, nem hinném, hogy mélyebben bármit is érezne iránta – világosított fel Zoltán, amikor a Lokál Adrián csajozási szokásairól érdeklődött.

Azt is elárulta, hogy szerinte Adrián meg szeretné majd menteni Judittal való kapcsolatát, ha kijön az akadémiáról. – Biztos vagyok benne, hogy szereti Juditot.

Pádár Alexa_1

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Válságban Xantus Barbara kapcsolata

  Válságban Xantus Barbara kapcsolata

  Egyik napról a másikra „bonyolult” státuszra változtatta közösségi oldalán a családi állapotát Xantus Barbara, aki a Borsnak nem is tagadta, bizony a vége felé jár a kapcsolata.

 • Peller Károly: A szaporítók is állatkínzók

  Peller Károly: A szaporítók is állatkínzók

  A Budapesti Operettszínház művészének élete elképzelhetetlen lenne szeretett kutyája Bóni és három cicája nélkül. Károly fontosnak tartja felhívni a figyelmet az állatkínzás elleni küzdelemre.

 • Hajdú Péter: A gyerekek nem pletykálnak Kata új párjáról

  Hajdú Péter: A gyerekek nem pletykálnak Kata új párjáról

  Bár szakított kedvesével, Eszterrel, szó sincs róla, hogy újra gyerekei édesanyján, Sarka Katán gondolkodna a producer. Mi több, egyáltalán nem foglalkozik a feleségével Hajdú, akinek gyermekei sem részletezik az édesanyjukkal és annak milliárdos párjával töltött időt.

 • 52 évesen is bombázó Liz Hurley

  52 évesen is bombázó Liz Hurley

  Megállt az idő Liz Hurley felett. Az 52 éves angol színésznő annyira jó formában van, hogy csak ámulunk. Remélhetőleg nem extrém, egészségre ártalmas fogyókúrának köszönheti bomba alakját, azt pletykálják ugyanis, hogy bármire képes, ha a külsejéről van szó.