2018. március 19., hétfő
József, Bánk

Extra

Pádár Alexa a gruppent szereti?

Egyre forrósodik a hangulat és a témák a TV2 beköltözős tehetségkutatójában, ahol ha bujaságról van szó, a főszereplő egészen biztosan Pádár Alexa. De a fiatal tehetség most nem a benti érzéki pillanataival sokkolt, hanem Kelemen Lacikával folytatott beszélgetése során kibukott pikáns kis szextitkával.

– Én nagyon szeretem amilyen ember tényleg vagy, és megmondom őszintén, nem azt, aki dicsekszik, hogy ő két fiúval volt egyszerre! – kezdte  Lacika, majd Alexa értetlenkedve visszakérdezett: Ki dicsekszik ilyennel?

pádár alexandra

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

    Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

    Papadimitriu Athina élete örökre megváltozott, amikor 23 éves öccsét tragikus hirtelenséggel elvesztette. A színésznő szerette jelenlétét a mai napig érzi, és az idő során egy olyan technikát is megtanult, amellyel képes mások testét és lelkét is meggyógyítani.

  • Saját képletét akarta a sírjára Hawking

    Saját képletét akarta a sírjára Hawking

    Hetvenhat évesen, a Pi világnapján hunyt el Stephen Hawking, minden idők egyik legkiválóbb elméleti fizikusa. Élete nagy részét egy gyógyíthatatlan betegsége miatt saját teste fogságában töltötte, ám elméje mindeközben csúcssebességgel szárnyalt.