EUR: 311,31 Ft
CHF: 287,57 Ft
2017. április 25., kedd
Márk

Extra

Pádár Alexa a gruppent szereti?

Egyre forrósodik a hangulat és a témák a TV2 beköltözős tehetségkutatójában, ahol ha bujaságról van szó, a főszereplő egészen biztosan Pádár Alexa. De a fiatal tehetség most nem a benti érzéki pillanataival sokkolt, hanem Kelemen Lacikával folytatott beszélgetése során kibukott pikáns kis szextitkával.

– Én nagyon szeretem amilyen ember tényleg vagy, és megmondom őszintén, nem azt, aki dicsekszik, hogy ő két fiúval volt egyszerre! – kezdte  Lacika, majd Alexa értetlenkedve visszakérdezett: Ki dicsekszik ilyennel?

pádár alexandra

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Lajcsi már a végrendeletét is megírta

  Lajcsi már a végrendeletét is megírta

  Várkonyi Andrea Mi­csoda Nők! című mű­so­rá­ban mondta el Lajcsi, mennyire fontosnak tartja, hogy gondoskodjon a szeretteiről, és ha vele bármi történne, ők akkor is biztonságban legyenek.

 • Kóma: István nyolc hónapja várja, hogy felébredjen felesége

  Kóma: István nyolc hónapja várja, hogy felébredjen felesége

  Nyolc hónapja fekszik éber kómában Annamária, miután négyszer újraélesztették és a kisbabáját is elvesztette. Férje, a szombathelyi Kálai István ápolja őt a nap huszonnégy órájában és a Lokálnak azt is elárulta: arról álmodozik, hogy felébred a szerelme és templomban is oltár elé vezetheti.

 • Jöhet a baba Jollyéknál!

  Jöhet a baba Jollyéknál!

  Emelt fővel távozott A Nagy Duettből Jolly, akit nagyon bánt, hogy folyton csak párja, Pamela hibáin nevetgélt a zsűri, és az ő tehetségét és produkcióját szóra sem méltatták.