EUR: 308,21 Ft
CHF: 289,50 Ft
2017. február 26., vasárnap
Edina

Életmód

Paul Hollywood világ körüli kóstolóra indul

Külföldi kalandozásaink során szívesen megkóstoljuk az idegen kultúrák ízeit. Most egy vérbeli ínyenc kalauzol bennünket a Food Networkön. A Sütimesterből megismert Paul Hollywood segítségével a legjobb péksütemények közül válogathatunk Nápolytól, Madridtól kezdve Párizson és Varsón át New Yorkig, Londonig és Szentpétervárig.

A Paul Hollywood és a város ízei című műsor még azokat is elszórakoztatja, akiket a gasztronómia kevésbé érdekel. A fantasztikus sütemények látványán túl betekinthetünk a pékségek kulisszái mögé, és az adott város lakóit, építészetét is megismerhetjük. Utóbbi különösen fontos Paulnak, aki eredetileg képzőművészetet tanult, de mivel nagyapja és apja is pék volt, hamarosan őt is magával ragadta ez a szakma. Először a BBC cukrászversenyének, a Sütimesternek a zsűritagjaként tűnt fel, ma este viszont a Food Networkön láthatjuk.

Ellátogat a londoni történelmi Cliveden House Hotelbe, ahol  éveken át dolgozott, és megmutatja, milyen a tökéletesen sütött finomságokkal kísért klasszikus ötórai tea, de betekintést nyerhetünk a 300 éve működő Fortnum & Masonba, a királyi család és az arisztokraták kedvenc élelmiszerboltjába, ahol a legfinomabb citromos kalács kapható. Szentpéterváron a vatruska nevű krémessel ismerkedik meg Paul az Astoria Hotelben, igazi kedvencei azonban az orosz piték lesznek, amelyeken bonyolult tésztaminta takarja a tölteléket.

Kapcsolódó Cikkek

 • Sziasztok! Botond vagyok, naiv és Tinder-függő

  Sziasztok! Botond vagyok, naiv és Tinder-függő

  Az még nem számít függőségnek, ha minden nap, akár a metrón ülve, vagy a bevásárlóközpont pénztára előtt kígyózó sorában valamilyen pótcselekvéstől vezérelve megnyitom az alkalmazást telefonomon és már azonnal tornára is fogom az ujjam.

 • A depresszió teszi “életképtelenné” az embert

  A depresszió teszi “életképtelenné” az embert

  A világ népességének több mint 4 százaléka küzd depresszióval és elsősorban a nőket, a fiatalokat és az időseket fenyegeti a pszichiátriai betegség mindennapokat megbénító hatása – derült ki az Egészségügyi Világszervezet (WHO) jelentéséből.

 • Tavaszi őrület a szeplőtetoválás

  Tavaszi őrület a szeplőtetoválás

  A beauty bloggerek merész lépésre buzdítanak. Míg tavaly csupán a ragasztható szeplők mellett tették le a voksukat, idén a bevállalósabbak szeplőtetoválást készíttetnek.