EUR: 307,28 Ft
CHF: 282,25 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Egyéb

Petőfi Rádió, egy szuper brand


Ismét Superbrands díjat kapott a Petőfi Rádió. A Superbrands szakmai bizottságának véleménye mellett a GfK Hungária Piackutató Intézet kutatása is sokat nyomott a latba. Közvetlenül fogyasztókat kérdezték, melyek számukra a legismertebb, legkedveltebb márkák.

Egy elit klubba tartozik, aki megkapja ezt a díjat. Olyan márkák közé kerül, amelyeket a fogyasztók szeretnek és ismernek és megbíznak bennük” – mondta el a díjátadás után Becker Anna, a Superbrands magyarországi irodájának key account menedzsere.

A Superbrands a világ legjelentősebb márkaértékelési rendszere, amely 88 országban van jelen. Küldetése szakmai szempontok alapján kiválasztani és a fogyasztókkal évről évre megismertetni azokat a márkákat, amelyekben valóban bízhatnak.

“Óriási elismerés, hogy nemcsak a grémium, hanem a hallgatók is úgy ítélik meg, hogy a Petőfi Rádió egy szuper brand. Szeretnénk megköszönni a hallgatóknak is, hogy ezt a díjat megkaptuk” – értékelt az esemény után Pető Zoltán , a Petőfi Rádió főszerkesztője, aki szerint elsősorban annak köszönhető, hogy a Petőfi szerethető és könnyen azonosítható márkává vált, hogy nemcsak a legjobb, legújabb magyar és külföldi zenéket kínálja a rádió, hanem trendteremtő műsorokat és szerethető műsorvezetőket ad a közönségének.

“A magyar zene legfontosabb nagyszínpada jelenleg a Petőfi. Egyúttal a magyar zenészek egyik legfontosabb fóruma, ahol a hallgató megtalálja, amit szeret, ami feldobja a napját, legyen az zene vagy tartalmas beszélgetést. Nagyon fontosak az ilyen visszajelzések, mint a Superbrands díj, mert ezek igazolják, hogy az irány, amerre a rádió halad, jó. Örülünk, hogy nemcsak a hallgatóknak, hanem a szakmának is tetszik a Petőfi” – mondta el a főszerkesztő.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.