2018. április 20., péntek
Tivadar

Életmód

Pikáns kis üzenetek a neten és mobilon

, Image: 10658496, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Radka Linková - ČIF

Az izgi üzenetek megfűszerezik a hétköznapokat (Profimedia)

Szexis üzeneteket már a nagyanyáink is küldtek, igaz, még illatos levelekben és meglehetősen finoman célozgatva. Ma már a számos mobil- és online alkalmazásnak köszönhetően, gyakorlatilag bármikor küldhetünk és kaphatunk pajzán, erotikus üzeneteket vagy fotókat.

Az erotikus tartalmú üzenetek többnyire  izgatóak, de ha rossz az időzítés és a stílus, akkor nagyon lehangolóak is tudnak lenni. Személyre szabottan kell megtalálni, hogy mi az, ami partnerünknek belefér. Akár egy szerelem elején, akár egy kevésbé izgalmas, évek óta tartó kapcsolatban jönnek-mennek a tüzes üzenetek, mindenképpen megfűszerezik a hétköznapokat. Friss ismeretségnél vagy alkalmi románc során azonban óvatosan kell bánni ezzel a műfajjal, hiszen könnyen kiszolgáltathatjuk magunkat, ha az üzenetek vagy a képek rossz kezekbe kerülnek. Az izgalmas pillanatban sokan nem gondolnak a következményekre, és ez bizony később visszaüthet. A szextingnek, vagyis az erotikus tartalmú üzenetküldésnek van néhány íratlan szabálya. Íme:


 1. Piásan tilos! – A részeg szexchat a legjobb esetben félregépelt elütésekkel teli, értelmezhetetlen üzenetekkel van tele, rosszabb esetben valami olyasmit is kikotyoghatunk, ami nem tartozik a másikra, vagy átlépjük azokat a határokat, amelyek már nem éppen izgatóak.
 2. A poénokat tartogassuk a haveroknak – Aazok a viccek, amelyek baráti körben ülnek, írásban sokszor bántóak, durvák.
 3. Mindig lépjünk ki! – Az erotikus üzenetekről kapott értesítéseket mindig töröljük és lépjünk ki az alkalmazásból. Nem csak azoknak megszívlelendő tanács ez, akik tilosban járnak, nem jó az sem, ha a trollkodásra hajlamos kollégák  válaszolnak a szenvedélyes üzenetekre.
 4. Egyszerre csak egy szálon – Sokan egyszerre két szálon chatelnek. Nem biztos, hogy jó ötlet az egyik ablakban a főnökünkkel megvitatni a következő projektet, a másikban pedig forró üzeneteket küldeni. Megtöri a varázst és a rutintalanok gyakran összekeverednek.
 5. A fotókkal óvatosan! – Van olyan mobilalkalmazás, amely automatikusan menti az üzenetben érkező fotókat. Mielőtt elküldenénk egy szexi képet, gondoljuk végig, hogy mennyire megbízható a partner, meg tudunk-e birkózni az esetleges negatív következményekkel, ha a fotók kiszivárognak?

Kapcsolódó Cikkek

 • Szuperkórház épül Dobogón

  Szuperkórház épül Dobogón

  A Dél-budai Centrum nem is annyira kórház, sokkal inkább egy egészségpláza lesz, ahol még a gyógyszert is robotok juttatják el az osztályokra.

 • Ne aludj sminkben!

  Ne aludj sminkben!

  Mi történik, ha egy hosszú éjszaka után sminkben fekszünk le aludni? A szakemberek szerint ez a legrosszabb, amit a bőrünkkel teszünk: beindítja a ráncosodást, hiszen lebontja a természetes kollagént, eltömíti a pórusokat, szárazzá, repedezetté válik a bőr.