2018. április 19., csütörtök
Emma

Egyéb

Portugáliában lépett fel aCompact Disco

A Compact Disco legénysége a fesztiválok és koncertek mellett is sok időd töltenek együtt. Bár mindhárman apukák és otthoni teendőiket is ellátják ennek ellenére a zenekari közösség is tökéletesen működik. Legutóbb Portugáliába Setúbal városába kaptak meghívást koncertezni. Az Eurovison in Concert sorozat évről évre megrendezésre kerül mindig más fellépőkkel.

Most a Compact Discora esett a választás. A rendezvényen Barei aki megnyerte  spanyol eurovíziós nemzeti döntőt is fellépett.  A koncertezés mellett egy kis nyaralás is belefért a kiruccanásba és mártózás az atlanti óceánba. Meghívást kaptak az ország harmadik leghíresebb bortermelőjéhez  ahol kóstolót is kaptak természetesen.


A Compact Disco csapata közös alkotótábor címen készítik új dalaikat a hamarosan megjelenő nagylemezükhöz.Szeptember elején ezért Balatonra utaztak,hogy közösen írják meg legújabb dalaikat. A nagy sikerre való tekintettel szeptember végén megismétlik a srácok.  Az csapat legújabb klipje októberben várható.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.