EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 28., vasárnap
Emil, Csanád

Egyéb

Portugáliában lépett fel aCompact Disco

A Compact Disco legénysége a fesztiválok és koncertek mellett is sok időd töltenek együtt. Bár mindhárman apukák és otthoni teendőiket is ellátják ennek ellenére a zenekari közösség is tökéletesen működik. Legutóbb Portugáliába Setúbal városába kaptak meghívást koncertezni. Az Eurovison in Concert sorozat évről évre megrendezésre kerül mindig más fellépőkkel.

Most a Compact Discora esett a választás. A rendezvényen Barei aki megnyerte  spanyol eurovíziós nemzeti döntőt is fellépett.  A koncertezés mellett egy kis nyaralás is belefért a kiruccanásba és mártózás az atlanti óceánba. Meghívást kaptak az ország harmadik leghíresebb bortermelőjéhez  ahol kóstolót is kaptak természetesen.

A Compact Disco csapata közös alkotótábor címen készítik új dalaikat a hamarosan megjelenő nagylemezükhöz.Szeptember elején ezért Balatonra utaztak,hogy közösen írják meg legújabb dalaikat. A nagy sikerre való tekintettel szeptember végén megismétlik a srácok.  Az csapat legújabb klipje októberben várható.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

  • Tisztább lett a tér

    Tisztább lett a tér

    Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.